reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

2.gif

ALUŚ KOCHANA SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ!!!

22.gif

reklama
Witajcie Trzydziestki.:happy:
Wpadłam się tylko przywitać i spadam, bo jeszcze muszę zadbać o siebie przed jutrzejszą impezką. :elvis:
Aluś, dołączam się do życzeń.. podobno urodzinowe najlepsze, więc spełnienia pragnień.. ;-) :tak: :-D
Pozdrawiam Was wszystkie z osobna.
Dobrej nocki.

Dobry wieczór!
Anusieńko mam nadzieję, że nie przesadzałas z tym sprzątaniem i odpoczęłaś troszkę? :-)Ja w zasadzie zrealizowałam opcję "konieczne minimum" jeśli chodzi o sprzątanie. A sporo czasu zapoznawałam się z 28dni za to.
Kajda jeszcze siły na pewno się pojawią! :tak:To chyba musi tak być - faliście...
Aluś dzięki za pamieć i trzymanie kciuków!:-) Weekend w porządku, może troszkę za dużo przed kompem.Jutro obowiązkowo długi spacer, a poza tym spotykam się z koleżanką wieczorkiem!:happy:
Ewo jak tam na festiwalu?
Dobrej nocki Wszystkim!

witajcie...
wlasnie wrocilam z festiwalu i jestem bardzo zadowolona... po pierwsze kupilam igly do maszyny wykonujacej "wode" ( rodzaj marszczenia materialu jak w dawnych "chinskich" sukienkach za naszego dziecinstwa),bo jak ostatnio probowalam pomarszczyc material to polowe zlamalam a druga polowe pogielam :wściekła/y: bylam zla na siebie co nie miara,ale kupilam nowe igly i teraz moge dalej sie "gimnastykowac" z marszczeniem :laugh2:... po drugie kupilam kilka ksiazek z wydawnictwa ,w ktorym mam prenumerate - oni sa z Australii,wiec glownie ze wzgledu na nich poszlam na festiwal i pochwalilam sie moja sukienka wykonana wedlug ich wykroju i nasluchalam sie duzo pochwal ( to zawsze jest takie przyjemne:tak:;-)) no i sfotografowano moja sukienke i mam szanse na jej publikacje w magazynie i jesli ja opublikuja to sie tez pochwale... i jeszcze spytalam o wstawianie zdjec z ich czasopism i ksiazek na bb, odpowiedziano mi,ze do poki nie sprzedaje nic to jak najbardziej mam prawo,wiec wam wstawiam sukienke z ich magazynu i moje jej wykonanie ( zdjecie conajmniej malo czytelne niestety)

poza tym u nas piekna pogoda i goraco... jutro pewnie bede musiala wybrac sie na zakupy ubraniowe wiosenno-letnie,bo w nic sie nie mieszcze o zgrozo! no i mialam w planie organizacje domu znowu ale znowu len bierze gore i nic nie robie... ide sobie polezec i moze sie jeszcze zdzemne zanim Joe wroci z pracy....
mam nadzieje,ze wam mija weekendzik milo...
Novaczko-zycze udanej imprezki!
Najko-super,ze jestes tez na 28dni - oczywiscie byloby lepiej zeby @ nie przyszla ...
Alek i Kajda- mam nadzieje,ze dolki przejda szybciutko i bedziecie mialy znowu sile na dalsze staranka...
i cala reszte 30-tek serdecznie pozdrawiam!

Alus
wszystkiego najpiękniejszego :)
spełnienia marzeń, pragnień i planów.​

Przepraszam Was, że teraz jestem tu rzadko i krótko.... wybaczcie.
Jak pozbieram siły odezwę się.

Vonko-nie przepraszaj tylko dawaj znac co jakis czas.... trzymaj sie dzielnie...

a ja obudzilam sie o 4h30 w niedziele!!!!! zgroza!

Witajcie w niedzielę!
Ewo fajnie, ze jesteś zadowolona z festiwalu! Sukieneczka fajna!:) I podziwiam wykonawczynię.:tak:Ale ta pobudka o 4,30 to straszna rzeczywiście, to Ty mało co spałaś!
A ja jutro będę musiała wstać o tej mało fajnej porze, bo jedziemy z dzieciakami na wycieczkę do Warszawy (i wyjeżdżamy 6.30).
Też sie cieszę z 28dni! I jakoś tak mi się optymistycznej od wczoraj na świat patrzy.
Vonko trzymaj się, przesyłam uściski cieplutkie i trochę swojej siły też!:tak:
Miłej niedzieli!:-)

vonko, sciskam mocno:) i mysle cieplo o Tobie;) zycze duzo sily!
Alek,jak sie udaly urodzinki?
moniolek, gdzie Cię wcięlo?
najko, wypocznij dzisiaj, a jutro udanego wypadu z dzieciaczkami
Ewka, sliczna sukienka, ciesze sie ze mialas tak udany dzien!

wszystkim milego dnia zycze:) wlansie wychodze sie przewietrzyc :tak: a potem na imprezke wychodzimy:)

reklama
Witajcie w niedzielę:-)

Vonko myślimy o Tobie, zbieraj szybko siły i wracaj do nas:happy:
Ewo super, że jesteś zadowolona z festiwalu:tak: Jeżeli możesz wklejaj nam tu różne fajne wzory, to sobie pooglądam, bo wykonać i tak nie potrafię;-) :-)
Kajda udanej imprezki życzę
Najeczko to zbieraj siły na jutro. Fajna sprawa dla dzieciaków :tak:
Z wychowawcą gorzej, bo musi całą gromadkę mieć na oku;-) :-)
Aluś jak się udały urodziny:confused:

Do góry