reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Vonko przypominają mi się dawne nasze forumowe romowy :cool2: Lubiłam ten czas wspólnych staranek:tak::tak:. Ciągle ściskam za Ciebie kciuki.
A pępuszek...no cóż...może wstawisz w niego sobie kamuflujący kolczyk:-D:-D:-D:-D

reklama
Vonko ależ to super dobre wiadomości nam przynosisz :-) to teraz do najbliższej owu :tak: a pępuszek... nie uda się go jakoś mazidłami naprawić?

Vonko super że znowu zaczynasz staranka:-) Pępuszkiem się nie przejmuj. Ja swoją bliznę pooperacyjną postrzegam jako pamiątkę po wojnie;-). A mój M to się nawet cieszy i nazywa bliznę uśmieszkiem:-D Bo faktycznie tak wygląda;-) Teraz mój brzuszek zawsze się do niego śmieje:-D. A może tak jak mówi Sensi kolczyk dla kamuflażu ;-)
Najważniejsze, że wszystko w środku jest zdrowe i gotowe na przyjęcie fasolinki :-)

Dzisiaj wybieramy się w zimową drogę-do ortopedy (Kuba-jak każde dziecko w mojej przychodni dostał skierowanie na kontrolę nóżek). Na wizytę czekaliśmy równo miesiąc:szok:.
A ja wczoraj o 21 wróciłam od dentysty. Cieszę się, że zmobilizowałam się do wizyt, bo zawsze ciężko mi to przychodzi:sorry2:. A ciąża i karmienie zrobiły swoje i trzeba troszkę poprawić naturę;-) chociaż w sumie nie jest źle.

Dla poprawy humoru kupiłam sobie kozaki do kolana, na obcasie czarne:cool2::shocked2: Teraz nie pozostało mi nic innego jak ubierać się w spódnicę:-D:-D. Nosicie kiecki kobity (to chyba coraz rzadsze zjawisko:confused:)

Dzień dobry :-)

Nosicie kiecki kobity (to chyba coraz rzadsze zjawisko:confused:)

Ja noszę tylko na naprawdę wyjątkowe okazje. W tym roku spódnicę to miałam na sobie tylko raz :-D:-D:-p Chociaż ostatnio to mnie nawet nachodzi żeby sobie tak pochodzić w kieckach, ale do tego od razu trzeba odpowiedni zestaw:cool2: A na dodatek w taką pogodę to ja bym bardzo marzła, chyba ze pod spódnicą miałabym spodnie :-D:-D:-D
Na święta mam zamiar ubrać spódnice, no chyba że zrobi się na mnie troszkę przyciasna:cool2:, to wtedy standardowo spodnie będą :tak:

Miłego dnia babeczki :-)

heloł :)
. Nosicie kiecki kobity (to chyba coraz rzadsze zjawisko:confused:)

hmmm, ja nie ukrywam, że preferuję spodnie - jako wygodniejsze, ale mam spódnice w swojej szafie :tak: nawet teraz na dupsku mam - dżinsową. spódnice zazwyczaj noszę latem, zimą częściej wybieram spodnie.
sukienek mam jak na lekarstwo, może z jedną dwie sztuki. i to też letnie.

może się zdarzyć, że teraz będę rzadziej wpadać na forum :-( mam dużo pracy no i na dodatek muszę sie przygotować na przejęcie księgowości od stycznia... jestem dość zmęczona tym wszystkim a tu dopiero góra przede mną do pokonania ;-)

więc jakby mnie nie było, to nie bijcie ;-)

buziaki 30-tki :tak:

Witajcie Kobitki
Sensi alez sie usmiałam z tego kolczyka w pępku:-D:-D:-D ciekawe co na to mój M? a swoja droga to niezły pomysł.....tylko narazie boooooli.
Mnie tez brakuje naszych pogaduszek . Wogóle brakuje mi tego forum, ale od kiedy zniemiłam prace czyli od prawie roku (ale leci no no no) mam bardzo mało czasu na cokolwiek innego. Z jednej strony to nawet dobrze, bo nie ma czasu na rozmyslania .... ale z drugiej jakoś żal że nie moge cieszyć sie z Wami mnieszymi bądx większymi sukcesami dnia codziennego. Odwieczny dylemat: coś za coś.
Co do kozaczków to pochwale sie że ja tez niedawno nabyłam takie...sliczne czarne do kolan na wysokim obcasie....tylko kiecki mi brakuje:blink: ja niestety jak większośc kobitek preferuje spodnie. Ale po Twoim poście stwierdziłam że skoro (teraz będzie nieskromnie ) mam całkiem niezłe nogi to nalezałoby je czasem pokazac. Tu kiecka byłaby wskazana.:tak: tak więc przy najblizszej okazji kupuje spódniczkę.

Leyna co to znaczy że musisz sie przygotowac do przejęcia księgowosci??? Czyzbys uprawiała ten sam co ja niewdzięczny zawód?

Pozdrawiam obecne i nieobecne, buźka.:-)

Wróciliśmy.
Bioderka ok. Kuba grzeczny, z uśmiechem poddał się badaniu i RTG:tak:. Pan doktor jak go zobaczył, myślał, że to półroczne dziecko:szok::-D i rzeczywiście-na tle rówieśników ( a było prawie 30 brzdąców) Kuba jest długi, szeroki w klacie i ogólnie duży:-):-).

reklama
Do góry