reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzieńdoberek :-):-):-)

Leyna owu w 14 dc to super czas ;-):tak:. Może teraz już tak zostanie i będą teraz cykle regularne 28 dniowe :tak: Tego Ci życzę :tak::happy2:
Super że już niedługo będą te dokładne wyniki. Trzymam kciuki żeby te wyniki przyczyniły się do rozwiązania Twoich problemów zdrowotnych :happy2:
Wiesz, że czasami biegunka u psów jest spowodowana właśnie robakami:confused: A może spróbuj podać węgiel aktywowany, lub Smekte. Ja już swojej psicy podawałam smekte i super pomogła :tak: A przy okazji przypomniałaś mi, że zbliża się czas odrobaczenia i szczepienia u mojej suni :-D
Najeczko zaczyna się przekonywać co do konta na 28dni, że jest super :-) Tobie pomogło, Ewie też :-) to ja mam nadzieję że i mi pomoże :tak:
A może wkleisz nam zdjątko jak już pomalujecie pokoik w sobotę ;-)
Sensi a Ty pewnie na codziennym spacerku z Kubusiem?? :cool2:

reklama
Sensi a Ty pewnie na codziennym spacerku z Kubusiem?? :cool2:

Tak 3-godzinne spacerki ciągle celebruję;-). Gdyby było bliżej to przyszłabym do Ciebie na pizzę:tak:

Dzień dobry:happy2:

Oluś spóźnione życzenia imieninowe :happy2:
Ewo
teraz już będzie tylko dobrze;-)
Leyna a co dajesz pieskowi na biegunkę:confused:
Najeczko córeczka nieustannie będzie dawała znak, że jest. Fajne uczucie:-)

A ja w związku z kolejnymi przypadkami ptasiej grypy w Polsce piekę na obiad kurczaczki:cool: aż grzech nie kupić teraz takie tanie:-D:-D:-D

Ena staranka w toku ;-) Testów owu na razie nie robię, bo tempkę mam jeszcze za niską i w związku z tym oszczędzam testy.
A jak Twoje staranka i samopoczucie :happy2:

Sensi ja też uwielbiam kurczaczki na obiadek :-p Jakie fajne zdjątko Kuby :-)

Sensi mmm.... prawie czuję ten super aromacik kurczaczka :-D:-D:-D
A mi mężuś obiecał zrobić dzisiaj obiad :szok::-D Mają być racuszki z jabłkami :cool2:
Mam tylko nadzieję że do czasu jak M wróci z pracy, to nie padnę z głodu :baffled:

Same misie na tym zdjęciu ;-):-D Super :-)

Dzień dobry :-)
Chyba sama do siebie będę pisać :confused::baffled:

Dzisiaj piękny zimowy poranek nas przywitał. Śnieżek sobie pada i za oknem bielusieńko :happy2:. Fajna pogoda, ale na święta żeby tak było to będzie super :tak:.
Wczoraj kupiłam sobie syrop Guajazyl na kaszel. Ale ja go piję jeszcze w celu polepszenia śluzu płodnego. Po 4 godzinach od zażycia pokazał się piękny śluzik :shocked2::-). Tak się cieszę że syropek pomaga, bo ostatnio to wcale śluzu nie miałam. Postanowiłam sobie również, że jeżeli w tym cyklu się nie uda to pójdę do ginka. Nie chce marnować czasu. Poproszę o ogólny przegląd :cool2: i skierowanie na dokładne badania. Na dodatek przy wieczornej obserwacji wyczułam mały guzek na szyjce macicy. Prawdopodobnie polip, który niby się wchłoną przy ostatniej ciąży, znów się uaktywnił :dry:

Miłego piąteczku babeczki :-)
O ile któraś tu dzisiaj zaglądnie

reklama
Do góry