reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co z nasza waga?

O tym chba VASIn dziewczyny w innym watku pisaly w zwiazku z plyta DVD z cwiczeniami. Co do mnie to ja nie cwicze, do czwartego miesiaca duzo biegalam w pracy a teraz uniwerek, domek, zakupki- nie mam duzo ruchu...:confused: o cwiczeniach nie wspominajac. A Wy chodzicie na basen?BO wszyscy basen dla kobiet w ciazy polecaja a mi sie jakos nie chce...

reklama
wedlug kalkulatora ma o kilogram za malo wiec bardzo mnie to cieszy :-)

a basen jak najbardziej. ja chodze poplywac i na gimnastyke w wodzie. tylko ze to wszystkodla mnie duuzo za malo. ja lubie intensywne cwiczenia silowo-aerobowe (np.tae-bo bez ktorego ciezko mi teraz:baffled: )

Ja przed ciaza chodizlam 4-5 razy w tygdoniu na szybki aerobik.Przez pierwszy miesia tez cwicyzlam bez wytchnienia,bo nie wiedzialam,ze zaciazylam:tak: ;-) .Po cesarce bede musiala odczekac pol roku,zeby powrocic do cwiczen.Zreszta z 3 dzieciakow nie wiem czy znajde czas...:baffled:
A co do wagi to przytylam niecale 4 kg:-)

napewno chwilowe bo dzis wysłałam meza po 4 grzeski w czekoladzie bo mnie naszlo
czy zadna z was nie tyje ?!:confused: tak cicho siedzicie
a ile macie juz w brzuszkach bo ja niedawno miałam jakies 111 cm a teraz to pewnie wiecej tylko nie moge znalezc centymetra bo ostatnio moj mały sie nim bawił i wcieło

ja póki co 4 na plus, tzn odrobiłam 3 stracone na początku i 1 nowy się przypałętał ;-) od jakichś 3 tygodni waga nie drgnęła - nie wiem czemu, wcale się nie głodzę nawet wręcz przeciwnie :-)

Ja tak ogolnie jak zaszlam w ciaze to bylam w trakcie odcjudzania i wlasciwie teraz osiagnelam wage,ktora stracilam przez pierwszy miesiac ciazy.czyli u mnie wslaciwie jest na zero,a te 4 kg licze od pierwszej wizyty u gina:tak:

Ja od pierwszej wizyty u gina mam na plusie 9 kg ;-) Ale wszystko w brzunio poszło :tak: Dzidziol tak się rozepchnął, że zaczynam po mału wyglądać jakbym miała na dniach rodzić :blink: Mój mąż mówi do mnie "Wielorybku" :crazy: Zresztą to "zdrobnienie" podsunęła mu moja przyjaciółka :oo2: Mówię Wam - przyjaciółki trza trzymać z dala od mężów, bo nic dobrego z tego nie wynika :rolleyes:

A mi się waga właśnie zepsuła, tzn baterie siadły a w pobliżu domku takich nie kupię, więc przez najbliższe dni będę żyła w błogiej nieświadomości :laugh2: Ale przypuszczam, ze już jakieś 10kg na plusie. Tyle że mi raczej w tył niż w przód poszło... +7cm w biodrach :baffled: a w brzuszku mam 98cm, to chyba niewiele...

reklama
ja w tym tygodniu wybieram sie do lekarza to mnie zwaza i sie wtedy pochwale ile przybylo kilogramow bo w domu wagi nie posiadam;-)

Do góry