reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie :-)

jeszcze raz dziękuję Wam Kochane za cudowne życzenia:-) :-) :-)
a urodzinki się udały:tak: byliśmy z mężem na smakowitej kolacji, a potem poszliśmy do klubu poszaleć troszkę:-D wróciliśmy do domu ok. 4:-D dzisiaj wstaliśmy po 10 i poszliśmy się poruszać, żeby spalić to co wczoraj zjedliśmy ;-) :-D

Antilko a Ty odpoczęłaś troszkę po pracy? śliczna różyczka:-) buziak ogromny :-*
Vonko trzymaj się Kochana! ściskam Cię mocno!
Kajduś miłej imprezki:tak:
Najeczkoto fajna wycieczka Ci się szykuje, a dużą gromadkę będziesz pilnować? jutro ma być piękna pogoda w W-wie, to sobie pospacerujecie:-) szkoda, że będziesz z dzieciaczkami, bo mogłybyśmy się umówić na szybką kawkę po południu:tak:
Ewuś no to fajnie, że jesteś zadowolona z zakupów:tak: podziwiam Ciebie za te umiejętności, bo ja to do szycia 2 lewe ręce:baffled: tylko guziki umiem przyszywać:-D
Novaczka jak tam się imprezka udała?:-)
Moniś całusek:-)

ufff..a mnie czeka kolejny ciężki tydzień w robocie.., jutro przeprowadzka mojego nowego zespołu, muszę dopilnować wszystkiego- komputery, telefony, wszystko musi działać , jak należy.., środa i czwartek mam szkolenia, w piątek może trochę odsapnę, a potem.. tydzień urlopu!:happy: mam nadzieję, że pogoda będzie śliczna:tak:

reklama
Dobry wieczór!
Kajda Ty pewnie już sie na imprezce bawisz! I mam nadzieję, że fajnie jest i oderwiesz sie od smutków!:)
Antilko to prawda, ze dla dzieciaczków frajda duża, a my wracamy zwykle nieźle wymęczeni, ale nic, jakoś to będzie, już parę takich wycieczek przeżyłam. A najtrudniejsze te z nocowaniem. W tym roku takiej nie planujemy:).
Aluś no to fajne urodzinki!:-) Tez żałuję, że kawka niemożliwa. A gromadka dzieci właściwie nieduża, ja opiekować się będę ósemką, ale dwójka niepełnosprawnych, więc jeszcze bardziej uważać trzeba.
Aluś trzymaj sie w tej pracy, niech tam wszystko przebiega ładnie i sprawnie! A za 5 dni duuużo odpoczynku!:tak:
Dobrej nocki!

Witam sie z Wami wieczorkiem!!!

Vonko trzymaj sie!!! i zagladaj od czasu do czasu...
Ewa podziawiam Twoje zdolnosci... ja mam dwie lewe rece i to co Ty potrafisz zrobic dla mnie jest nieosiagalne... tym wieksze mam uznanie dla Twoich robotek!!!

Alek jesli Cie to pocieszy to ja tez mam ten tydzien pelen pracy... i nie wiem skad wezme sily na prace... Musze duzo spraw zalatwic zeby moc wziasc sobie dwa dni urlopu w przyszlym tygodniu i jechac z mezem na konferencje... wiec nie wykluczone ze bede musiala zostawac troche dluzej w pracy :-(

A poza tym wrocilam niedawno od rodzicow, przywiozlam sobie rowerek i jak tylko pogoda dopisze to mmoze troszke pojezdze...

Witam Was serdecznie :-)

Oluś wszystkiego naj naj naj :tak: :tak: :tak: i przede wszystkim przetrzymania tygodnia pracy o później duuużo wypoczynku :-)

Najka ja też wykonałam minimum jeżeli chodzi o sprzątanie ;-) i udanej wycieczki.

Vonko trzymaj się dzielnie i pisz podtrzymywanie na duchu to nr jeden w naszej ofercie ;-)

Anuś super - Jurę uwielbiam. Na pewno odpoczniecie i nabierzesz dużo świeżego powietrza :-)

Kajduś a wcieło mnie chwilowo ;-) intensywny weekend mieliśmy, najpierw rodzice, później fryzjer, wczoraj basen jeszcze do orange musieliśmy podjechać a po południu byliśmy na kawce u znajomych - przeciągnęła się do późnych godzin wieczornych ;-) A jak u Ciebie?

Ewo śliczności wychodzą spod Twojej igły. Ja muszę z daleka być od karty kredytowej - jej posiadanie uruchamia w moim organizmie jakiś mechanizm, którego mój mąż nie potrafi zrozumieć :-D

Pozdrawiam wszystkie trzydziesteczki i mam nadzieję, że poniedziałek będzie dobrym dniem tygodnia :tak:

Ja dzisiaj niestety mam kilka spraw do załatwienia. Wstałam o 6:00 żeby troszkę do Was najpierw zaglądnąć a później sprawy firmy. Mąż mnie wykorzystuje, póki ma mnie jeszcze w domu ;-) Najważniejsze umówiłam się dzisiaj z koleżanką na ploty - więc przyjemność też będzie :-)

Słoneczne dzieńdobry wszystkim :-)

Aleczku dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń. Życze Ci również samych słonecznych chwil w życiu, bez trosk i zmartwień:-).
Przepraszam za spóźnione życzonka, ale w weckend nieotwierałam kompika.

Ewuś przepiękne maszzdolności:-D A może tak pomyślisz o otworzeniu własnej działalności i będziesz sprzedawać te cudeńka dla dzieci? Taki talent trzeba wykorzystać:tak:

Wszystkiego naj na dzisiejszy dzień dla Was wszystkich :-D

witajcie...
jak ja nie lubie pierwszego dnia tygodnia......
dziekuje bardzo za komplementy, zawsze tak milo sie ich slucha..... uwielbiam robotki....
Monik- chcialabym,ale problem w tym,ze rzeczy takie sa juz dosc drogie przed wykonaniem ( material,nici,prad,eksploatacja maszyn...) a jeszcze dodajac robocizne to taka sukienka by kosztowala ponad $100 cdn ... chociaz one w sklepach sie tak ksztaltuja,ale po dodaniu marz i cudow niewidow... wiec ja poprzestaje tylko na przyjemnosci robienia i ewentualnie obdarowywania znajomych,ktorym takie rzeczy sie podobaja...
moniolek-ja zwykle mam wyczcie z kartami kredytowymi,ale niestety nie zawsze :laugh2:... wczoraj jeszcze zaszalalam i kupilam sobie ( na szczescie z Joe blogoslawienstwem :laugh2::laugh2:) prawie cala nowa garderobe na wiosne-lato.... 10 fajnych t-shirt'ow, spodnice i 4 pary spodni typu capris ( po polsku " na duza wode") i sweterek,do ktorego mam nadzieje dokupic jeszcze bezrekawnik,zeby mi wyszedl "blizniak" ( uwielbiam takie komplety) i wtedy bedzie super wygladac ze spodniczka,ktora jest raczej elegancka oraz buty... wydalam sporo,ale bylo warto i wszystko bylo na przecenie i promocji i w dodatku nie jakies bylejakie tylko na prawde dobrej jakosci,wiec jestem bardzo zadowolona... pozniej sie przejechalismy do Ikei i Joe kupil sobie fotel,o ktorym marzyl od dawna,a trafil nam sie okazyjnie w sekcji "as is" - " jak jest" ( prawdopodobnie model z wystawy) a byl o $100 taniej... a ja kupilam jeszcze koldre na lozko pojedyncze jak moj tata przyjedzie... wypralam juz ja i wysuszylam i mam dziwne wrazenie ze sie chyba ciut wstapila,bo ma 150 cm szerokosci a chyba powinna 160cm.... tak wiec zaszalelismy w weekend oboje....
Wagnies- my tez sie zbieramy juz trzeci rok za kupno rowerow.... ja nawet mysle o kupnie takiego stacjonarnego i postawienie go przed kompem zamiast krzesla....
Alek- oby do weekendu.... niestety w Kanadzie go nie mam... ale biore 1 maja wolne na badania ( usg i krwi jesli @ zawita w terminie) potem chyba ostatni weekend maja jest ustawowo wolny tzw. dzien krolowej Victorii....
Antila- jak ci minal weekend?
Novaczka- jak udala sie imprezka? czy juz lepiej z siostry noga?
Carioca- co u ciebie? jak maluszek?
Sensi- daj znac ...
Vonko- przesylam pozdrowionka...
i calej reszcie 30-tek rowniez...

Hej, hej - Dziewczyny!!! Co tu tak cicho?????

Ewa kurcze... tez bym chetnie wymienila cala garderobe ale niestety na koncie debet :-(
A z tym rowerem to dobry pomysl... siedze tyle przed komputerem to jak postawie rowerek to przynajmniej moze zrzuce zbedne kilogramy... Musze to z moim mezulkiem przedyskutowac

Pozdrawiam wszystkie i odezwijcie sie! co u Was slychac?

trzydziechy, no ładnie żesmy sie opuścily....:-p:tak::-D widac, ze wiosna przyszla i wszystkie chyba za jakies diety cud sie zabraly, ćwiczonka i tym podobne... a propos... moj rower nadal stoi w piwnicy a sezon nie rozpoczety:zawstydzona/y:wstyd normalnie! a mialyscie mnie mobilizowac.... i co:confused::laugh2: wlasnie,w ramach odchudzania wciagnelam przed chwila tiramisu z wczorajszej imprezki:zawstydzona/y::-p
wagnies, ty tu nam watek podtrzymujesz:-) oj, duzo pracki.. ja tak mialam w zeszlym tygodniu.. teraz ciut lzej, ale do konca tyg, jeszcze 4 dni i moze byc roznie.. wkazdym razie juz blizej dlugiego weekendu:) a gdybys mieszkala blizej mnie to chetnie bym sie na rower z toba umowila:tak:
Najko jak bylo na wycieczce?? pewnie masz dosc... a dzieciaczki daly w kosc, co??
monik, witaj:) milo, ze jestes:)
moniolek, ty tez widze dzis intensywnie:) ale na koniec zasluzone ploty:) prawidlowo:tak:a na dlugi weekend gdzies sie z mezusiem wybieracie??
Alus, jak tam przeprowadzka w pracy?? bedziesz miala wieksze biuro??
Ewka, wow, ale zaszaleliscie na zakupach:szok: ja chcialabym sie w tym tyg. wybrac i cos sobie kupic... bo jak zwykle stwierdzam, ze nie mam sie w co ubrac....:dry::tak:

buziole dla wszystkich:) udanego wieczorku:))

reklama
Kajda czyzbysmy zostaly tylko we dwie na trzydziestakach??? :-(
Moj rowerek stoi w pokoju... i nie mam z kim jechac:-( szukam chetnych...
a w ramach odchudzania wyciagnelam z lodowki tiramisu... Kajda - smacznego ;-)

Do góry