annanowak85
Zaciekawiona BB
Hej
Czy m któraś z Was 2,5 roku różnicy między dziećmi ? Jest bardzo ciężko ?
Czy m któraś z Was 2,5 roku różnicy między dziećmi ? Jest bardzo ciężko ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy sprawdza się ,, zasada ” ze każde dziecko inne ? Córka to high need baby.. boje się ze drugie tez takie będzie
Nie jest lekko ale to była najlepsza decyzja jaką mogliśmy z mężem podjąć . Dziewczynki już mają lepszą więź ze soba starsza już nie pamięta jak to było bez siostry . Mimo trudności jeśli chcecie rodzeństwo dla córeczki to jeśli twój strach to jedyna obiekcja to starajcie się. Nie wiesz czy od razu zajdziesz. Moim zdaniem różnica 2,5 roku a 3 to żadna różnica. Trzymam mocno kciuki . PowodzeniaNiedawno poroniłam ( nieplanowana ciąża ) ale przez ta sytuacje zaczelam z mężem myśleć o rodzeństwie dla córki , nie wiem co myśleć .. może lepiej poczekać aby różnica była 3? 4 lata ? Chyba nie ma idealnej różnicy ..
Czy sprawdza się ,, zasada ” ze każde dziecko inne ? Córka to high need baby.. boje się ze drugie tez takie będzieJa mam dzieci w wieku 7,5,3 lata - co równe dwa lata i jeszcze córkę 2 miesięczna. Nie wspominam źle tego czasu zreszta gdyby było inaczej nie miałabym ich tyle ale to dużo zależy od wielu czynników począwszy od charakterów dzieci po np powrót do pracy ja nie pracuje myśle ze byłoby dużo trudniej wtedy mi wszystko pogodzić choć na pewno nie jest to niemożliwe dasz radę, będzie dobrze!
Tak sprawdza się pierwsza córkę grzeczna cyca i spanie. Druga demon od początku ruchliwa płaczliwa bardziej nawet cyc nie uspokajał jak karmiłam także siostry a zupełnie inne charakterowo.Czy sprawdza się ,, zasada ” ze każde dziecko inne ? Córka to high need baby.. boje się ze drugie tez takie będzie
4 podziwiam super . Też chciałam zawsze 3 co prawda no ale poronienia długie starania. I są we 2 taki tak cieszę się że je mam. PozdrawiamJa mam dzieci w wieku 7,5,3 lata - co równe dwa lata i jeszcze córkę 2 miesięczna. Nie wspominam źle tego czasu zreszta gdyby było inaczej nie miałabym ich tyle ale to dużo zależy od wielu czynników począwszy od charakterów dzieci po np powrót do pracy ja nie pracuje myśle ze byłoby dużo trudniej wtedy mi wszystko pogodzić choć na pewno nie jest to niemożliwe dasz radę, będzie dobrze!
Czy sprawdza się ,, zasada ” ze każde dziecko inne ? Córka to high need baby.. boje się ze drugie tez takie będzie