reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może Mamusie ze Świdnicy?

Dzień dobry! Nie wiem jak dziś w Świdnicy i okolicach, ale tu znów zapowiada się pikny dzionek :-)... A w Irlandii to niecodzienne zjawisko i trzbea korzystac ile się da ze słonka! Więc my znów z Oliwcia więcje poza domkiem niż w będziemy ;-)

Udanego weekendu Wam życzę, pozdrawiam, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cool2:

reklama
Hello:-)
a u mnie za oknem pochmurnie,, w ogóel śreednia pogoda,, ja CEM wiosenke już;)

u dyrka byłam w środe, powiedziałam, że raczej już nie wróce w tym roku szkolnym, że wróce po macierzyńskim a to bedzie gdzies w marcu 2011:-)
Troszkę się zdziwił, ale kazał dbac o siebie, odwiedzać go w pracy i kolezanki w pracy też, coby mi sie w domku tak nie nudziło. Dostałam tez od niego zalegla bombonbiere na dzien kobiet, bo babeczki dostały:-) pozytywne spotkanko było:-)

Milutkiego dzioneczka dziewczynki ;-0

Dzień dobry! Zwariuję z tym zębami Młodej, niech te cholerne piątki już wylezą!!! Ileż można??? Męczą Ją i męczą i nie bardzo mamy jak pomóc! Nie może być ciągle na syropku przeciwbólowym, maści zaraz zlizuje, ech... W nocy bardzo często nam się budziła, a teraz padła po 11.00 i śpi... A niech śpi i odsypia ile chce!!!

Hello:-)
a u mnie za oknem pochmurnie,, w ogóel śreednia pogoda,, ja CEM wiosenke już;)

u dyrka byłam w środe, powiedziałam, że raczej już nie wróce w tym roku szkolnym, że wróce po macierzyńskim a to bedzie gdzies w marcu 2011:-)
Troszkę się zdziwił, ale kazał dbac o siebie, odwiedzać go w pracy i kolezanki w pracy też, coby mi sie w domku tak nie nudziło. Dostałam tez od niego zalegla bombonbiere na dzien kobiet, bo babeczki dostały:-) pozytywne spotkanko było:-)

Milutkiego dzioneczka dziewczynki ;-0

cos tu strasznie pusto:-)
chyba WAS zasypało śniegiem;-) eheh
Buzioleczki Dziewuszki

No proszę jakie dobre wieści! Super, że masz ludzkiego dyrektora :tak::tak::tak: no i jeszcze bomboniere dał :-D! Teraz nie pozostało Ci nic innego jak odwiedzać Go w miarę rególarnie... Mnie akurat nie zasypało, tutaj pełne słoneczko (a nieczęsto tak jest) tylko obowiązki domowe musiałam powypełniać, ale już teraz mam luzik większy, więc przylazłam się przywitać!

Póki co zmykam. Wieczorkiem jeszcze zaglądnę... Pozdrawiam, miłego dnia, paaaaaaaaaaaaaaaa

No mnie troszke zasypało:tak:ehhh Kiedy bedzie wreszcie wiosna:-(
Dobrze ze weekend miałam chociaż miły:-) W sobote babcia została z Zosią a my z meżulkiem wybralismy się do Wrocławia. Bylismy w kinie i na kolacji. Oj miło było powspominać, bo w końcu we Wrocławiu sie poznalismy i pare lat mieszkalismy i z tamtąd mamy najwięcej wspólnych wspomnień:-) Mam straszny sentyment do tego miasta i trochę za nim tesknie:tak:. Mamy we Wrocławiu tez sporo przyjaciół i ich brakuje najbardziej:-(A w niedziele zabralismy młądą na ta sale zabaw o której kiedys pisała maliinka. Zoska piewrwszy raz w życiu widziała tyle dzieci. Strasznie się jej podobało:tak:Za tydzień znów ja weźmiemy. A dzis trzeba juz wrócic do codziennosci:baffled:Idę pranko nastawic i pozmywać:tak: PA dziewczyny. Wpadne wieczorkiem.

No mnie troszke zasypało:tak:ehhh Kiedy bedzie wreszcie wiosna:-(
Dobrze ze weekend miałam chociaż miły:-) W sobote babcia została z Zosią a my z meżulkiem wybralismy się do Wrocławia. Bylismy w kinie i na kolacji. .

My tez w sobote bylismy we wro:-) pojechaliśmy na Galerie dom, na lody:-) uwielbiam je- nasz week tez był milusi:)
Nie pamiętam czy pisałas na jakiej ulicy mieszkasz w swidnicy,, koło rynku? Ja na zarzaczu:)

WIosna chyba dziś do nas przyszła, to znaczy troszkę się pokazała, mam nadzieje, ze już zostanie, bo mam już zimy dośc, pewnie jak każdy :-)
Fajnie, ze zosia z dzieciaczkami się wybawiła, bedzie cieplej to i do parku do dzieci pojdziecie i bedzie miała frajde:)
Buziaczki

Mpik82 chyba pospieszylas sie z ta wiosna, własnie u mnie pada snieg:tak: Ale mama mi dzis powiedziała, ze niby od niedzieli ma byc ładna pogoda:tak:Oby bo można zwariować:baffled:
Ja nie mieszkam niestety w Świdnicy tylko w Jaworzynie śl:-)Ale do Świdnicy chodziłam do liceum;-)
Tez uwielbiam te lody z galerii dominikańskiej. Niestety w sobote nie starczylo nam czasu by sie na nie wybrać:-( A jadłas kiedys lody z Grycana, są w Magnoli i w Pasażu Grunwaldzkim. Maja suuuuuper sorbety. I duzo ciekawych nietypowych smakow. Sa tam nawet makowe i piernikowe:tak:A tak w ogołe lody to moj ulubiony deser. Mogłabym je jesc bez ograniczeń:tak:
Zoske strasznie teraz ciagnie do dzieci. Za tydzień znów ja weźmiemy na ta sale zabaw. Zastanawiam się tez nad takimi zajeciam w grupiei dla malutkich dzieciaczków. Myslałam ze w Swiednicy nic takiego nie ma ale udało mi sie znaleśc http://www.hobbit-akademia.pl/dwulatki.html . Tak w ogole to maja tam tez zajecia dla mam z maluszkami i dla kobiet w ciazy. Załuje ze nie wiedziałam wczesniej o istnieniu tej Akademii Dziecka bo bym skorzystała:tak:
Zmykam bo Zoska sie obudziła papapap

mpik82 z tego co kojarze to ty chodzisz do dr Mierzejewskiego. Potrzebuje isc do ginekologa i chciałabym do niego.Mam pytanie. Długo u niego czeka sie na wizyte? i czy to nr do niego (074) 856 92 82 .

Hejka! Strasznie długo dziś szłam do kompa żeby coś w spokoju nastukać i tak robiłam to na raty, trochę tu, trochę tu no i w końcu TU :-)! W Irlnadii dziś prawie wszyscy wolne mieli, bo dzień Św. Patryka jest. Była parada, dwie godziny nam prawie na niej zeszło. Młoda napatrzeć się nie mogła a najbardziej Ją interesowały wszystkie wozy - strażackie, obrony cywilnej, karetki, itp. Oj, chyba się w tatusia wdała :tak:;-)

Kasikk, ciekawa ta akademia, musze sobie więcej o niej poczytać :sorry2:... No, a, że Zosieńka lubi z dziećmi czas spędzać to wclae mnie nie dziwi :-D. Moja to aż piszczy jak inne dzieci widzi tylko bawić się z nimi nie potrafi, ale wszystko z czasem...

Dziewczynki, mnie nie będzie jakiś czas, dokładniej jakoś do poniedziałku.. Nie zapomnijcie o mnie, proszę :sorry2:... Rodzinka się do mnie jutro zjeżdża i nie bardzo będę miała czas na kompa ;-)

Pozdrawiam serdecznie, buziaki, papatki :-D

reklama
mpik82 z tego co kojarze to ty chodzisz do dr Mierzejewskiego. Potrzebuje isc do ginekologa i chciałabym do niego.Mam pytanie. Długo u niego czeka sie na wizyte? i czy to nr do niego (074) 856 92 82 .

Tak to jego numer:) nie wiem jak długo się czeka, ale myśle ze to kwestia paru dni tylko. On dośc długo przyjmuje:-)
Ja jak ide na wizyte, to odrazu zapisuje się na kolejna- teraz mam na 7kwietnia:-) chyba na 16.30 lub 17.00 ale nie pamietam dokladnie :-):-) WIzyta 70zł

Do góry