Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Witajcie 30steczki!
Wczoraj mój mąż malował pokoik. Ale jeszcze w poniedziałek parę drobnych poprawek będzie. Kolor jest niestety trochę inny niż myslałam
pomimo dodanej bialej farby jakoś nie bardzo pastelowy, hm, jakaś limonka wyszła, czy coś takiego
, ale trudno, nie jest źle.
Carioca witaj partyzancie!
Powodzenia w Wszych sparawach i zdrowia dla Stasia!
Monik to bedzie dobrze!
Tylko się pozbądź całkiem tej migreny!
Aluś świetnie, że już tak blisko do stymulacji!
No i do urlopu, zdążysz z przygotowaniami na pewno, a na Święta będziecie trochę w Lublinie?
Leyna mnie często bolało podbrzusze po owulce, razem z napięciem przedmiesiączkowym trudne to były dni. Długo o to nie pytałam, a potem jak spytałam ginka stwierdziła, że to mogą być jelita
w związku z naciskiem macicy, bo tam wszystko się trochę powieksza po owu, nawet jakiś lek dostałam...ale nie wypróbowałam, bo już dzidziuś sie pojawił. Pewnie nospa też nie zaszkodzi.
Ewo i są burze śnieżne?! Sny rzeczywiście poplątane
ale ten z dziewczynką fajny
A u mnie z górki, już niedługo, trudno aż uwierzyć czasem...
Antilko
,trzymaj sie w pracce.
Pozdrowienia niedzielne dla Wszystkich 30stek!
Wczoraj mój mąż malował pokoik. Ale jeszcze w poniedziałek parę drobnych poprawek będzie. Kolor jest niestety trochę inny niż myslałam

Carioca witaj partyzancie!

Monik to bedzie dobrze!

Aluś świetnie, że już tak blisko do stymulacji!

Leyna mnie często bolało podbrzusze po owulce, razem z napięciem przedmiesiączkowym trudne to były dni. Długo o to nie pytałam, a potem jak spytałam ginka stwierdziła, że to mogą być jelita

Ewo i są burze śnieżne?! Sny rzeczywiście poplątane
Antilko

Pozdrowienia niedzielne dla Wszystkich 30stek!