reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku 2008
z marzeniami,

o które warto walczyć,
z radościami,

którymi warto się dzielić,
z przyjaciółmi,

z którymi warto być
i z nadzieją
bez której nie da się żyć

reklama
Kochane trzydziestki!!!
W tym Nowym Roku zycze wiele szczescia, spelnienia wszystkich marzen no i obysmy wszystkie zobaczyly 2 piekne, duze krechy w tym roku!!!

mONIK WKLEIłAM, ZAZNACZYłAM DRUGI DZIEń CYKLU BO JUż WCZORAJ WIECZOREM COS SIę DZIAłO
AyLVp1.png

Dziewczynki wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Aby spełniły sie wasze marzenia a ten rok przyniósł wiele radości i same sukcesy.

Kajduś o dzidziołka staraliśmy sie naturalnie choć nie ukrywam że miałam już termin laparoskopii na 4 stycznia -tu od Anglików ( choć i tak bym na nią nie poszła bo uważam za głupotę dać sie drugi raz sie pokroić kiedy miałam już jedną laparoskopie i 2 histeroskopie tylko dlatego ze angielski lekarz powiedział, że chce sobie sprawdzić sam a przetłumaczone u tłumacza przysięgłego wyniki go nie obchodzą)
Ale umówiłam sie za to z ginką na inseminacje na styczeń ewentualnie luty. Powiedziała że będzie mocno trzymać kciuki żeby nie była potrzebna no i chyba dobrze trzymała te kciuki :-D Jak dla mnie to chyba ta druga październikowa histeroskopia pomogła i po przebiciu pęcherzyka Nabotha szyjka była bardziej drożna . A może po prostu sie psychicznie odblokowałam:tak:

Majeczko-podobnie bylo ze mna w wakacje ... tak sie przestraszylam laparoskopii a raczej narkozy,ze udalo mi sie zajsc w ciaze w miedzyczasie :tak::-D

reklama
Do góry