reklama
anusieńka
Fanka BB :)
Majeczka pisze:Elzbietko [/b] a co sie zacznie???
majeczko zacznie się panika!!!!!!!a własciwie to już sie zaczeła- bo to przecież ciaża!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no i mężus niepotrzebnie tu przyleciał- żadnych badanek nie bedzie!!!!!!
Majeczka
30-tki , przyszłe mamusie
Anusienko on tez tak mowil !! Ze szkoda pieniedzy na prywatne badania i lekarzy -zrob jakis dobry test...Ale ja mowie jedz przebadaj sie bo jak wyjdzie zle to znowu na urolp bedziesz czekal miesiacami :-).. A ja to bym poczekala do nastepnej @ i nie testowala... Ale widze ze wszyscyy tu nozkami przebieraja i mnie zachecaja do testowania. wiec... Musze zatestowac ale z porannego moczu... :-) mezus w pon 3.04 idzie do dr Jarosza i musi zdac mu relacje- zapisalam mu caly notesik co ma powiedziec.. no i chyba dobrze by bylo juz osastecznie wiedziec czy cos z tych rzyganek wynika czy nie ..
KINDZIA100
Fan(ka)
MAJECZKO jak juz pisalam mnie wyszedl negatywny (okolo 3 moze wiecej tyg po nie doszlym okresie)bylam wciazy do 16 tyg
Co do krwiowego tstu to sie nie wypowiadam bo mnie poszarpie ze zlosci.Ale mozesz zrobic sobie SAMA taki test.Mam na mysli ze pokryjesz koszty.Wtedy musza Ci te barany zrobic
Co do krwiowego tstu to sie nie wypowiadam bo mnie poszarpie ze zlosci.Ale mozesz zrobic sobie SAMA taki test.Mam na mysli ze pokryjesz koszty.Wtedy musza Ci te barany zrobic
anusieńka
czyli jednak Kajda pierwsza- przynajmniej z testem.- GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!
A Ty Majeczko druga- ciekawe co dr J. powie jak mężuś mu oznajmi tą radosną nowinke.
Będziesz moze wtedy co miesiac przyjeżdżać na badania kontrolne????
no i Lapisek będzie powtarzać test.
Monis gdzie Ty- ten wyjazd Cię tak wyczerpał ?...............bo nam sie 30-stki wysypują.
Kindzia dobrze radzi zrób betę z własnych pieniedzy
A Ty Majeczko druga- ciekawe co dr J. powie jak mężuś mu oznajmi tą radosną nowinke.
Będziesz moze wtedy co miesiac przyjeżdżać na badania kontrolne????
no i Lapisek będzie powtarzać test.
Monis gdzie Ty- ten wyjazd Cię tak wyczerpał ?...............bo nam sie 30-stki wysypują.
Kindzia dobrze radzi zrób betę z własnych pieniedzy
anusieńka
dokładnie Cię rozumiem przechodziłam to kilka razy- teraz już wolę sienie nastawiać i w przyszłości będę robić testy po terminie @.
gdzieś czytałam ,ze płody żeńskie wytwarzają więcej hormonu, który zabarwia test a płody męskie mniej.
co sądzicie?
to musiałyby sie wypowiedzieć dziewczyny zafasolkowane!!!!!!i które znaja już płeć dziecka.....i przypomnieć sobie testowanko
gdzieś czytałam ,ze płody żeńskie wytwarzają więcej hormonu, który zabarwia test a płody męskie mniej.
co sądzicie?
to musiałyby sie wypowiedzieć dziewczyny zafasolkowane!!!!!!i które znaja już płeć dziecka.....i przypomnieć sobie testowanko
diablica2
mały wielki OLO :)
ja mam chłopczyka.... test robiłam około 5 tyg a kreseczki były wyraźne i grube... zresztą mam ten test do dziś zostawiłam sobie na pamiątkę.....
monika1313m
ja tez robiłam około 5 i tez był wyraźny na chłopaka
Majeczka
30-tki , przyszłe mamusie
Hej Wam
KINDZIU ,, te barany,, niec mi tu nie zrobia nawet prywatnie jesli moj lekarz nie wyrazi zgody - wim to bo walczylam tu juz o zbadanie prolaktyny i w prywatnym labolatorium powiedzieli mi ze bez zgody mojego lekarza nic z tego..
KINDZIU ,, te barany,, niec mi tu nie zrobia nawet prywatnie jesli moj lekarz nie wyrazi zgody - wim to bo walczylam tu juz o zbadanie prolaktyny i w prywatnym labolatorium powiedzieli mi ze bez zgody mojego lekarza nic z tego..
reklama
Hihihihihi widze ze podejscie do lekarzy w Anglii mamy takie same Majeczka!!!!! mnie wmawial ze mam progesteron dobry a na moich internetowych tabelkach sprawdzilam i ....mam niski....jak mu o tym powiedzialam to powiedzial ze maszyny mamy inne w Polsce...do testowania progesteronu.......