reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Znowu weekendowe pustki. A ja tak cieszę się z tego weekendu, nie cały na odpoczynek, ale duużo zamierzam odpoczywać, bo tydzień rzeczywiscie ciężki był.
Antilko widzę, ze Ty jeszcze parę godzinek w pracy, ale mam nadzieję, ze nie męczą Cię tam bardzo. Dzięki za dobre słowa!:tak:Milutkiego leniuchowania juz niedługo!
Krupko to już lada dzień przytulisz swoje dzieciątko...
Dziewczyny, odezwijcie się Kajda Ewo Vonko Aluś i pozdrawiam Wszystkie 30stki wiosennie!

reklama
Moniolku i Tobie dzionka miłego! Słoneczny Twój post, aż jaśniej sie zrobiło!:-)

I ja witam w sobotni dzionek wszystkie 30-steczki!!!!!

No kurcze Siostra - sprzątam - trzeba trochę stare kości rozruszać.:-):-)
Ależ Ci zazdroszczę tej majówki. My jeśli wszystko pójdzie ok to planujemy wypad na Jurę Krakowsko-Częstochowska.
Podobno pogoda ma byc piękna.
Oluś - gdzie Ty?
Pewnie szykujesz przyjecie urodzinowe.
Wszystkiego NAj,Naj, .......... i spełnienia Największego
Najskrytszego Marzenia jak Najszybciej

Najeczko - ja tez miałam ten tydzień ciężki i dziś mam lenia -ale kurzu tyle,ze wskoczylam w przerwie zobaczyć co u Was.
Antilko
mam nadzieję,ze już lepszy humorek dziś;-)

Alek z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego naj.. naj.. naj... i oczywiście spełnienia marzeń (tego jednego najbardziej)

Pozdrowionka Wszystkim

Aluś życzę Ci, siły i pogody ducha i żeby skończyły sie przeciwności w spełnieniu Twoich marzeń, żebyś była szczęśliwa ...:tak::-):tak:

Aluś, mam nadzieje, ze milo spędzasz swoje urodziny - z mężem i przyjaciółmi! życzę ci radości z każdej maleńkiej chwili, siły i pogody ducha! :-):tak:

odnosząc się do twojego ostatniego posta - właściwie nic nie musiałabym pisać... każda z nas ma ochotę odpuścić... bo nie wyrabiamy... nie ukrywam, że i ja mam teraz jakiś dół i sił brak na dalsze zmagania, nie chcę już starań, myślenia... gdyby tylko dało się wyłączyć te myśli... i aż zdziwiona jestem, że mnie to tak dopadło teraz, myślałam, ze jestem silniejsza... a teraz jakoś tak obojętnieję... i nadziei mi brak
pewnie to chwilowe - mam nadzieje!
i wybaczcie ze rzadziej sie odzywam

moniolku - buziak dla ciebie! powyciągaj nas z dołeczków:)
Najko, odpoczywaj po ciężkim tygodniu!
Antila, Anuś, Ewka, Car i cała reszta - ślę słoneczko do was!
Lapisku - odezwij się, jeśli zaglądasz!

Alek - zdówka, szczęścia, pomyślności!
Malutko zmartwień a strasznie dużo radości, samego słoneczka w wolne dni i duuuużo uśmiechu na buziuni!

bukiet.jpg

Kochane Moje!

bardzo bardzo Wam dziękuję za pamięć i cudowne życzenia!:-)

Axxa co u Ciebie?? zaglądasz czasem do nas? uściski:-)
Kajduś czuję dokładnie to samo..i też myślałam, że będę silniejsza, a tu lipa..:-( oby te nasze dołki udało się szybko zakopać..;-) buziaki ogromne dla Ciebie:-)
Moniśdziękuję..:-) a jak Twoja nowa praca? czym się zajmujesz? miłego pobytu u Rodziców:-)
Anusia:-*:-)
Najeczko trzymałam kciuki za Ciebie i mama nadzieję, że zostaniesz dobrze oceniona:tak: a jak weekendzik? odpoczywaj i nabieraj sił:-)
Carioca dziękuję Ci Słoneczko:-)
Antilko miłego leniuchowania:-)
Lapisku no właśnie! przecież Ty już pewnie ,,na wyjściu'';-)
Vonko co u Ciebie?? uściski:-)

a co do weekendu majowego, to i my wybieramy się na małą majówkę:-) chcemy pojechać nad morze, mam nadzieję, że pogoda dopisze..:tak:

Jeszcze raz bardzo bardzo Wam dziękuję Moje Kochane Przyjaciółki:-) :-) :-)

miłego słonecznego weekendu dla Wszystkich:-)

Alek- dolaczam sie do zyczen... wszystkiego naj!
u nas wreszcie zrobilo sie pieknie! jest bardzo slonecznie i ciepluchno ponad 20 stopni,ale juz na poniedzialek zapowiadaja deszcz!? nauczylam sie nie cieszyc tutaj z ladnej pogody do maja- bo wszystko moze sie zdazyc wczesniej....
tez sie ciesze,ze juz ten tydzien minal,bo byl bardzo dlugi dla mnie - nie bylam w domu przed 20h30...wiec dzis troszke odpoczywam i za chwile jade na festiwal robotek recznych,ktory odbywa sie dwa razy do roku i bylam juz na poprzednim i bardzo mi sie podobalo... rozni sprzedawcy wystawiaja na nim swoje asortymenty i publikacje wiec moze uda mi sie dokupic kilka drobiazgow... nie zaszaleje za bardzo,bo ostatnio wydalam ponad $500 ( troche duzo:laugh2:) ale wszystko warte kazdego centa :tak: a dzis moje kochanie zostawilo mi swoja karte kredytowa wiec nie chce przesadzic....
popisze wieczorem jak wroce....
milego wieczoru ( bo u was juz chyba)!

reklama
Do góry