reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

vonko!! - ale cudna wiadomosc!!!!:-):-D:-D:-D bardzo, bardzo sie ciesze i ogromnie ci gratuluje!!! pisz nam tu zaraz jak wam sie udalo:tak:

reklama
Witam wszystkich!:)mam 32 lata i jestem w ciaży ,to bedzie nasze pierwsze dziecko,jestem bardzo szczęśliwa,czuję sie w miare dobrze,termin mam na czerwiec,może są tutaj przyszłe mamusie z Wawy co zechcą porozmawiac?pozdrawiam cieplutko.

Przyszłą mamusią nie jestem, a już tym bardziej z Wawy, ale gratuluję serdecznie zafasolkowania.
Spokojnych 9 miesięcy życzę!

Witam wszystkie Panie

Oluś dobrze Cię widzieć :-)

Moniolek ciesze sie ze udalo Ci sie wszystko zalatwic!!! A czemu bedziesz bez netu - bo jakos nie moge nic doczytac...:zawstydzona/y:
przeprowadzamy się i będziemy musieli przenieść Neostradę na nowe miejsce.

A teraz uwaga: mamy już decyzję-zezwolenie na budowę:cool2: Zaczynamy więc działania :tak:
Gratulacje :tak:

Witajcie Kochane 30-stki:-)
Dawno mnie nie było a tu takie zmiany:-D:-D:-D
Dziewczyny, chcę Wam powiedzieć, że cuda sie zdarzają - ja tez się doczekałam II :-)

AAAAAAAAAAAAAAAAAA jak się cieszę, Vonko Gratuluję Bardzo, uważaj na siebie i pisz nam jak to się podziało :-D:-D

Witam wszystkich!:)mam 32 lata i jestem w ciaży ,to bedzie nasze pierwsze dziecko,jestem bardzo szczęśliwa,czuję sie w miare dobrze,termin mam na czerwiec,może są tutaj przyszłe mamusie z Wawy co zechcą porozmawiac?pozdrawiam cieplutko.

Migotka przede wszystkim gratuluję maleństwa pod serduszkiem - wątek dla mamuś z W-wy jest tutaj
Warszawa - Forum BabyBoom

Onna jak masz jeszcze wenę do porządków w papierach zapraszam do mnie - jest ładna sterta na pewno Ci się spodoba :-p

Eschen myśmy też w sobotę lekką imprezę mieli - ja przy Karmi - ostatnio to mój najbardziej ulubiony trunek :-D

Anuś, Kajduś, Monik, Ewa jak się czujecie mamusie?

Wszystkich życzę miłego dnia. W tym tygodniu czeka mnie prawdziwy sajgon - dwa mieszkania, mężuś mi pomoże w sprzątaniu i pakowaniu a od przyszłego tygodnia wezmę sobie tydzień wolnego i przyjedzie moja mama - spakujemy resztę. Będzie dobrze :tak:

witam poniedziałkowo...
moniolek - powodzenia w przeprowadzce! Wenę usiluję utrzymać bo papierów jest sporo. Prawdę mówiąc wyjęłam je z piwnicy, bo nigdy bym nie uporządkowalą. OStatnio ciągle się przeprowadzaliśmy i już czekam aż zrobimy ten remont i osiądziemy na stale - dotąd nie mieszkałam "u siebie" ciągle tylko wynajmowanie... W okolicy ślubu (wakacje) żyliśmy przez dwa miesiące na walizkach, straszna rzecz...

szukam inspiracji na urządzenie kuchni, chodzi mi o jk najlepsze rozstawieni mebli i sprzętów w niedużym pomieszczeniu - może macie jakie własne spostrzeżenia co przeszkadza lub się nie sprawdza - będę unikać ;)

esch, dzięki za zaproszenie, ale ja teraz podróże dwuosobowe odbywam... Chyba żeby mnie w jakies służbowe wywiało, ale jeszcze sie małżonkiem nie nacieszylam ;)

migotka, życzę zdrowej i szczęśliwej ciąży...

wszystkie pozdrawiam slonecznie z Lublina

Onna ja w sprawach kuchennych:tak: z własnego doświadczenia:
nie zapomnij o tym ,żeby obok kuchenki było kawałek blatu, a nie np. od razu zlew (niby drobiazg, a potem nie ma gdzie talerza postawić.

Vonko tak bardzo bardzo sie cieszę!!!:-):rofl::-):-D:-) Dbaj o Was kochana i napisz coś wiecej!
Ja teraz na króciutko, dziś pierwszy dzień jestem sama z Ewunią na dłużej. Może jak mąż wróci to wieczorkiem coś napiszę. A teraz pozdrawiam Wszystkie 30steczki!

witam...
Vonko-ogromniaste gratulacje!!!!! pisz nam koniecznie co i jak! i wstawiaj suwaczek...
Rotaneczka-ja robilam badania prenatalne,zarowno usg jak i badania z krwi mimo iz nie mam 35 lat i wedlug mojego lekarza nie sa do tego potrzebne zadne wskazania,bowiem wady wykrywane w tym badaniu moga sie przytrafic kobietom w roznym wieku....
Monik-jak sie czujesz?
dziewczyny-mimo iz czytam namietnie codziennie nie daje rady odpisywac.... len ze mnie potworny... ogolnie czuje sie dobrze... mierze codziennie cisnienie i staram sie wyciszac... kruszyna sie rusza i mam nadzieje,ze jutro na usg nie znajdziemy zadnych wskazowek na zmiane plci ;-):-D tylko potwierdzimy dziewcze :tak::-D... poza tym moje dziecko dostalo wczoraj troche zabawek ( wynik wyprzedazy w babies'r'us i shoppoholictwa rodzicow) oraz zamowilismy spora czesc garderoby na 18-24 miesiecy( oh te wyprzeadaze!!!),wiec lepiej niech pozostanie dziewczynka :tak::-D.... kupilismy tez lezaczek rowniez na przecenie ale dzis lub jutro go oddamy bowiem dziadostwo niemilosierne -najpierw nie moglismy tego zlozyc poprawnie,potem jak juz sie udalo okazalo sie,ze dziecko by siedzialo w pozycji prawie pod katem 90 stopni,wiec absolutnie nie nadaje sie do uzytku dla noworodka i wczesnego niemowlaka a dla starszego dziecka sie juz nie nadaje.... brzuch juz mi zaczelo "wyrzucac" i widac,ze "ktos" tam mieszka... Joe szukal imienia dla naszego dziecka i po przyjsciu do domu oswiadczyl mi,ze bardzo mu sie spodobal .... Jacob - tak szukal dziewczecego imienia..... powiedzialam mu,ze moje propozycje sa dalej aktualne to mnie "bezczelnie" wysmial :tak::-D:-D:-D.... zreszta moja mama mu wturuje :-D... poza tym mam super wiadomosc: Polacy nie potrzebuja wiz do Kanady na pobyt turystyczny do 3 miesiecy,wiec to bardzo ulatwi przyjazd moich rodzicow....

reklama
Witajcie w poniedzialek!

Ggggrrrrrrr jak ja niecierpie poniedzialkow!!!! :wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::no:

Moniolek to o przeprowadzce doczytalam tylko myslalam ze od razu Wam zaloza neta.... No i nie przemeczaj sie przy tej przeprowadzce!!!!!

Onna z praktycznych rad na wykorzystanie miejsca w kuchnii.... ja zamiast cokolikow na dole mebli mam takie niewielkie szuflady na jakies drobne rzeczy ktorych w kuchnii nie brakuje. I np. mam zrobiona taka waska przegrodke na stolnice.... polecam takie rozwiazanie bo zawsze brakuje miejsca na taki sprzet.
A zaproszenie caly czas jest aktulane....

Ewa az jestem ciekawa jak w koncu Wasza pociecha bedzie miala na imie :-D:-)

Do góry