reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Elżbietka pisze:
to dzisiaj ciąza sie nazywa infekcją nerek? :o :)

Elżbietko, dobry tekst, az się uśmialam ;D ;D ;D

Majeczko, widzę, że Ty nadal czytasz jakieś głupotki i dopasowujesz to do swoich objawow, ktore są jak nabardziej ciążowe!!!

reklama
Kochane moje ja nawet jak mi wyjda nie wiem jak nawet 2 grupe krechy i nawet jak na usg zobacze dzidzie to napewno nie odejde z tego watku... Po raz pierwszy znalazlam swoje miejsce na BB i kazdy mi cos napsze bez zmian temetu i ignorancji.. Poza tym zbyt wiele przeszlam zeby tak pochopnie stawac sie mamuska i opuszczac 30 -tki.. Ale poki co mecze sie... Bo rzuca mna od mdlosci a nie mam czym nawet zwymiotowac... Jastem padnieta...I wiecie co ja poprostu nie wierze ze moglabym byc w ciazy...Tyle czasu czekam i sie staram.. Poza tym moje poprzednie bole i wyniki meza... No chyba ze bozia mnie wysluchala stal sie cud... tylko dlaczego go jeszcze nie widac na tesciku??????????

Elzbietko jak ja bym pragnela zeby to wszytsko okazalo sie ciaza....To moje nawiejksze marzenie..ech....
Dzis po kluciach jajnikow doczekalam sie bolu @-owego i nie wiem co to znaczy... A z tymi nerkami to powaznie czytalam ze objawy sa podobne a mnie od czasu do czasu lupie w krzyzu... Moze to straosc ? :-)buuu...chyba grzecnie pojde spac..

MAjeczko widzę piękny słoneczny słonecznik!!!!!!!!!to na szczęście.
a moze mężuś przywiózłby w probówce krew na betę samolotem????? ;) ;) ;) ;)

Anusienko on ju z jest w Polsce :-(... Dzis polecial.. A krewki nie umiem sobie pobrac a tu tego by sie nikt nie podjal..:-(.. Wiem ze narzekam ale jaks tak mi zle... Maz w Polsce z rodzinka i przyjaciolmi a ja... samiutka..wlasnie skonczylam rzyganko...:-(((

Elzbietko
a co sie zacznie???

reklama
Majeczko -cieniusienka,bledziuteńka druga kreseczka-TO CIĄŻA!!! Ja też tak własnie miałam i też po zastosowaniu Quik Viev. Pierwsza była tak cieniutka..że myślałam że to moja wyobraźnia. Męzus, stwierdził "ze może i jest,ale uwierzy dopiero jak beda dwie GRUBE krechy", ale ja wiedzialam..czułam...do tego zawroty głowy..i ból jak na @, jajniczek, w dole brzuszka. Maleńka, to dzidzi, zobaczysz.Życzę tego

Do góry