reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Wróciłam a w zasadzie przykulałam się ::) jedna mleczna na gorąco i puchar lodowy - nawet mi się już w głowie nie zmieściło liczenie kalorii ;D

Nio tak mówią, że po laparo dwa, trzy cykle ale mój organizm jak widać przekorny bo po ostatniej nic się nie stało więc nie zdziwię się jak mu dłużej zajmie ;) najważniejsze, że nie ma planu B czyli tabletek anty :)

Anuś, Lapisku, Alek, Majeczko, Kindziu, Kajduś, ToLa, Lili - jejku mam nadzieję, że nikogo nie ominełam :-[ ułoży się nam wszystkim zobaczycie mam taką nadzieję i wiarę, że chyba mnie rozsadzi od środka po prostu dawno nie miałam skrzydeł... dobrze, że wróciły na miejsce :)

Teraz idę poćwiczyć dobrej nocki :)

reklama
HAHA Lapisku! No ty to widze ten sam charakterek co ja!!! I ten zapal, ja tez tak czesto umordowana jestem nierobswtem! I tez sie wtedy klade. Kurde ale widze ze dziewuchy na serio trzymaja sie w ryzach i nawet sie pogimnastykuja, chyba tylko ja w tyle zostaje ale ja sie usprawiedliwiam ciezka praca po prawie 11 godzin dziennie. hhhmmm zostaje weekend ale przeciez musze wtedy odpoczac no i jak ja mam ze soba wytrzymac??? Za nic samodyscypliny! eechh... chociaz wam pokibicuje!!!

Witam :)

Anuś coś Ci się przykleiło do opisu, takie świecące - fajniste ;D

To La kibicowanie też jest mile widziane :)

A gdzie Wy dziewczynki chodzicie, niemożliwe że wszystkie zapracowane.

Ja dzisiaj umyłam wszystkie okna, byłam u rodziców a teraz biorę się dalej za sprzątanie. Power mam to trzeba go wykorzystać i poćwiczyć przy sprzątaniu ;D tym bardziej, że mama pyszniutki obiad zrobiła i jeszcze krokieciki do domku dostałam - czysta rozpusta :)

No dobra posprzątam później - lecę poszukać jakiegoś fajnego gadzecika bo będę passe. Lapisek suwaczek z Tunezyjka, Anuś dyskotekę nam zafundowała nie będę gorsza :p

witajcie..
ależ jesteście dzielne dziewczynki! ;D jestem z Was dumna..bardzo! ::) :)
ja dziś lekko podłamana..temp 36,6 (spada znaczy.. :() i brzuch boli..tak więc tylko patrzeć, jak @ znowu przylezie.. :mad:
mam tego dość!! i nie ważne jak bardzo staram się nie myśleć, albo jak bardzo wierzę, że się uda tym razem, to zawsze kończy się tym samym..paskudną i złośliwą @.. :mad: a niech to szlag!!

Oluś całkowicie Cię rozumiem - trzymaj się i my Cię tu wspieramy - póki nie ma @ jest nadzieja...........................
Najgorszy zawsze 1 dzień a potem już ponownie budzi się wiara i nadzieja.

Ja dziś byłam w ramach poprawy nastroju na obiadku w mieście i opalałam isę w ogódku- żeby mnie przyjęto do klubu BB-FIT.jak Lapisek bedzie robić casting .....hihi :laugh: :laugh:
tylko do ćwiczeń się zmusic nei mogę :mad:

reklama
Ja tez do cwiczen to chyba musialabym byc zaciagana wolami :p Ale ladna pogoda, zaloze wrotki to moze zrzuce co nieco aby dolaczuc sie do klubu FIT-BB :laugh:

Do góry