reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co z nasza waga?

reklama
ja juz pisalam w brzuszku 128 a w biuscie 115 biodra nie wiem bo nie moge znalezc cm jak mowiłam maly sie bawił i wciełoo. Jak bede u mamy to zmierze i podam ale tez ponad stowe bedzie
narazie jestem najwieksza z nas :tak: . mowie na siebie wieloryb bo tak sie czuje:-p

Dzis mnie wazono wreszcie- od ostatniej wizyty przed miesiacem przytylam 1,7kg czyli super! Od poczatku ciazy -3,8kg plus 8kg czyli ogolnie od poczatku ciazy jestem w tym momencie 4,3kg na plusie (chyba dobrze wyliczylam, nie?) no w kazdym razie jest OK i mam nadzieje ze Dzidzia nie za mala...:sorry2: Dowiem sie za miesiac wiec poki cos zjem cos pozywnego!

;-) Ja od początku do wczoraj przybrałam 8kg ale co tam. po porodzie będę musiala sobie tylku rzeczy odmawiać a mój mąż mnie nzaywa FOCZKĄ no i fajnie. Wymiarów jeszcze nie patrzyłazm ale muszę to zrobic z ciekawosci.:tak:

a mi przez ostatnie dni spadło bo z 128 zrobiło sie 125 to chiba to rigoleto tak zadziałało i głodowka:-D przymusowa

ja od poczatku ciazy jestem 8 kg na plusie, a obwod brzuszka 94 cm.

a podobno najgorsze wlasnie przed nami!! teraz nasze brzuszki podobno najbardziej urosna:szok:

To malusi masz brzuszek Lil Kate albo waga i obwod wyjsciowy szczuplutki, co? Kurczaki tu same modelki chyba...

dziś świeżo zważone, 71,2kg (w spodniach i bluzeczce) czyli: od momentu zajscia w ciaze +6.2kgod testu ciazowego +9.7kgno i oczywiscie mnooostwo cellulitu na pupie i udach i ogolnie tylko tam mi sie wszystko odklada bo brzuszek mam dos maly. ps. i to wszystko przy wzroscie 177 wiec mowią że to norma :/..szkoda ze nei dla mnie

reklama
A mój brzusio trochę sie rozrósł, przed ciążą miałam 64 w pasie, a teraz 95cm...powiem szczerze,że obawiam sie jak pózniej zgubie tych kilka zbędnych kg, bo waga też wzrosła do 63,7kg z 51:baffled: oczywiście najwiecej poszło w pupę i uda,nie licząc brzuszka wiec trzeba bedzie popracować po porodzie:-D

Do góry