reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzień dobry:happy2::happy2:

Kajduś jaki piękny widok na poczatek dnia:tak::tak::tak::tak::tak::tak:. No niestety-jak sama odczuwasz-są też te ciemniejsze strony ciąży (ja ich na szczęście nie poznałam;-)). No, ale czego się nie zrobi dla dzieciątka:cool2:. A jego widok wynagrodzi Ci wszystko:happy2:

Dziś Ostatni Dzień Roku:szok:.

reklama
Dzień dobry w ostatnim dniu roku :-)

Kajduś fasolinka prześliczna:tak::-) Wszystko będzie dobrze :happy2: Zobaczysz że krwiaczki szybko się wchłoną a dzidia jest zdrowa i szybciutko będzie rosnąć w Twoim brzuszku :tak::-)
Najeczko nie martw się tym szpitalem, zobaczysz że Twoja dziewczynka posiedzi sobie w brzuszku aż o czasu jak otworzą ten oddział :tak:
Ewuś a jak tam u Ciebie :confused::happy2:
Majeczko Ty też się nie martw, bo wszystko musi być dobrze :-)

Ale ostatnio na naszym wąteczku zapełniło się przyszłymi mamusiami :-) :-D
Zarażajcie kochane dalej, niech dobra passa trwa dalej :tak::tak::tak::-)

Ena spokojnie, w końcu się uda. Ta cierpliwość nasza jest specjalnie wystawiana na próbę. Jak się już uda zobaczysz jak bardzo będziemy to wszystko doceniać ;-)
Sensi oj będziesz mieć problem :tak::tak::tak: Problem z odganianiem potencjalnych synowych :-D:-D:-D Bo taki przystojniacha to z pewnością będzie mieć "klawe życe" ;-):-D:-D
Proszę o przekazanie buziaczka dla Kubusia od cioteczki z BB :-)

KOCHANE DZIEWCZYNKI

witam....
my dzis wybieramy sie do Joe rodzicow,jak co roku zreszta i niestety ja mam taka sama ochote,jak co roku zreszta,zeby tam isc,ale nie wypada mi nie isc....
Carioca- wozek,ktory wstawilas bardzo przypomina Bugaboo :-)... jesli chodzi o kubelkowe siedziska,to nie mam z nimi zadnego doswiadczenia ... koniecznie sprawdz jak wysokie jest siedzisko,bo one czesto bywaja krotkie i juz roczniaki maja problem ze zmieszczeniem sie...
Sensi-Kubus nieodzownie przystojniak :-)
Kajdus-fasolka sliczna :-)
Najeczko-na pewno szpital wyremontuja na czas :tak::-)... a jesli chodzi o cc czy pn to jak dla mnie nie ma absolutnie zadnej roznicy,bo te kilka chwil w ktorych dziecko przychodzi na swiat szybko mijaja i potem mamy cale zycie aby sie nim nacieszyc i najwazniejsze jest aby bylo zdrowe i bezpieczne... pozniej nikt go sie nie bedzie pytal jak sie urodzil przeciez :-) bedzie dobrze :-)
Monik-jak najbardziej zrobil nam sie wysyp i pewnie bedzie kontynuowal w 2008 :tak::-D:-D:-D
Majeczko-wszystko bedzie dobrze :-) nie mysl co bylo tylko co bedzie za te kilka miesiecy,a bedziesz tulila zdrowiutka mala istotke :tak::-)
Antila,Wagnies,Vonka,Novaczka i cala reszta 30-tek-buziak :-)

Moje kochane,
wszystkiego najlepszego w nowym roku ,aby przyniosl nam same piekne i szczesliwe chwile oraz spelnienie tych bardziej lub mniej skrytych marzen i abysmy wszystkie mogly pod koniec roku chwalic sie zdjeciami naszych malenstw!!

A co ty Monik już życzenia składasz:confused:. Czyżbyś wybierała się na Bal:confused:;-)

Wybieram się wybieram :-) Może nie na bal tylko do znajomych, ale mała imprezka też fajna ;-):-D
Właśnie pieczę placka jabłkowego bez grama tłuszczu :-p A w lodówce mały szampan i antałek piwska już się chłodzą :-D
Ja przez tą wredote @ to dzisiaj zostanę kierowcą. Bo mam za duże krwawienie żeby pić alkohol :baffled: Ale oczywiście łyczka szampana o północy nie odmówię ;-):-)

reklama
Witajcie!
Kajduś przepiękna fasoleczka!:biggrin2: Odpoczywaj, a mdłości może nie będą Cię długo męczyć. I zaglądaj do nas, kiedy będziesz mogła:)
Carioca faktycznie, porozmawiaj z ginkiem o szyjce. Ale rok od urodzenia to chyba już taki czas, że powinno być OK:)
Sensi mąż stanął na wysokości zadania!:) Pamietam, że w tamtym roku też byłaś na balu karnawałowym jako gość honorowy:tak:, a teraz mogą Ci za te pół roku dziękować, bo też jest na pewno za co:))) Kubuś przystojniak!:biggrin2:
Monik miłej imprezki! Wybaw się za nas - nieimprezujących:-D
Ewo a kiepskim samopoczuciem nie mogłaś sie wykręcić od wizyty u przyszłych teściów? Jak w ogóle się czujesz? Mdłości męczą? A z rodzajem porodu pewnie masz rację.:tak:

Trzydziesteczki! Niech ten rok 2008 będzie dla Was bardzo fasolkowy, pełen pięknych niespodzianek, szczęśliwych porodów, niezwykłych chwil z Waszymi dzieciątkami i pełen sukcesów wszelkich!

Do góry