reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kate dla mnie to nieuki !!! na moje pytanie czy moge zbadac prolaktyne bo mam hiperprolaktemie wysmial mnie i powiedzial ze badanie prolaktyny to wymysl polskich lekarzy i ze bada sie ja tylko w przypadku guzow przystadki. IDIOTA!!!
Na USG czeka sie min 2 miesiece ( nawet przysilnym zapaleniu z goraczka) A na wizyte u gina czekalam 6 miesiecy po czym lekarka powiedziala ze moje zeszloroszne badania nie sa najgorsze i nie widzi podstaw nawet do przebadania mnie...KOSZMAR!!!!!!!!!!!

reklama
No i jestem, szkolenie nawet fajne, ale dużo wiadomości teraz muszą mi się uleżeć :)

ANuś jak tam dzisiaj z humorkiem?

Czytałam, że Kajda już mamusią - GRATULACJE, Majeczka troszkę na razie ukrytą, ale też widać mama w pełni. Lapisku na razie nie martw się jedną kreską na pewno test był robiony za wcześnie.

Diablica, Monika - śliczne te Wasze chłopaki :)

Dzieki KINDZIU... Moze zycie jakieby zle nie bylo stanie sie bajka i jedna wielka radoscia jesli wreszcie doczekam sie wymarzonej dzidzi...

Witajcie moje drogie - u mnie szaro i buro.

Majeczko - na pewno dzidzia już mieszka u Ciebie :)

Lapisku - kiedy będziesz powtarzać teścik?

Juz po marzeniach... Przestalam miec mdlosci i zawroty glowy.. Tylko cycuchy bardzo bola - ale to pewnie przed @ .. A niech juz przyjdzie i tak dzidzi nie ma...:-(..Przestalam wierzyc i ludzic sie...czekam na nowy cykle...Jak zwykle ale @ dopiero za niecale 2 tyg wiec...jeszcze miesiac do nowej szansy...:-((((

Hej dziewczyny - wtrące się a propos testów - u mnie około terminu miesiączki nie było kreski ale jak sie bardzo bardzo przyglądałam jakby jakiś jej cień...Kilka dni po terminie (ciężko powiedzieć bardzo precyzyjnie bo miałam dłuższe, odrobinę nieregularne +/- 2 dni cykle) była jasna kreska, trochę jasniejsza od kontrolnej. A test miał być bardzo czuły - co juz niby 6 dni po zapłodnieniu....ale w taką czułość testów nie radzę wierzyć!! Poza tym ja mam własną teorię na ten temat - skoro badamy na podstawie moczu to może też hormon mieć w moczu różne stężenie w zależności jak dużo pijemy i jak dużo tego moczu!! - a ja piłam bez przerwy tak mnie suszyło :)
Powodzenia!!

reklama
Majeczko co Ty opowiadasz - Ines, Margolis, Moniqa, Monika13 i inne zafasolkowane dziewczyny miały przerwy w mdłościach, zgadze - to że odpuściła na razie nie znaczy, że to jest koniec a wcześniejsze objawy? Tak po prostu z niczego? Dziewczyny pisały też że później objawy wrócily więc na razie nie wolno tak myśleć - oczywiście co ma być to będzie, ale ja wierzę że jest dzidzia...

Baśka witaj :) i życzę łagodnego rozwiązania - z suwaczka widać, że to już niedługo - powodzenia!

Do góry