reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co z nasza waga?

Patri ja tez bym predzej mezowi uwierzyla niz kolezankom!!!!! ja zazwyczaj nie jem pozniej niz o 24tej ale dzis jakos mam ochote dodac sobie energii bo jakbym przypadkiem miala rodzic to sily w koncu miec musze;-) :tak: :-D

reklama
:-) Ostatnio zajadalam sie maslanymi buleczkami, tak wygladaja ja do hot dogow, sa pakowane po 10 chyba i maja w sobie 100 kilo konserwantow, bo waznosc ich jest chyba rok :-D :-D :-D Wiec moj luby po zniknieciu pierwszej paczki juz ich nie kupil nigdy :-/
Po naszej wizycie w meksykanskiej restauracji zostal mi w pameci smak salatki z sosem vinegret. I teraz jak szalona jem cos takiego: kapusta pekinska, plasterki surowej marchwi, cieniutkie i duze - jak chipsy, do tego papryka surowa, bywa ze seler tez w takich cienisich plastrach i wszystko to polane sosem vinegret, z takiej malusiej torebeczki - w proszku - Knora chyba. No po prostu miche taka zjadam az mi sie trzesa uszy. I milego tylko pytam czy ma ochote troche pojecs, zanim zniknie calkiem ta pysznosc w moim wnętrzu...
A o zaparciu po tym nie ma mowy :laugh2: :zawstydzona/y: :laugh2:

PATRI ja wczoraj tez kupilam takie maslane buleczki jak ty- opis zgadza sie w 100%- dle meza bo je bardzo lubi a poki co to on jedna zjadl a ja ze 4.....hi hi....

Susumali kochana, od nich to dopiero dupa rosnie :-D :-D :-D
Ale przyznaje, sa pyszne :-)
Idziemy spac Susumali !!!!! Wystarczy tego internetowania babyboomowania!!!!!! ;-)
Dobranoc :-)

a ja jeszcze nie moge.....poczytam sobie jeszcze o porodach z tamtego roku....
ale Tobie Patri dobrej nocy!!!

A mnie się w ostatnich dniach zwiększył apetyt bardzo. Tak więc raczej mi kilogramów pod koniec przybędzie niz ubędzie:-) Ale co tam...trzeba korzystac póki mozna i wcinać to na co ma się ochotę. Potem trzeba będzie sobie odmawiać.

korzystajac z tego ze bylam w przychodni na zdjeciu szwow zwazylam sie i od porodu ubylo mi 8,5 kg zostalo jeszcze 4,5 :tak: ;-)

reklama
Do góry