reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzień dobry:happy2::happy2:

Kajduś jaki piękny widok na poczatek dnia:tak::tak::tak::tak::tak::tak:. No niestety-jak sama odczuwasz-są też te ciemniejsze strony ciąży (ja ich na szczęście nie poznałam;-)). No, ale czego się nie zrobi dla dzieciątka:cool2:. A jego widok wynagrodzi Ci wszystko:happy2:

Dziś Ostatni Dzień Roku:szok:.

reklama
Dzień dobry w ostatnim dniu roku :-)

Kajduś fasolinka prześliczna:tak::-) Wszystko będzie dobrze :happy2: Zobaczysz że krwiaczki szybko się wchłoną a dzidia jest zdrowa i szybciutko będzie rosnąć w Twoim brzuszku :tak::-)
Najeczko nie martw się tym szpitalem, zobaczysz że Twoja dziewczynka posiedzi sobie w brzuszku aż o czasu jak otworzą ten oddział :tak:
Ewuś a jak tam u Ciebie :confused::happy2:
Majeczko Ty też się nie martw, bo wszystko musi być dobrze :-)

Ale ostatnio na naszym wąteczku zapełniło się przyszłymi mamusiami :-) :-D
Zarażajcie kochane dalej, niech dobra passa trwa dalej :tak::tak::tak::-)

Ena spokojnie, w końcu się uda. Ta cierpliwość nasza jest specjalnie wystawiana na próbę. Jak się już uda zobaczysz jak bardzo będziemy to wszystko doceniać ;-)
Sensi oj będziesz mieć problem :tak::tak::tak: Problem z odganianiem potencjalnych synowych :-D:-D:-D Bo taki przystojniacha to z pewnością będzie mieć "klawe życe" ;-):-D:-D
Proszę o przekazanie buziaczka dla Kubusia od cioteczki z BB :-)

KOCHANE DZIEWCZYNKI

witam....
my dzis wybieramy sie do Joe rodzicow,jak co roku zreszta i niestety ja mam taka sama ochote,jak co roku zreszta,zeby tam isc,ale nie wypada mi nie isc....
Carioca- wozek,ktory wstawilas bardzo przypomina Bugaboo :-)... jesli chodzi o kubelkowe siedziska,to nie mam z nimi zadnego doswiadczenia ... koniecznie sprawdz jak wysokie jest siedzisko,bo one czesto bywaja krotkie i juz roczniaki maja problem ze zmieszczeniem sie...
Sensi-Kubus nieodzownie przystojniak :-)
Kajdus-fasolka sliczna :-)
Najeczko-na pewno szpital wyremontuja na czas :tak::-)... a jesli chodzi o cc czy pn to jak dla mnie nie ma absolutnie zadnej roznicy,bo te kilka chwil w ktorych dziecko przychodzi na swiat szybko mijaja i potem mamy cale zycie aby sie nim nacieszyc i najwazniejsze jest aby bylo zdrowe i bezpieczne... pozniej nikt go sie nie bedzie pytal jak sie urodzil przeciez :-) bedzie dobrze :-)
Monik-jak najbardziej zrobil nam sie wysyp i pewnie bedzie kontynuowal w 2008 :tak::-D:-D:-D
Majeczko-wszystko bedzie dobrze :-) nie mysl co bylo tylko co bedzie za te kilka miesiecy,a bedziesz tulila zdrowiutka mala istotke :tak::-)
Antila,Wagnies,Vonka,Novaczka i cala reszta 30-tek-buziak :-)

Moje kochane,
wszystkiego najlepszego w nowym roku ,aby przyniosl nam same piekne i szczesliwe chwile oraz spelnienie tych bardziej lub mniej skrytych marzen i abysmy wszystkie mogly pod koniec roku chwalic sie zdjeciami naszych malenstw!!

A co ty Monik już życzenia składasz:confused:. Czyżbyś wybierała się na Bal:confused:;-)

Wybieram się wybieram :-) Może nie na bal tylko do znajomych, ale mała imprezka też fajna ;-):-D
Właśnie pieczę placka jabłkowego bez grama tłuszczu :-p A w lodówce mały szampan i antałek piwska już się chłodzą :-D
Ja przez tą wredote @ to dzisiaj zostanę kierowcą. Bo mam za duże krwawienie żeby pić alkohol :baffled: Ale oczywiście łyczka szampana o północy nie odmówię ;-):-)

reklama
Witajcie!
Kajduś przepiękna fasoleczka!:biggrin2: Odpoczywaj, a mdłości może nie będą Cię długo męczyć. I zaglądaj do nas, kiedy będziesz mogła:)
Carioca faktycznie, porozmawiaj z ginkiem o szyjce. Ale rok od urodzenia to chyba już taki czas, że powinno być OK:)
Sensi mąż stanął na wysokości zadania!:) Pamietam, że w tamtym roku też byłaś na balu karnawałowym jako gość honorowy:tak:, a teraz mogą Ci za te pół roku dziękować, bo też jest na pewno za co:))) Kubuś przystojniak!:biggrin2:
Monik miłej imprezki! Wybaw się za nas - nieimprezujących:-D
Ewo a kiepskim samopoczuciem nie mogłaś sie wykręcić od wizyty u przyszłych teściów? Jak w ogóle się czujesz? Mdłości męczą? A z rodzajem porodu pewnie masz rację.:tak:

Trzydziesteczki! Niech ten rok 2008 będzie dla Was bardzo fasolkowy, pełen pięknych niespodzianek, szczęśliwych porodów, niezwykłych chwil z Waszymi dzieciątkami i pełen sukcesów wszelkich!

Do góry