reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kate dla mnie to nieuki !!! na moje pytanie czy moge zbadac prolaktyne bo mam hiperprolaktemie wysmial mnie i powiedzial ze badanie prolaktyny to wymysl polskich lekarzy i ze bada sie ja tylko w przypadku guzow przystadki. IDIOTA!!!
Na USG czeka sie min 2 miesiece ( nawet przysilnym zapaleniu z goraczka) A na wizyte u gina czekalam 6 miesiecy po czym lekarka powiedziala ze moje zeszloroszne badania nie sa najgorsze i nie widzi podstaw nawet do przebadania mnie...KOSZMAR!!!!!!!!!!!

reklama
No i jestem, szkolenie nawet fajne, ale dużo wiadomości teraz muszą mi się uleżeć :)

ANuś jak tam dzisiaj z humorkiem?

Czytałam, że Kajda już mamusią - GRATULACJE, Majeczka troszkę na razie ukrytą, ale też widać mama w pełni. Lapisku na razie nie martw się jedną kreską na pewno test był robiony za wcześnie.

Diablica, Monika - śliczne te Wasze chłopaki :)

Dzieki KINDZIU... Moze zycie jakieby zle nie bylo stanie sie bajka i jedna wielka radoscia jesli wreszcie doczekam sie wymarzonej dzidzi...

Witajcie moje drogie - u mnie szaro i buro.

Majeczko - na pewno dzidzia już mieszka u Ciebie :)

Lapisku - kiedy będziesz powtarzać teścik?

Juz po marzeniach... Przestalam miec mdlosci i zawroty glowy.. Tylko cycuchy bardzo bola - ale to pewnie przed @ .. A niech juz przyjdzie i tak dzidzi nie ma...:-(..Przestalam wierzyc i ludzic sie...czekam na nowy cykle...Jak zwykle ale @ dopiero za niecale 2 tyg wiec...jeszcze miesiac do nowej szansy...:-((((

Hej dziewczyny - wtrące się a propos testów - u mnie około terminu miesiączki nie było kreski ale jak sie bardzo bardzo przyglądałam jakby jakiś jej cień...Kilka dni po terminie (ciężko powiedzieć bardzo precyzyjnie bo miałam dłuższe, odrobinę nieregularne +/- 2 dni cykle) była jasna kreska, trochę jasniejsza od kontrolnej. A test miał być bardzo czuły - co juz niby 6 dni po zapłodnieniu....ale w taką czułość testów nie radzę wierzyć!! Poza tym ja mam własną teorię na ten temat - skoro badamy na podstawie moczu to może też hormon mieć w moczu różne stężenie w zależności jak dużo pijemy i jak dużo tego moczu!! - a ja piłam bez przerwy tak mnie suszyło :)
Powodzenia!!

reklama
Majeczko co Ty opowiadasz - Ines, Margolis, Moniqa, Monika13 i inne zafasolkowane dziewczyny miały przerwy w mdłościach, zgadze - to że odpuściła na razie nie znaczy, że to jest koniec a wcześniejsze objawy? Tak po prostu z niczego? Dziewczyny pisały też że później objawy wrócily więc na razie nie wolno tak myśleć - oczywiście co ma być to będzie, ale ja wierzę że jest dzidzia...

Baśka witaj :) i życzę łagodnego rozwiązania - z suwaczka widać, że to już niedługo - powodzenia!

Do góry