reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzień dobry moje drogie

Po pierwsze Anuś - Ty nie wyszukuj niczego na pewno wszystko ładnie się zagoiło i w przyszłym cyklu będziesz z męża wyciskała wszystkie soki :)

Majeczko ja też myślę że jesteś w ciąży hmm w sumie to jestem przekonana :)

Lapisku, Kajda poproszę na środe same dobre wiadomości :)

Dziewczyny i nie smutasić się, dobra zmykam - do środy :)

reklama
Lapis- fakt OLO ledwo sięurodził to już pielęgniarki zaczął czarować .... a potem to już poszło jakoś prosto.... Pani doktor.... babcie .... ciocie .... kuzyki.... no i koleżanki .."z podwórka"....

Majeczka- a Ty uważaj na siebie.... bo mi to też na ciążę wygląda....

Oj wiem ze to wyglada na ciaze .. i to taka piekna bogato obdarzona objawami :-D... ale w ciazy wychodzi beta - nie ma bety nie ma ciazy - tak mi kiedys powiedzial jakis ginekolog.. a mojej albo nie ma albo jest straaaasznie marniuchna... Czy HCG moze byc podwyzszone mimo braku ciazy??????????????

Lapisku jest tak blada ze prawie jej nie widac.. Myslalam ze to moja wiara i olbrzymia wyobraznia ale maz mowi ze mimo iz ledwo widoczna to on ja widzi - a on nie nalezy do ludzi dopowiadajacych sobie jest albo nie ma oi tyle...kiedys juz robilam te testy i chociaz bardzo sie staralam nic nie widzialam ani pod swiatlo ani pod lupa :-D. A teraz jest ale taaaka marna .. moze dlatego ze duzo pije i ciagle sikam i mam male stezenie a moze dlatego ze ten sort testow daje takie przebicie.. Kiedys robilam inny test - Qvick Viev i tez wyszla baaaardzo blada ale to nie byla zadna ciaza...jeszcze poczekam jesli objawy nie przejda to zatestuje.. Chociaz tak naprawde to najchetniej poczekalabym jeszcze te 2 tyg do nastepnej @.

Powiem ci tak- nie pije bo mnie ostatnio odrzuca do alkoholu poza tym mam ciagle takie mdlosci ze boje sie czegokolwiek zjesc a  nie mowiac o piciu:-) ze nie wspomne bo zgadze...Ale gdzies czytalam ze takie objawy jak mam wystepuja tez przy silnej infekcji nerek czy w ogole ukladu moczowego...

reklama
no MAJECZKO -coś czuje,ze będziesz pierwsza z 30-stek, potem KAJDA I LAPISEK
i nam wątek podupadnie- bo będziecie szalały w wątku grudniowe mamusie- czego wam z serca życzę!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry