reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Helloł :-)

Najka a ja dzisiaj o Tobie myślałam i po utoczeniu krwi dostałam skierowanie do pracowni rtg na prześwietlenie. Pytałam się w rejestracji czy osoba starająca się może takie prześwietlenie zrobić - pani odpowiedziała, że nie jest to wskazane natomiast wszedzie były kartki z informacją, że w przypadku ciąży należy powiadomić technika zanim zrobi rtg.

Ewo powodzenia na pewno badanie wyjdzie ok :tak: :tak:

Novaczka ja też słyszałam chyba na pogotowiu można takie kule wypożyczyć - co do miejsca nie jestem pewna :zawstydzona/y:

Anuś i jak dzisiaj humorek?

Antila, Wagnies i nieujawnione jeszcze dzisiaj trzydziestki - pozdrowienia :tak: :tak:

A my jedziemy na Majówkę w góry - dzisiaj się dowiedziałam i cieszę się jak dziecko :-p Mam nadzieję, że pogoda będzie ładna to dzióbek do słońca wystawię a co :-p

Dzwonił mój mężulo, że na obiad zjeżdża - więc na razie się ewakuuję.

reklama
Hej Kobietki:-)

Najko jak ja robiłam tydzień temu RTG to pani dała mi taki faruszek ołowiany zakrywający jajniki

Moniolku tylko posmaruj sobie ten dziubek jakimś dobrym kremem z filtrem.Mnie w tamtym roku w maju słonko na Gubałówce przysmażyło:-D
Aluś myślę o Tobie i strasznie mi przykro, że jest Ci tak źle:-(Mnie czasami też dopadają czarne myśli, boję się, że znowu coś się wydarzy:baffled:
Nie jestem przekonana, czy wogóle chcę sie starać, czy nadaję się na mamę:confused: :confused: :confused: Moje życie intymne legło w gruzach mimo, że pani dr pozwoliła ja nie mogę sie przełamać:no: Ostatnie przytulanko było zanim dowiedziałam się o II kreskach, czyli prawie 3 miesiące temu:baffled:

Antilka Ciebie rozumiem doskonale- może trzeba troszkę czasu i dużo pozytywnego myślenia. Ale jeśli czujesz,ze czas na odpoczynek to nei rób nic na siłę.

Moniś- wcinam orgametril i myślę o weekendzie - najbliższym bo majowy sie szykuje z @ ( a to oznacza jedno - usg i fsh) :no::-:)dry:

Novaczka- takie kule w ortopedyczych sklepach można wypożyczyć.

pozdrawiam wszystkie 30-stki

A my jedziemy na Majówkę w góry - dzisiaj się dowiedziałam i cieszę się jak dziecko :-p Mam nadzieję, że pogoda będzie ładna to dzióbek do słońca wystawię a co :-p

Moniolek ja tez planuje wyjazd na dlugi weekend ale ja w duga strone - nad jeziora, dokladnie kolo Brodnicy. Jade z mezem na konferencje i mam nadzieje ze pogoda dopisze!!! Oby tylko znowu wezy nie bylo...

Nie jestem przekonana, czy wogóle chcę sie starać, czy nadaję się na mamę:confused: :confused: :confused:

Antila co Ty tu takie rzeczy wypisujesz, ja Ci dam... nie madajesz sie na mame - co za bzdury!!! Trzymam kciuki za Was i mam nadzieje ze wyjazd Wam pomoze!!!

Moniolek ja tez planuje wyjazd na dlugi weekend ale ja w duga strone - nad jeziora, dokladnie kolo Brodnicy. Jade z mezem na konferencje i mam nadzieje ze pogoda dopisze!!! Oby tylko znowu wezy nie bylo...

Ło matko Wagnies to mi teraz przypomniałaś w górach też ich nie brakuje :no: ja się potwornie boję węży :baffled: :baffled: mam nadzieję, że nie napotkam na jakąś długą potworę - z długaśnych toleruję tylko dżdżownicę :baffled:

Anuś ale z drugiej strony drobnymi kroczkami do przodu :tak: :tak: :tak: obraz będzie czysty i zbadasz fsh, które na pewno będzie takie jak trzeba :tak:

Antilo o ja Ciebie też doskonale rozumiem, po tych perypetiach to u nas długo była "posucha" i nieźle musieliśmy się natrudzić, aby wrócić do normalności - podpisuje się pod słowami Anuś - nic na siłę :tak: :tak:

Co do kremu - jak najbardziej duuuży filtr, bo skóra taka wybledziona po zimie ;-)

zjadłam rożka truskawkowego, jabłko zielone i bułkę z boczkiem i wcale nie jestem przed @ skąd takie zsanie :wściekła/y: :wściekła/y:

Dziewczynki ja szybciutko, bo strasznie brzuch boli, chyba jeszcze muszę nabrać tablet, jutro mam hospitację pani dyrektor, a dziś prawie nic nie byłam w stanie zrobić przez ten ból. Nie wiem jak to będzie, napisałam jakiś konspekt, ale nie myśle. Trzymajcie za mnie kciuki, proszę, bo nie wyobrażam sobie tego.
Dzięki za pamięć. Jutro więcej. Pa.

Ło matko Wagnies to mi teraz przypomniałaś w górach też ich nie brakuje :no: ja się potwornie boję węży :baffled: :baffled:

Moniolek ja tez sie boje i jak poszlismy do lasu na spacer to maz mnie musial na rekach pozniej niesc :no:, spod nog uciekaly mi weze! powiedzialam ze nie pojde ani kroku dalej... i teraz sie boje tam chodzic po lasach

Wagnies, a może do Bachotka jedziecie?
Arabella tak do Bachotka, czyzbys Ty tez tam byla?????

Dziewczynki ja szybciutko, bo strasznie brzuch boli, chyba jeszcze muszę nabrać tablet, jutro mam hospitację pani dyrektor, a dziś prawie nic nie byłam w stanie zrobić przez ten ból. Nie wiem jak to będzie, napisałam jakiś konspekt, ale nie myśle. Trzymajcie za mnie kciuki, proszę, bo nie wyobrażam sobie tego.

Najka bidulko, jak mi Cie szkoda... ja taki horror przechodzilam tydzien temu :-( A o ktorej masz ta hospitacje - musze wiedziec kiedy kciuki mam trzymac!!!

reklama
Wagnies, ja - nie, ale koleżanka jedzie, a właściwie jej mąż - germanista.

A juz myslalam ze bede miala z kim spedzac tam czas :-(
A skad jest? Bo pewnie znam... jezdze tam od 7 lat i znam wszystkich ktorzy tam bywaja... impreza jest super a w tym roku jest EuroBachotek z jakims bankietem itp....

Do góry