Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
Onna- te pierwsze tygodnie byly bardzo stresujace,ale staralam sie nie myslec zbyt duzo... tymbardziej ciezko,ze nie mialam zadnych typowo ciazowych dolegliwosci- wymiotowalam doslownie dwa razy,a tylko raz tak porzadnie.... jedynie bylam bardzo senna... juz nie moge sie doczekac pierwszych ruchow,wtedy moze bedzie mi latwiej... jak na razie to ciagle nie czuje sie jeszcze w ciazy... wiem,ze jestem,ale nie czuje jeszcze tego... troche to dziwne co pisze,ale ....
Barfoot- wstaw suwaczek cyklowy.... jesli jest to dzien,w ktorym spodziewalas sie @ to testuj i nie stresuja sie ani nas ;-):-)... test juz powinnien cos pokazac,jesli nie pokaze powtorz za 2-3 dni... a jesli to jeszcze nie dzien na @ to poczekaj :-),nie ma sensu sie rozczarowywac,bo test moze nic nie pokazac mimo fasolki....
Barfoot- wstaw suwaczek cyklowy.... jesli jest to dzien,w ktorym spodziewalas sie @ to testuj i nie stresuja sie ani nas ;-):-)... test juz powinnien cos pokazac,jesli nie pokaze powtorz za 2-3 dni... a jesli to jeszcze nie dzien na @ to poczekaj :-),nie ma sensu sie rozczarowywac,bo test moze nic nie pokazac mimo fasolki....