reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzień dobry moje drogie

Po pierwsze Anuś - Ty nie wyszukuj niczego na pewno wszystko ładnie się zagoiło i w przyszłym cyklu będziesz z męża wyciskała wszystkie soki :)

Majeczko ja też myślę że jesteś w ciąży hmm w sumie to jestem przekonana :)

Lapisku, Kajda poproszę na środe same dobre wiadomości :)

Dziewczyny i nie smutasić się, dobra zmykam - do środy :)

reklama
Lapis- fakt OLO ledwo sięurodził to już pielęgniarki zaczął czarować .... a potem to już poszło jakoś prosto.... Pani doktor.... babcie .... ciocie .... kuzyki.... no i koleżanki .."z podwórka"....

Majeczka- a Ty uważaj na siebie.... bo mi to też na ciążę wygląda....

Oj wiem ze to wyglada na ciaze .. i to taka piekna bogato obdarzona objawami :-D... ale w ciazy wychodzi beta - nie ma bety nie ma ciazy - tak mi kiedys powiedzial jakis ginekolog.. a mojej albo nie ma albo jest straaaasznie marniuchna... Czy HCG moze byc podwyzszone mimo braku ciazy??????????????

Lapisku jest tak blada ze prawie jej nie widac.. Myslalam ze to moja wiara i olbrzymia wyobraznia ale maz mowi ze mimo iz ledwo widoczna to on ja widzi - a on nie nalezy do ludzi dopowiadajacych sobie jest albo nie ma oi tyle...kiedys juz robilam te testy i chociaz bardzo sie staralam nic nie widzialam ani pod swiatlo ani pod lupa :-D. A teraz jest ale taaaka marna .. moze dlatego ze duzo pije i ciagle sikam i mam male stezenie a moze dlatego ze ten sort testow daje takie przebicie.. Kiedys robilam inny test - Qvick Viev i tez wyszla baaaardzo blada ale to nie byla zadna ciaza...jeszcze poczekam jesli objawy nie przejda to zatestuje.. Chociaz tak naprawde to najchetniej poczekalabym jeszcze te 2 tyg do nastepnej @.

Powiem ci tak- nie pije bo mnie ostatnio odrzuca do alkoholu poza tym mam ciagle takie mdlosci ze boje sie czegokolwiek zjesc a  nie mowiac o piciu:-) ze nie wspomne bo zgadze...Ale gdzies czytalam ze takie objawy jak mam wystepuja tez przy silnej infekcji nerek czy w ogole ukladu moczowego...

reklama
no MAJECZKO -coś czuje,ze będziesz pierwsza z 30-stek, potem KAJDA I LAPISEK
i nam wątek podupadnie- bo będziecie szalały w wątku grudniowe mamusie- czego wam z serca życzę!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry