reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może ktoś z OPOLSZCZYZNY???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Fajnie Mamuśka, że w końcu się odezwałaś .Dobrze, że z dzidziusiem w porządku i mogłaś razem z mężem i synkiem zobaczyć maleństwo na USG. Tak jak pisała Ewcik to cudowne przeżycie. Ciąża staje się już bardziej realna. I jak tylko słonko mocniej zaświeci i pojawi się więcej zieleni, to i humor nam wszystkim się poprawi. Już się nie mogę tego doczekać :D
Ewcik, to fajnie, że Kajtek się lepiej czuje. Na pewno szybko nadrobi zaległości w szkole  :D . Z tą starą babą to przesadziłaś ;)
Ja też nie widzę, żeby ten nasz klimat się ocieplił ::) ;)

reklama
A ja przez Roberta tak długo piszę posta, że Twojego ostatniego nie zauważyłam ;) :laugh:
Dziękuję. Mam nadzieję, że następne też tak lekko będą wychodzić ;D

hej mamusie z opola me male dzis skonczyly 3 mies z tej okazji byly az 1 godz na spacerze.pozdrawiamy

iwon.m: zimowe panienki prześliczne. Spacerki już chyba powoli zaczną się wydłużac, bo w końcu wiosna. :)

Mamuska: zapomniałam napisać, że o "kochanych mamusiach" to pewnie mogłybyśmy sobie pogadać ... ale to nie temat na takie optymistyczne, dzieciowe forum. ;)

Cześć dziewczyny
Iwon.m śliczne masz bobaski :D Po tak długim siedzeniu w domu, to sama przyjemność pospacerować i obserwować pierwsze symptomy wiosny ;D A dzieciaczki pewnie same zainteresowane światem :D

Hej tak sama przyjemnosc dla mnie pospacerowac a im tez to opowiada cos innego niz siedzienie w domu.

Cześć
Ale dziś zmokłam ::) :( Byłam dziś w przychodni, bo Robert miał mieć szczepienie. W taką paskudną pogodę musiałam iść. A tu okazało się, żę od 28-31 szczepień nie ma. Ładnie mnie zrobili... :mad: >:D :o
Jak ja chcę słoneczka ::) :). Niestety na dziś , to nie koniec spacerów, bo muszę iść po Sarę do przedszkola. Tylko nie wiem czy mi zdąży kurtka wyschnąć :(.
Dobra ponarzekałam trochę i mi lepiej :) Piję sobie zieloną herbatę, Robert jak narazie śpi, więc nie mam tak źle ;). Zaraz trzeba będzie za jakieś porządki

Witaj Karinko!
Byłam dziś z Adasiem na szczepieniu.
Jestem w szoku bo ma juz 74 cm i waży 6970.
Piszę od rodziców. Witam Wszystkie mamy z opola.

Witaj Gosiu! Fajnie, że się odezwałaś ;D
Adaś, to juz naprawdę duży chłopak. Niestety, jak pisałam wcześniej, szczepienia nie mieliśmy. Zatem nie wiem jak duży jest Robert. Mam nadzieję, że poradni przy szpitalu nie zamkneli i w piątek się przekonam ile urósł mój synek :).

reklama
witaj mój właśnie się obudził. PO szczepieniu spał od 14 do teraz :)
Ps. JAk włoski ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry