reklama
sawa13
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
dziewczyny naprawdę sie nie zamartwiajcie wasza waga bo i tak to ja was biję na głowe . a co do zakładania butów zwłaszcza że mam takie do ół łydki sznurowane to coraz częście mnie w tej czynności wyręcza monsz bo ja przez brzuch ledwo sięgam
agusia9915
Matka wariatka
az chciało mi sie zaspiewac '' mam tak samo jak ty.....'' jezeli chodzi o wstawanie
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Wage poznam w piatek na wizycie u ginki ale dzis wreszcze przedpremierowo sie wymarzylam i w brzuszku(na wysokosci pepka) mam 103cm! Co sie zresza niewieli rozni od pozostalych gabarytow (biust 104cm, biodra 106). Jak u Was wygladaja te relacje?? bO MI SIE WYDAJE ZE JESTEM JAKAS taka jednostajna....
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
U mnie 101cm w biuście, 99cm w brzuszku i 109cm w biodrach i ten ostatni wymiar mnie przeraża, bo przed ciążą miałam 101 a naprawdę się nie obżeram
A waga zgłupiała już do reszty, żeby od wczoraj znowu cały kilogram więcej!?!?!?! W takim tempie pobiję chyba wszelkie rekordy
A waga zgłupiała już do reszty, żeby od wczoraj znowu cały kilogram więcej!?!?!?! W takim tempie pobiję chyba wszelkie rekordy