reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Moniś moze też warto skoczyć pod prysznic - potem to juz będzie głęboka noc.

chociaż ja i tak w całosci nie obejrzę - wróci mąż to mu muszę jedzonko zrobić

Anuś ja jeszcze jem ;D nie każ mi na razie iść pod prysznic ;) teraz to naprawdę zaczełam się martwić, że troszkę namieszałam :-[

Dobrej nocki - zmykam jak skończę moją późną kolacyjkę wykąpać się i na film

DZIENDOBEREK!
coprawda ja wlasnie ide spac ale co tam przywitam sie z wami!

Lapis_Lazuli ja mieszkalam niedaleko West Palm Beach troche bardziej na poludnie, ale ja to wole Fort Lauderdale i tam wlasnie sie mielismy przeniesc i cos nas podkusilo zeby jednak calkiem stan zmienic. A sloneczko tam masz racje swieci oj swieci, tylko ze w miesiacach letnich to zawrotow glowy sie dostaje niedowytrzymania! Ale co tam planujemy powrot tam za jakis czas. Nigdzie jakos miejsca sobie nie mozemy zagrzac haha
Dziewczyny a zdradzcie mi tajemnice BB fit??? Na czym to polega bo mi tez troche przybylo!
Dobra lece bede u was wieczorkiem papa

Dzień dobry :laugh:

Anuś, Alek mnie brzusio bolał po wieczorno/nocnej libacji ;D pewnie Lapisek urok rzuciła :)

Lapisku a co to za smutki się przykleiły do Ciebie? Ja już obiecuję będę grzeczna - dzisiaj raniutko tylko soczek wypiłam ;D

U nas pogoda do taka jak wczoraj no może ciut lepiej, bo nie pada. Grill troszkę przesunięty czasowo - zobaczymy jak się sytuacja na dworze będzie rozwijała.

Udanej niedzieli :)

reklama
Witajcie w ten niedzielny, pochmurny i deszczowy dzień.. :(
Lapisku podzielam Twój dzisiejszy nastrój.., to wszystko przez ta paskudną pogodę!! :mad: słoneczko by wyszło to od razu by nam było lepiej ;) musimy czekać, aż się zlituje i wylezie ;D może to kara za wczorajsze obżarstwo nocne..?? :p
ale dzisiaj lajcik- serek biały z rana i czarna kawa ;D
Moniś, Anusia obejrzałyście wczoraj film do końca?? bo ja tak po 1 padłam :laugh: i dziś wstałam po 12.. ::) :laugh:
Anuś robiłaś teścik ???

Do góry