Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Cześć 30steczki!
Co za noc
, ani ja, ani mąż sie nie wyspaliśmy. Jego kaszel strasznie męczył, a ja nie mogłam zasnąć i biegałam do łazienki. W sumie powinniśmy się przyzwyczajać do niedospanych nocy, prawda?
Ale martwię się o ten kaszel męża, bo przeziębienie dawno przeszedł, a kaszel wciąż jest. A że długo palił papierosy, rzucił około roku temu, jeszcze zdarzało mu się popalać, to proszę go, żeby poszedł na badania. A on ciągle się wykręca
.
Antilko jak idzie odpoczywanie?;-)Staranka tuż, tuż:-)
Ewo zaraz obejrzę zdjęcia:-) Fajne łóżeczka
, ja nawet nie wiem jak nasze będzie wyglądać, bo mamy je dostać od znajomej, ale to dopiero za tydzień z kawałkiem. Powiedziała, ze może też dać wózek głęboki, ale nawet nie wie jakiej firmy, mówi, że zwykły i tani, z wkładką dla noworodka. Obejrzymy właśnie za ten tydzień z kawałkiem i będziemy się zastanawiać, czy ten Chicco 3 w 1, czy ten głęboki. Pieniążki byśmy zaoszczędzili, ale z drugiej strony byśmy musieli kupowac fotelik i nie dałoby sie go zainstalować na wózku, no i zobaczymy jaki ten wózek, jak sie go prowadzi itd Ewuś uważaj z dźwiganiem dzieci...
Onna też miałam zapytać o to co Ewa, który to tydzień u Ciebie? Na kiedy termin? A na wsparcie można tu liczyć
Kajduś odezwij się troszkę!
Aleczko Ty też!
Monik Sensi Leyna:-)
Co za noc

Antilko jak idzie odpoczywanie?;-)Staranka tuż, tuż:-)
Ewo zaraz obejrzę zdjęcia:-) Fajne łóżeczka
Onna też miałam zapytać o to co Ewa, który to tydzień u Ciebie? Na kiedy termin? A na wsparcie można tu liczyć

Kajduś odezwij się troszkę!
Aleczko Ty też!
Monik Sensi Leyna:-)