reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co z piersiami?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przyznam, że ostatnio też często wolę tą opcję... Ale podobno to się zmieni pod wpływem hormonów ;) I wtedy biada Menzusiowi, hahaha

reklama
Ja nie jestem teraz takim potworkiem co woła "jeszcze", czasem wcale nie mam ochoty, a czasem .... Czyli normalka, nie? Ale na początku ciąży to nie wiedziałm co się ze mną dzieje, myślałm, ze mąż mi coś dosypuje do picia:)Ha,ha! Później mieliśmy zakaz, no i teraz do woli.

Wracając do piersi, to ja też musze sobie zmienic stanik, bo już ciasno. Jutro wypłatka, czyli Święto Matki Boskiej Pieniężnej, to trza  wyskrobać jakies pinki zarobinki na cyckowyje wygody. ;)

No jak tam Wasze biuściki dziewczyny?
Moje cycuszki znowu rosną, kolejny staniczek robi się za ciasny (a był ciut za duży), dobrze, ze są jędrne, bo inaczej to podchodziłyby pod wymiona!Ups!Hi,hi!

Mój biuścik stanął w miejscu. szkoda bo zaczynało mi się podobać, że tak cudownie rośnie.
lidijka pisze:
dobrze, ze są jędrne, bo inaczej to podchodziłyby pod wymiona
To prawda, ja też nie mogę narzekać! Tylko Adaś ma zakaz pieszczot, dotykać może ale nie za mocno. Trochę w szpitalu łapały mnie skurcze i lekarz zabronił. Oksytocyna się wydziela i może powodować skurcze a moja macica jest bardziej podatna. Strasznie mi smutno bo widzałam jak patrzył, szczególnie na początku, gdy intensywnie rosły! A od patrzenia do pieszczenia niedaleko! ;D

napewno jeszcze urosną ;)
mi pieszczoty nie przeszkadzają chodź przy dłuższym "podziwianiu" zaczyna mnie to drażnić :o ja naszczeście mam siostre z większymi i nie musze się o staniki martwić, a z moich wyłazi już bokami hahaha ;D

Mój biust stanął, co nieco zasmuca męża.
A nawet obiecał nosić ten biust za mną (chociaż może raczej przede mną), żeby mnie kręgosłup nie bolał ;p
Ach coż za poświęcenie :)

Joaśka

ja mam duzy biust z natury i na cale szczescie nie urosl mi zbytnio - w niektore staniczki jeszcze sie mieszcze :)
poza tym nie bola mnie piersi ale swedza ... w przeciwienstwie do brzucha :)

A mnie cyuszki i bola i swędzą, chyba rosną w potrojonym tempie,hi,hi! Powiem jedno, nigdy nie były takie czułe na dotyk jak teraz. Mówiłam o tym Michowi i teraz On to wykorzystuje:) A co tam, najpierw był post póżniej bedzie post. Hi,hi!

Ja tam nigdy dużych nie miałam, a teraz urosły sporo. Mój Artur codziennie tylko "pokaż cycuszki" :D Zapytałam go co będzie jak później znowu wrócą do starych rozmiarów, hehe. Zarzeka się, że nadal będzie je kochał, hihi.
I w końcu wiem co to znaczy, że kobieta poci się pod biustem. W życiu tego problemu nie miałam, a w tej chwili!! Eh...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry