reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Sensi... to wybór mamy czy chce/nie chce karmić piersią i jak długo! lekarka może tylko podpowiedzieć jakie są pozytywy/negatywny obu opcji. skoro Kubuś ma stwierdzona skazę białkową to zasranym obowiązkiem pediatry jest wypisanie recepty na mleko - łaski nie robi :wściekła/y:
a Kubuś i w kąpieli śliczny :-), ale moja propozycja jest taka, abyś zdjęła to zdjęcie z publicznego wątku dostępnego dla wszystkich, bo w necie pełno zboczeńców i nigdy nie wiadomo, jak kto to zdjęcie goluśkiego Kubusia wykorzysta :baffled:

dziś króciutko, bo w pracy kuuuupa roboty

buziaki :*

Witajcie...
W sumie nie wiem czy dobry wieczor... czy moze juz dzien dobry...;-)
Wrocilam ze stolycy... ale w piatek kolejny wyjazd... mam nadzieje ze tym razem pociag sie nie spozni (dzis tylko 30 minut :wściekła/y:)

Monik dobrze ze to tylko zatrucie!

Sensi nie ma sensu podnosic sobie cisnienia glupia lekarka! Przeciez ona nie bedzie Ci dyktowala dokad masz karmic! A nie masz mozliwosci zalatwienia sobie tej recpety od innego lekarza? A wogole to juz sie zaczelam zastanawiac czy czasami komputer mi nie nawala bo nie wiedzialam nic w Twoim poscie - ale doczytalam do konca i teraz juz kumam ;-)

Ewa no tak upojna noc... no moj mezus juz chrapie a ja dopiero za chwile pojde do lozka... tak sie wlasnie rozmijamy i nawet ostatnio brak tej jednej upojnej nocy :-(. A jak sie czuje Twoja mama?

To na razie tyle... mykam spac bo ciezki dzien mnie dzis czeka w pracy!!! pozdrowionak dla wszystkich, zycze Wam kolorowych snoof ;-):-)

Dzisiaj zaspaliśmy :szok: I ja i M totalnie zignorowaliśmy budzik:confused: Teraz to oczy na zapałkach mam ;-).

Ewuś jak samopoczucie? :-)
Sensi pewnie się nie możesz doczekać powrotu do pracy;-) Patrząc na suwaczek to już niedługo :tak:
Dziewczynki gdzie jesteście piszcie coś więcej :happy2:

dzień dobry :tak:

i ja dziś zaspałam :zawstydzona/y: Piotrusiowi rżną się naraz dwie górne czwórki i pół nocy płakusiał i krzyczał przez sen :zawstydzona/y: nie mogłam go uspokoić, nawet przytulanie i spanie ze mną w łóżku nie pomagało... tak mi go żal...

poza tym.. od kilku dni boli mnie podbrzusze :-( bolało na owu, ale owu była kilka dni temu a mnie nadal ciągnie :baffled: już sama nie wiem... może to po tych ostatnich lekach? dodatkowo od poniedziałku stosuję taki krem dopochwowy z estrogenem i może to przez to?

Monik pytałaś czy Piotruś ma nadal zabiegi na stópki. otóż nie, już skończyliśmy 2 miesiące temu. skutkiem ubocznym jest grzybica skóry :-:)wściekła/y: z plecków już ładnie zeszło i lekarz kazał odstawić kremy i smarować Cetaphilem, ale po 2 dniach paskudztwo wróciło, na pupcię :wściekła/y: tam ma świetne warunki rozwoju pod pieluchą: ciepło, wilgotno, najgorzej jak młody zrobi luźną kupkę :-( no i musieliśmy zacząć znów smarować Travocortem, żeby sie to bardziej nie rozprzestrzeniło bo idzie w zastraszająco szybkim tempie :baffled:

zmykam do pracy

życzę wszystkim miłego dnia :-)

reklama
Leyna oj współczuję bardzo Piotrusiowi:shocked2: Ząbki w końcu się przebiją i będzie po problemie, gorzej z tą grzybicą, bo faktycznie w taki miejscu to trudno wyleczyć:confused:.
A rehabilitacja już całkowicie zakończona, czy tylko to jest jakaś przerwa?
Mam nadzieję że ten ból podbrzusza szybko minie:tak:. Miłego dnia w pracy :-)

Do góry