reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Kajda, Moniolek moze w ciazy ta drgajaca powieka to swiadczy o czyms innym - nie wiem, ale normalnie to czesto oznacza brak magnezu i potasu. Czesto cos takiego mam i nieraz wystarczy jak troche czekolady zjem... a ostatnio po moich immprezach to nie moglam sobie z tymi drganiami dac rade... no ale coz odkazilam sobie chyba za bardzo organizm :-D:-);-)

O! To właśnie mi się wszystko rozwiązało. W prawdzie niestety w ciąży nie jestem jeszcze, ale częęęęęsto skacze mi powieka.... czekolada pomaga, powiadasz.... :-)

Witajcie:-)
Wczoraj miałam trochę smutny dzień, bo minął dokładnie rok, od odejścia mojego Aniołka. Dzisiaj jednak jest znacznie lepiej,:tak:
Najeczko mam nadzieję, że tym razem mi się uda.
Hanus, Anethugo witajcie:happy2:
Kaja ten Twój kolega z pracy to musi być wyjątkowa zakała:baffled:Jak wrócisz do pracy to ustaw sobie biurko do niego tyłem;-)
Ewuniu w takim razie tak nieśmiało już Ci GRATULUJĘ:-)
Moniolku jesteś niepoprawna:tak:, przecież miałaś się oszczędzać:happy2:
Miłego Dnia Kochane

Najeczko oj dobrze by bylo.... ale pewnie nie tak prosto bedzie...:-(

tere fere kuku - a kto mówi, że jest łatwo, ale już swoją kolejkę odczekałyście i już ustaliłyśmy, że Ty, Oluś, Antila najszybciej zobaczycie II grube, wypasione krechy

Magnez to był strzał w dziesiątkę - wczoraj kupiłam kakao z magnezem i wapniem dzisiaj jest super - żadnych drgań. Ciekawe od czego mi się magnez wypłukał :confused:

Witajcie:-)
Wczoraj miałam trochę smutny dzień, bo minął dokładnie rok, od odejścia mojego Aniołka. Dzisiaj jednak jest znacznie lepiej,:tak:

tulam Cię

Najeczko biedna Ewusia, całe szczęście, że kolki nie męczą ją w nocy. Trzymajcie się - kolkom mówimy stanowcze nie ;-)

Ewa - zaręczyny - jejku gratuluję - znowu coś przegapiłam :zawstydzona/y:

Kajduś witam członkinie :-p nawet niech Ci do głowy nie przychodzi powrót do pracy a Twój kolega - no cóż zdania o nim nie zmienię - psychiczny jest. Wyobraź sobie jak teraz odpoczniesz od zapachu jego sałatek :-p Co do przeprowadzki to myślę, że jeszcze przed Świętami a jak się nam nie uda to do końca marca.

Hanus78, Anethugo witajcie :-)

Sensi, Majeczko hop hop

Anuś Cię też przywołuję

i się Witam :-) wczoraj zgodnie z zaleceniami szanownego towarzystwa nie robiłam nic - mężuś za to biegał po naszych chwastach i mnie oprowadzał co jak postawimy na ogrodzie (na razie to wielkie chwastowisko niczym nie przypominające ogrodu), ale plany mamy spore. Rozmawiałam z sąsiadką - bardzo sympatyczna starsza osoba

Dzień dobry:happy2:

Ja dzisiaj mam urlopie-byłam z Kubą na kontrolnej wizycie u ortopedy. Wszystko w porządku:tak: Kolejna wizyta kiedy Kuba zacznie chodzić.
W wolnej chwili poczytam co u Was.

Witajcie kobitki,

Ja wlasnie przyszlam do domu, musialam sie zwolnic z pracy bo glowe mi rozwala... probuje zasnac ale jakos nie moge :-:)zawstydzona/y::angry::no:

Barefoot :-D:-):-)

Moniolek oj zeby to takie proste wszystko bylo....:-(
Ale ciesze sie ze kakao z magnezem pomoglo!!!!

Sensi no chlop Ci rosnie zdrowy jak rydz!!! Nic dodac nic ujac :-):tak:

Antila usciski

A cala reszte pozdrawiam... tymczasem mykam do lozka

witajcie :)
sensi.,, esch, antila, dzięi za porady odnośnie kuchni... Wykorzystam co tylko się da. blatów mam niestety malo, bo miejsca w kuchni niedużo. Mam wybór - albo więcej blatów albo więcej szafek :( będe wykorzystywac stół do pracy. Nosze sie wogóle z zamiarem założenia stronki o remoncie;) myślicie że to dobry pomysł? Zastanawiam się tylko czy będę miała czas ja utrzymywać...

antila,współczuję Ci, wiem mnie jeszcze wspomnienia nie dopadły, ale wiem juz jakie to beda dni,kiedy będę czuła się smutniej. Ale idziemy do przodu a nasze aniołki nam pomagają...

vonka, z tego co pamiętam to całkiem normalne,ze jesteś ciągle wykończona. ja to miałam chyba w mniejszym zakresie, ale spałam dłużej niz zwykle, a zwykle i tak potrafię pospac... Odpoczywaj dużo, tym bardziej jeśłi się czworaczki szykuja :D
Ewa, Adrianna bardzo ładnie i pasuje do ewa, nawet po angielsku :).
Gratuluje postępów innych sprawach, mowisz o tym jakby nigdy nic, a to przecież taka ważna wiadomość :D

Hanuś, anethugo
, witajcie - niech Wam tu miło bedzie :)
A do kolejki ja się piszę, stażu jeszcze nie nastukałam, ale chyba można i tak, co??? Wolałabym bez stażu, szczerze mówiąc, t i tak swoje odczekalam, może trochę inaczje, ale jednak... moge sie wprosić, chocby na koniec kolejki ;)

moniolek, wreszcie się posluchałaś, żadnej roboty się nie czepiaj. Wszystko się poukłada, naprawde nie musisz dbać o każda rzecz...
eschenbach,(skąd taki nick swoja droga...) główka niech Cię juz nie boli, moze minie po nocce przespanej :)
Pozdrawiam wszystkie i spac idę...
Aaa, najka, jak można zobaczyc zdjęcia Ewuni? Tez bym chciała, będe dzielna...

reklama
czesc:tak:wita ześwirowana:-D
wczoraj bylismy u gina na nieplanowanej wizycie. zadzwonilam do niego i powiedzialam mu o tym wodnistym sluzie i kazal mi przyjechac.
dr mnie zbadal gruntownie, jakas probe kaszlowa nawet robilismy, ale wsio ok – ilosc wod w normie, szyjka zamknieta. wiec to pewnie od luteiny. mam zmniejszyc dawke do 2x1. dzidzius grzecznie sobie spal, kochany slodziak:) bo juz pozno bylo, a my po lekarzach jezdzimy, heh… a, no i lozysko mam na przedniej scianie, przez co ruchy moga byc slabiej odczuwalne lub pozniej. wiec tez juz tak nie swiruje:) doktorek jest milusi, uspokoil mnie:)
onna, ale masz fajnie z tym urzadzaniem kuchni:) jak dla mnie wez wiecej szafek - my nie mamy za duzo i niestety miejsca brakuje, a sprzetow przybywa:)
vonko, daj znac jak po wizycie - ile tam sie groszkow u ciebie chowa:-D
najeczko, oj - zeby bole brzuszka przeszly ewuni szybciutko:) dobrze, ze babcie wpadaja z obiadkami, bo pewnie w ogole nie masz czasu na gotowanie:)
sensi, super, ze z Kuba wszystko ok:) a chodzic to on zacznie lada chwila:-D
Antilko, buziaczki:)
Eschenbach, ty sie tak nie przepracowuj kobieto:) a bolu glowy wspolczuje.. ja mialam przed ciaza bardzo czeste bole glowy, a nawet migreny, ale o dziwo w ciazy prawie wcale mnie nie boli:)
moniolek, no to zycze zebyscie na swieta juz byli w nowym domku:) i prawidlowo, nie pracuj tyle:)
milego dnia babeczki:)

Do góry