reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co z nasza waga?

Ja wzrostu mam tyle co Lil kate. Przed ciążą też ważyłam niedużo - 51 kg, a teraz ..... hm... po świętach ważę 69 kg, a i tak słyszę, że niewiele przybrałam ;-) No cóż, biorąc pod uwagę, że na plusie mam już 18 kg, to zakładam jednak, że bliscy nie chcą mnie urazić :rolleyes: Chociaż faktycznie ja sama nie czuję się ani gruba ani wielka :wink:

reklama
Ja też już +18kg, dziś rano się ważyłam :eek: Ale na szczęście nie mam jeszcze podwójnego podbródka i na buzi prawie nie widać tego nadmiaru kilogramów ani obrzęków, co mnie bardzo cieszy, bo jeszcze jakoś mogę w lustro spojrzeć :laugh2:

Wazona bede dopiero za 2 tygodnie w czasie wizyty u mojej ginki, ale za to moge podac wymiary hi hi...- 103/ 106/106 czyli od 14.11.06 przytylam w brzuszku 3cm :tak: , w biodrach sie nie zmienilo:-) a w biuscie mi 1cm ubylo.:-( .....a jak tam u Was?

Wczoraj się ważyłam - 69kg. Czyli przez ostatnie 4 tygodnie (w tym święta!) równiótkie 2 kilo:-)

ja mam na plusie 9 kg... ani duzo ani malo... mam nadzieje ze juz nie przytyje wiecej niz 4 kg coby nie przekroczyc mojego zalozonego limitu

a ja mam +18 kg i wygladam jak potwor a moja waga to juz trzycyfrowa heheheh:baffled:
ratuje mnie tylko to ze duza ze mnie baba(wysoka)mam prawie 180 cm

hmm.. ja też niczego sobie , aktualnie nie wiem ale przed swiętami jak byłam u lekarza to na plusie 17 kg. teraz nie wiem nie waze się sama coby sie nie załamywać:baffled:

świeżo zważone 72.7, wiec znowu chudnę :/ dzis wizyta u ginki, zobaczymy co powie na te wachania wagi. Bo skacze jak szalona. 72 74.3 71.7 73.5 i teraz 72.7 a to wszystko w ciagu ostatnich 10 dni :/

reklama
Do góry