reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hello, hello!!

Jakos sie zwleklam wlasnie z wyrka.... impreza byla przednia, balowalismy do 3.30...
byla pizza, szisza, wodeczka... tylko braklo karkoweczki od Sensi... chyba Emma go porwala ;-):-D:-)

Sensi jaka szkoda ze nie dotarlas ;-);-);-)

Antila bidulko....

A gdzie reszta trzydziesteczek?? :szok::szok::szok:

reklama
Witam ponownie Panie Trzydziestki.
Wracam po przeszło miesięcznej przerwie.
To mój ostatni miesiąc, gdy mam jeszcze 2 z przodu. Właściwie, zostało mi już tylko 28 dni, co nie wpływa na mnie zbyt dobrze ;-)
Tak czy siak, wpadłam, żeby życzyć powodzenia!

Witajcie Kochane 30-stki:-)

Dawno mnie nie było a tu takie zmiany:-D:-D:-D

NAJECZKO - GRATULUJE Z CAŁEGO SERCA:happy2:EWUNIU WITAJ:happy2:

MONIK- TAK SIĘ CIESZĘ, GRATULUJE FASOLECZKI:happy2::happy2:

Dziewczyny, chcę Wam powiedzieć, że cuda sie zdarzają - ja tez się doczekałam II :-)

Wciąz jestem w lekkim szoku....i nie moge do końca w to uwierzyć. Jestem umówiona z ginem na 7-go marca.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie i staraczki.

iwitajcei. Ja zabarykadowana w domku dzo dzisiaj postanowilam nie wychodzić, zobczymy jak się będę czula po jutrzejszym dniu kiedy wrócę do normalnej aktywności.NO...prawie normalnej...
Postanowilam czytać wątek od 700 strony- chcialam Was trochę poznać, ale widzę,że niektóre sa tu jeszcze wcześniej. Ciekawie wyglądają Wasze wpisy w zestawieniu z aktualnymi podpisami;)

vonka
, Ciebie też zdążyłam zauważyć tam. Gratuluję serdecznie dwóch kreseczek i dbaj o siebie,...o Was :)
barefoot, Ty nas nie dobijaj, w końcu mówisz do "potrzydziestek"i jeszcze per Panie, no ladnie... Ale powiem Ci że ja od 30tki czuję się (i wyglądam) o niebo lepiej niż wcześniej, niż mając lat 18 czy 25...
antila, a Ty też lekarzem jesteś? Juz którąś tu namierzyłam Panią doktor...
esch, z Ciebie to imprezowiczka jest, ja uwielbiam Krakow, byliśmy tam niedawno, ale teraz niestety przykro to wspominam bo to były te początki, kiedy już się coś musiało dziać niedobrego :( Mam nadzieję,że Krakowa uda mi się nie znielubić bo to piękne miasto jest.

miłego niedzielnego wieczorku Paniom życzę ;)

Dobry wieczór:happy2:

Jakos sie zwleklam wlasnie z wyrka.... impreza byla przednia, balowalismy do 3.30...

He, he kac męczy;-)

A co to jest:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

To mój ostatni miesiąc, gdy mam jeszcze 2 z przodu.

eeeeeeeee, to Ty bardzo młoda jesteś:-D

Dziewczyny, chcę Wam powiedzieć, że cuda sie zdarzają - ja tez się doczekałam II :-)

Ty wyrodna córo naszego wątku;-) Dopiero teraz to mówisz:wściekła/y:

czekam na pełną relację:tak::tak::tak::tak::tak:

Ja zabarykadowana w domku dzisiaj postanowilam nie wychodzić,

oj dla mnie to byłaby kara okrutna.

barefoot, Ty nas nie dobijaj, w końcu mówisz do "potrzydziestek"i jeszcze per Panie, no ladnie... Ale powiem Ci że ja od 30tki czuję się (i wyglądam) o niebo lepiej niż wcześniej, niż mając lat 18 czy 25...

Ale ja często mówię "Panie" i "Panowie" nawet do moich uczniów. Tak już mam :-)
A poza tym, ja również w tym wieku czuję się o niebo lepiej, bardziej kobieco, seksowniej i atrakcyjniej niż jak miałam lat 20.

Wlasnie wrocilam do domciu, bylismy u moich rodzicow odstawic autko meza do warsztatu.... caly tydzien bedziemy musieli dzielic sie moim autkiem... A do tego we wtorek odstawiam do naprawy moj wehikul... oj jak ja to przezyje... do luksusu szybko czlek sie przyzwyczaja a tu bede musiala przesiasc sie na tramwajke lub autobus :-:)szok::no:

Antila to przynajmniej dobrze ze sie nie przepracowalas :tak:

VONKA GRATULUJE!!!!! CUDA SIE NAPRAWDE ZDARZAJA!!!!!!!!!!!!!!! No i prosim bardzo o fluidki... zaraz sie okaze ze ja tu sama zostane :-(;-(

Onna ja taki niespokojny duch co to w jednym miejscu dlugo nie usiedzi ;-):tak::-D:-)... a do Kraq zapraszam co by te przykre wspomnienia zamazac!!!! Daj znac jak sie wybierzesz to na piwko albo kawusie gdzies sie wybierzemy:tak:

Sensi o dziwo ja kaca wogole nie mialam.... natomiast reszta... hmmm... moze lepiej nie pisac.... caly alkazelcer mi wypili :tak::-D:-) A szisza to arabska fajka wodna... tym razem o smaku mietowo-jablkowym z dodatkiem jasia wedrowniczka:-D:-):tak:

reklama
Do góry