reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co z piersiami?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mi też już raczej nie rosną. A co do brodawek to rzeczywiście są ogromne (i chyba wiadomo, kto ma z tego największą frajdę jak je widzi, hihi)

reklama
Ale tylko widzi, Żuczku! Zero dotykania. Wielkie donice są moje i niedługo Miłoszka. A tak poza tym to u mnie już od dwóch lub trzech miesięcy jest siara.

To ja mam tak jak Wy - tylko, że brodawki zaczely troszke bolec i mimo oliwek i kremów są strasznie suche i ciągle schodzi mi skóra

moje piersi sie znacznie powiekszył nawet nie wiem kiedy to sie stało :) ;D ;D ;D ;D a co do brodawek to zajmują całą ich powieszchnie hi hi hi no i rostepysa straszne nie wiem czy sie tego pozbede mam nadzej, że to znikinie po jakim czasie mam kremy masci i nic nie daje rezultatu :mad: :mad: :mad:

A mnie wczoraj moje Kochanie tak "przytuliło", że się dowiedziałam, że też mam już siarę :)
Poza tym piersi mieszczę jeszcze w przedciążowe biustonosze. Niestety :( Choć coś tam urosły.

Niestety moje giganty nie mieszczą się w moich przedciążowych biustonoszach i w rękach mojego męża też nie, co wzbudza u Niego zachwyt. Ach ci faceci!!!

Jeżeli chodzi o rozstępy to jak się już pojawiły to nie znikną tylko zrobią się w kolorze skóry.

Ja biustonosze sprzed ciąży odłożyłam już w 2 miesiącu ;) Teraz jak je oglądam to mogłyby mi starczyć ale na brodawki ;D

Moje piersi też bardzo urosły :)ku uciesze męża :)
Rafał się śmieje że z takimi warunkami to wykarmiłabym bliżniaki :)

reklama
Eee, wielkość nie ma nic do rzeczy ;) Moja kumpela miała DD i miała za mało pokarmu!! A niby powinna mieć tego w nadmiarze...
A faceci to najchętniej by nie dopuścili do naszych piersi malucha tylko sami by się przykleili i ssali ;) Haha, dlatego ostatnio mówię, że one są już zarezerwowane dla innego ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry