reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

O kurczę to mogłaś pojechać z moim M.:-)Nawet zadowolony, bo mało ludzi tylko śnieg taki sobie.

reklama
Witajcie kochane :happy:

Eschenbach dzisiaj ma humor podobny do Twojego wczorajszego. Tyle tylko że ja jestem zła bo mi się coś cykl rozregulował i tempki wariują :wściekła/y:.
W następnym cyklu robię badania hormonalne. Może pokażą co jest nie tak.
Antilko nasza działeczka już jest co raz bliżej nas ;-)
Super są takie spotkania po tylu latach. Sama bym chciała się wybrać na taką imprezkę :happy:
Majeczko współczuję Ci strasznie tych wymiotów, ale pewnie już nie długo się skończą i brzusio szybciutko się pokaże ciążowy.
Najeczko jeju to już tuż tuż :rofl2: Ale super :-) Ja też już nie mogę się doczekać Twojej niuni :happy:
Ewuś cała zima to chyba tam do Ciebie sobie poszła, bo u nas jej nie ma wcale. Dobrze że chociaż mogłaś sobie w domku spokojnie odpocząć. A na tą migrenę to masz dobry pomysły! Przetestuję to ;-):-D
Pozdrawiam serdecznie wszystkie trzydziesteczki :-)

witajcie... u mnie snieg troche stopnial lub go stopiono - niesamowity widok, maja maszyne do ktorej wrzucaja snieg i ona go topi i wyrzuca wode,pierwszy raz cos takiego widzialam... a w ogole to starali sie odgarnac snieg ile mogli,bo wczoraj mielismy okropny mroz , bylo tylko -16 stopni ale odczuwalne jak -30... wystarczy nawet kilka minutek na dworzu i czlowiek jest przemarzniety.... jutro ide do rodzinnej poraz ostatni w tej ciazy a od przyszlego wtorku bede juz pod opieka mojego gina,ktory mam nadzieje odbierze tez moj porod -nie jestem pewna bo bedzie to przeciez czas wakacji... no i we wtorek za tydzien jesli tylko moje dziecko bedzie wspolpracowac to sie dowiemy czy to chlopiec czy dziewczynka :tak::-).... wiecie ostatnio bardzo wkurzaja mnie komentarze typu,ze to niewazne tylko najwazniejsze zeby bylo zdrowe- NO PRZECIEZ TO JEST OCZYWISTE,co nie znaczy,ze wiele rodzicow chcialoby poznac tajemnice wczesniej.... chociaz czytalam na kanadyjskim forum,ze w jednej prowincji nie chca podawac plci,bo ostatnio "odkryli" lekarza,ktory robil aborcje selektywna na podstawie plci.... po prostu brak komentarza dla takich ludzi.... wiem,ze w Indiach prawnie nie podaje sie od wielu lat plci podczas usg bowiem byly to "wyroki" dla plodow zenskich....
milego dnia moje drogie 30-tki :-)

Do trzech razy sztuka, Dzień Dobry :-)

Anuś, Kajda, Najeczko worek ciuszków przywędrował wraz z moją przyjaciółką a że mamy ten sam rozmiar więc mam 5 par spodni (dzinsy i eleganckie) 4 sukienki letnie, kilka tunik, rybaczki, dwie pary spodni lnianych i zapas roczny czasopism. Jak ją zobaczyłam to myślałam, że się do nas wprowadza :-D Dzisiaj już w dżinsach występuje w pracy. U mnie 1 kg na plusie i brzuszek dość spory, nie wiem jak to będzie dalej :zawstydzona/y:

Anuś ja i tak wiem, że będzie dobrze.

Ewa ciekawa jestem kiedy poczujesz pierwsze ruchy dzidzi. Ja też chciałabym wcześniej znać płeć.

Esenbach nie denerwuj się na małża a na nartki może w przyszłym tygodniu się wybierzesz :tak:

Sensi, Antila, Carioca, Oluś, Majeczko, Monik, Leyna udanego dnia

No jeszcze o mnie, ale juz w skrócie (się działo przez weekend :sorry:) Najpierw o tym jak nas rozbawili moi rodzice. Wczoraj mój tato spierał się ze mną o ... wyprawkę dla dziecka tzn. kto ją będzie finansował. Na koniec powiedział, że jak się urodzi chłopak to on kupi a jak dziewczynka to moja mama :laugh2: Mało nie spadliśmy z krzeseł. Nawet w grę nie wchodzi to, że to my sfinansujemy zakupy. Spotkanie babskie upłynęło na... układaniu puzzli, obrazek to trzy różowe księżniczki na wyraźną prośbę córki jednej z koleżanek. Tak więc nici z kina, ale wieczór uznaję za bardzo udany. Koleżanka robiłą foto-story z "babskiej" imprezy - jak będę miała zdjęcie to wkleję wiadomo, gdzie.

Dzień dobry!:-)
Esch mam nadzieję, ze już humor masz lepszy?;-)
Monik a co z tym cyklem i tempkami? Hormonki zawsze zrobić można:tak:
Ewus Moniolku:-)
A mi znów sie coś z żołądkiem dziś dzieje:baffled::-(, podejrzewam, że to przez żelazo, które ciągle przyjmuję. Wczoraj nie wzięłam i było OK. Teraz jem sucharki. Chyba muszę sie położyć. Zdjecia wkleję jak mi przejdzie, bo teraz chyba nie usiedzę.
Uściski dla Wszystkich!

Najeczko biedna jesteś z tymi dolegliwościami:-(. Leż i odpoczywaj
Buziaki

Hejka,

Wczoraj niby zerknelam ale jakos nie mialam ochoty na pisanie.... a dzis jakos nie jest o wiele lepiej.....

Antila kurcze jakbym wiedziala ze tak mi sie ulozy to jasne ze z mila checia pojechalabym z Twoim M. na te nartki!!!!

Monik a ja wogole na wszystko jestem zla i wszystko mnie drazni... Mam nadzieje ze dzis masz juz o wiele lepszy nastroj!!

Moniolek oj nowe ciuszki.... to by mi chyba poprawilo nastroj :tak: A rodzicow masz super... i ile wydatkow Wam odejdzie!!!

Najka no nie jeste najlepiej.... ale co tam... moze jutro bedzie lepiej!!!

Witajcie środowo!
Dziś już jest dobrze, nie wzięłam żelaza i żołądek w porządku. Chciałabym przywitać już naszą córeczkę po tej stronie, ale nie zapowiada się, muszę być cierpliwa:)
Esch no to jutro już musi być lepiej!:tak:
Antilko :-) a co u Ciebie?
Monik zerknęłam na Twój wykresik i może nie jest tak źle, co? Owulka była najprawdopodobniej, byleby tempka się utrzymała. Trzymam kciuki!
Miłego dnia 30steczki i napiszcie coś!!!:blink:

Ja też witam :-)

Esenbach, Monik nie smutajcie się

Najeczko a jak Ty się czujesz?

U mnie brak weny - podczytuje, ale niewiele jest do nadrabiania ;-) wczoraj odebrałam wyniki morfologii i moczu. Mocz ok nie ma żadnych bakterii a morfologia - no cóż lekka anemia. Wizyta 19 więc na pewno mi przepisze żelazo do łykania

miłego dnia

reklama
witam sie... u mnie zima cala para... sniegu po kolana,zimno i nie zapowiada sie wcale na zadna poprawe.... mam dosc tej pogody...
a wczoraj bylam u rodzinnej i pierwszy raz slyszalam bicie serduszka mojej kruszyny :-) bylo 135 uderzen na minute i rodzinna zasmiala sie,ze chyba szykuje sie chlopiec…. czekala chyba na entuzjazm z mojej strony,a ja stwierdzilam,ze moze maluch spi i dlatego tak nisko…. oczywiscie to nic nie przeznacza,ze chlopiec... musimy czekac na usg i wspolprace kruszyny,ale chyba jednak bedzie chlopiec… Joe zadowolony,chociaz mu powiedzialam,ze zamiast Zenii moze przeciez byc Zenek ;-):-D:-D,tylko sie zasmial:-D, moja mama tez sie zasmiala,ze zmieniam tradycje,bo od trzech pokolen same corki sie rodza -moja mama 2; babcia (mama mamy) tez dwie i prababcia ( mama babci) rowniez dwie :)) wiec czekamy cierpliwie do 26 lutego….
Najeczko-jeszcze kilka dni i bedziesz tulic Ewunie....
Esch- przyjezdzaj jak nic... warunki na narty idealne :tak:....
Antilko- gdzies mi umknelo,kiedy rozpoczynasz staranka?
Moniolek-ruchy powinnam poczuc juz lada dzien... mozliwe,ze juz je nawet czuje tylko nie rozpoznaje ich... czuje na pewno,ze "cos" tam w dole jest,ale tylko tyle na razie.... z wyprawka super pomysl :-) a nie powiedzial ci,ze jak sie urodzi chlopiec to on bedzie dziadkiem ( z duma) a jak dziewczynka,to tylko mezem babci ;-):-D,tak mowia w niektorych czesciach kraju :tak::-D....
milego dnia i podeslijcie mi tu troche wiosny :-)!

Do góry