reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może ktoś z OPOLSZCZYZNY???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam jestem mamą małej Nicol,jestem z Opolszczyzny dokładnie ze Zdzieszowic:-)mam jakieś 40km do Opola,kiedyś jeździłam do Opola do szkoły ftyzjerskiej,miło by było poznać kogoś i wymienić doswiadczenia!jestem początkujaca na forum i niebardzo mam zkim popisać:-)ale mam nadzieje,że to się zmieni!pozdrawiam wszystkie mamy!

Ostatnia edycja:
reklama
Anik co tam u Ciebie?cos Cię ostatnio niewidać,wszystko ok?pozdrawiam i dobrej spokojnej nocy życze:tak::-)

Witam, można się przyłączyć? Mam 14-miesięczną córcię Majkę, jesteśmy z Praszki - niedaleko Olesna, jeśli się ktoś orientuje.
Weszłam dziś tu przypadkiem i proszę... anik, na styczniówkach nie zauważyłam, że Ty jesteś z Opola :-)

witaj ravenalka ;-) ja przez Praszkę jedżdżę do Wielunia ;-) do babci mojego małża ;-)

chodź do nas na Ploteczki ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry