reklama
mysia23
mama dwójeczki
Własnie zeszłam z wagi i co??? 67,5 kg po sniadanku, czyli zaczynam sie cofac a już było 68,5kg z 1,5 tyg temu, i az bałam sie wejść na wage, żeby nie zobaczyć magicznych 70 kg....ale na szczęscie poszło w druga stronę....a mały i tak chyba jest duży, bo rzuch mi rośnie jak na drożdzach
Uff,gdyby nie to,ze mialam niedowage przed ciaza to czytajac Wasze wpisy moglabym sie zdolowac;-) ,ja jestem na plusie 20kg!!! NIgdy nie myslalam,ze moge wazyc prawie 80kg(180cm),ale o dziwo wcale nie czuje sie jak sloniatko i nawet mi sie podoba...
Najwiecej nam przybylo miedzy 17 a 25tyg bo az 12,5kg,a teraz tez przystopowalismy-jakies 1-1,5 w ciagu miesiaca. Maly rosnie,wiec wnioskuje,ze zaczal czerpac z zapasow ktore zgromadzilismy do tej pory.
Najwiecej nam przybylo miedzy 17 a 25tyg bo az 12,5kg,a teraz tez przystopowalismy-jakies 1-1,5 w ciagu miesiaca. Maly rosnie,wiec wnioskuje,ze zaczal czerpac z zapasow ktore zgromadzilismy do tej pory.
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Mi ostatnio waga podskoczyła i też jest równo +20kg Trzeba mi było słodyczami się nie obżerać to by się pewnie tyle nie uzbierało, no ale trudno... jeszcze te kilka tygodni wytrzymam.. a później już będzie tylko lepiej (tak się pocieszam ;-))
ja ciagle +11. i niech tak zostanie
u mnie też 11, właśnie w tym tygodniu wskoczyło i też nie mam nic przeciwko takeimu wynikowi już do końca :-)
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Ja mam +13, ważę 80 przy wzroście 177. Nie jest tak źle, chociaż nie powiem, cięzko mi. Moje koleżanki, ktore rodziły dosłownie 2-3 tygodnie temu miały duuzo mniejsze brzuchy.
Za to kobietki w przyszpitalnej poczekalni duuzo większe, pełna różnorodność.
Za to kobietki w przyszpitalnej poczekalni duuzo większe, pełna różnorodność.
reklama