reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam sie!

Ja juz w domciu, po obiadku i zasiadlam do BB :-)

Monik to czekam tylko na sygnale i pedze na stoczek.... wiesz ze ja do tego zawsze chetna :-D:tak::-)

Moniolek hmmm... powiadasz paczusie.... oj jak ja Ci zazdroszcze.... mnie sie nie chce robic a moja mama nie umie :-( wiec zostaja mi kupne....

A co slychac u reszty 30-steczek?
Ja juz sie nie moge doczekac weekendu bo niedosc ze pojade na nartki to w koncu dostane do lapek moja nowa zabawke: Pentax K10D hip hip hurrrraaa!!!

reklama
Witam 30:-)
Z tą krwią to nie tak źle:happy:. Nie wiem, czy zgubili, czy gdzieś omyłkowo wysłali, czy stłukli próbówkę:confused:.Dobrze, że się zorientowali. Mogli równie dobrze pomylić próbówki:baffled:
Esch mój M też w sobotę wybywa na nartki. Ja za to jadę na związkowy bal:happy:

Dzień dobry :-)

Pączki już gotowe?? Kupione, czy zrobione;-) Nieważne trzeba dzisiaj jeść ile się da. Bo to na szczęście :-)

Samych pięknych tłuściutkich pączusiów dzisiaj życzę wszystkim trzydziesteczkom :-)

Eschenbach Pentax K10D:szok::szok::szok: Woooooow niezła zabaweczka :tak: Ale mi się taka marzy mmmmmm.... Ale może już niedługo uda nam się razem z M zakupić coś podobnego, tylko troszkę tańszego. Teraz na zamkniętym to pełno zdjęć masz wklejać ;-):-D

To ja jeszcze takie pączki dodam :-)

z3151538X.jpg

Hej 30-ki....dziekuje za serdeczne powitanie :-):-):-) ja niestety musze dzis szukac substytutow paczkow.... a wszystkie na forum robicie mi takiego smaka..... z pewnoscia niczego paczko-podobnego tu nie znajde....:-( Wiec Wy jedzcie za mnie!!!!

Witajcie tustoczwartkowo:-)!
Ja dopiero za chwile zabiorę się za pączka:) Była u mnie koleżanka i pogadałyśmy troszkę:tak:, a przed chwilą wróciłam z małego spacerku z pączkami własnie:)
Monik powodzenia jutro u ginka! A ja rzeczywiście bardzo jestem ciekawa jak nasza Ewunia wygląda. Za tydzień w końcu zdjęcie pessarka i może potem to już szybko pójdzie? Ale nie wiadomo, bo to różnie bywa.
Eschenbach to fajny będzies miał weekend!:happy:
Antilko to w sobotę Ci się imprezka szykuje! A to taki prawdziwy elegancki bal? :-)Może potem jakieś zdjęcie w sukni nam wstawisz?
Moniolku Anusieńko jak tam nasze nowe mamusie?
Electra a gdzie Ty jesteś, że tam pączków nie ma?
Pozdrawiam!:)

reklama
Do góry