reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie, ja to nie wysiedze długo przy komputerze, jakoś źle na mnie działa. jeszcze po czytaniu stresuję się czy wszysstko OK z moją fasolką, jak tak dalej pójdzie to w poniedziałek pójdę sobie na wlasną rękę zrobic USG (jeszcze nie mialam - zaplanowane na koniec lutego)
Zaraz zabieram sie zassprzatanie korzystając z zapalu męża, razem raxniej ;)
pozdrawiam sobotnio-wieczornie

reklama
Witam słonecznie niedzielnie :-)

Witajcie :-)

No i po wizycie. U mnie wszystko ok mam się nie stresować i nie myśleć intensywnie o staraniach. tak powiedział ginek, tylko jak to wykonać :baffled:. Staram się jak mogę ale te myli same wciskają się do głowy :wściekła/y:

Monik czeka Cię dużo załatwiania z budową może to będzie dobry okres do odgonienia myśli.

Kajduś nie martw się, też czytałam że w czasie ciąży infekcje dróg moczowych są b.częste

Najeczko i jak przygotowania do przyjęcia nowego domownika? Jejciu jak to wszystko zleciało, dopiero co pisałaś o dwóch kreskach... :-)

Carioca zaraz lecę na zamknięty

Myśmy dopiero wstali :zawstydzona/y: jutro wizyta zobaczę znowu naszego bąbla. Nie wiem czy to wszystko od naczytania się o różnych przypadłościach, ale coś mi się wydaje, że będzie problem z bakteriami w moczu. Od kilku dni odczuwam dyskomfort i pieczenie, zobaczymy. Mam nadzieję, że z dzidziolkiem jest wszystko w porządku, szkoda że nie ma możliwości podglądania go non stop.

Miłej niedzieli

Witajcie w niedzielę, słoneczną, jak na razie!:-)
Mam już sny szpitalne:dry:
Monik pewnie lekarz ma rację, że potrzeba czasu, chociaż to trudno odgonić te mysli, coś wiem o tym:-) Ale będzie dobrze, wierzę, że już niedużo tego czekania!:tak:
Carioca fajnie!:-)
Onna jak ma Cię to uspokoić to idź wcześniej na usg! Po co sie martwić do końca lutego? Wiem jak to nie można sie doczekać...
Moniolku dzieki kochana jeszcze raz:-) Świetnie, że zobaczysz znów swoje maleństwo! Ciekawe ile urosło:-) A co do bakterii w moczu często sie zdarzają w ciąży. Może za radą Carioci pij herbatkę żurawinową lub sok, a jakby co lekarz przepisze urosept i poradzicie sobie z nimi:tak: Przygotowania w toku, jeszcze nas przemeblowanie czeka, ale już niedużo zostało do zrobienia:happy:
Mam telefony do Carioci i Moniolka, więc jak urodzę wątek będzie poinformowany:-)
Miłego dnia!

Witam słonecznie niedzielnie :-)

Myśmy dopiero wstali :zawstydzona/y: jutro wizyta zobaczę znowu naszego bąbla. Nie wiem czy to wszystko od naczytania się o różnych przypadłościach, ale coś mi się wydaje, że będzie problem z bakteriami w moczu. Od kilku dni odczuwam dyskomfort i pieczenie, zobaczymy. Mam nadzieję, że z dzidziolkiem jest wszystko w porządku, szkoda że nie ma możliwości podglądania go non stop.

Miłej niedzieli

Witajcie
U nas w porządku :-) ale uczymy się do egzaminu :-) więc nie przebywamy tutaj za wiele.

Moniś Kochana jak masz jakiś dyskomfort od razu kup sobie Urinal- dozwolony w ciąży i łykaj 4 razy dziennie. A do tego 0 słodyczy no i przed badaniem moczu dokładna toaleta i pobieraj mocz ze środkowego strumienia bo inaczej bakterie ze skóry mogą być w moczu......

Witajcie!!!

A co tu taka cisza od wczoraj????:szok:

Antila jak tam bal i jak mezus na nartkach? Gdzie szalal??

Monik mam juz swoj aparacik!!! Jest rewelacyjny i zaplacilam za niego 600 USD (czyli jakies 1400 zł)... Jeszcze tylko musze karte pamieci dokupic (mezus juz zamowila - ma byc jutro)... mam nadzieje ze 8 GB mi wystarczy :-D:-)

Najka oj ten weekendzik nie byl taki jak zaplanowalam.... z nartek nic nie wyszlo :-:)no: A jakby co to ja tez sluze swoim nr tel....

Kajda ciesze sie ze z dzidzia wszystko w porzadku. Lez teraz i sie nie stresuj, tylko odpoczywaj!!

Ewa oj... jak ja bym chciala zeby tak sniezkiem sypnelo u nas.... :-:)-:)-(

Carioca zaraz pojde podziwiac Twojego Stasiulka!!!!

Onna nie czytaj za duzo i nie stresuj sie niczym!! Wszystko bedzie w porzadku!!!!

A ja wlasnie klikam na gg z kolezanka i wlasnie mi powiedziala ze znowu jest w ciazy... z trzecim dzieckiem.... :zawstydzona/y::wściekła/y:;-(

Witajcie :-)

Eschenbach no za niezłą cenę kupiłaś ten aparacik! Ja widziałam że są w droższych cenach. Ale fajnie, teraz będziesz pełno fotek strzelać ;-):-)
Sensi oj ta codzienność i obowiązki Cię pochłaniają :shocked2: Ale wszystko jak najbardziej zrozumiałe ;-) Buziaki :-)
Najeczko jeszcze chwilę musisz wytrzymać i odganiaj te sny o szpitalach. Już niedługo zobaczysz swoją niunie :-)
Moniolku nic się nie przejmuj tymi bakteriami. Dzisiaj ginek pewnie coś przepisze na to i będzie po sprawie. Fajnie że będziesz mogła zobaczyć fasoleczkę :-) Daj znać po wizycie

Sensi juz pedze... bo miny Kubusia mnie rozbrajaja i humorek poprawiaja!!!

Monik a jasne ze bede pstrykala fotki... tylko do jutra jeszcze na karte pamieci czekam :-( i strasznie sie ciesze ze osprzet od starej lustrzanki pentaxa mi dziala... zaoszczedze troche kasy bo nie bede musiala nowych obiektywow kupowac!! :-)

reklama
Witam dziewczynki:-)
Esch. bal rewelacja, było około 100 osób. Jedzenia pełne stoły i morze alkoholu.Wybawiłyśmy się z koleżankami za wszystkie czasy:-)
M był w Małym Cichym podobno straszne tłumy, ale śnieg ok.
Sensi ja też pędzę obejrzeć Kubusia:tak:
Muszę się Wam pochwalić odebrałam dzisiaj wyniki i......
JESTEM ZDROWA!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)

Do góry