reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

CZESC DZIEWCZYNY!
Jak was tak czytam to istna komedia. Ja chyba tez oficjalnie w takim razie dolaczam do BB fit. Przydaloby sie tak ujedrnic te faldki. U nas tez dzisiaj wstretnie i zimno ale z tego co slyszalam to w Anglii rowniez. Tam mam teraz rodzine i wlasnie z nimi rozmawialam. Chyba pogoda na calym swiecie sie dzisi zbuntowala a konkretnie sloneczko. No ale coz u nas ma tak byc jeszcze przez tydzien takze nie ma sie co burmuszyc tylko przykleic sobie ladny usmiech na buzie i wyjsc z domu, rozkoszowac sie wiosennym mokrym powietrzem hehehe co wlasnie zaraz uczynie. Milego wieczorku wam zycze i nie objadac sie na noc. papa

reklama
Witam was Moje kochane!!!

Ja po dwoch tyg. schudlam 2 kg!! Nie wiele to ale zawsze... No i... :-[ nie cwiczylam .. zaczynam w przyszlym tyg na 200%!!!! poprostu chybaz a szybko zyje i nie stracza mi czasu i sil. A poza tym ostatnio wszedzie codziennie zasypiam... Zasypiam na stojaco, siedzaco, mimo witaminek i bardzo zdrowego odzywiania.. No nie wiem co sie ze mna dzieje.. ?
Dzis odpuscilam troszke diete i i zrobilam pyszna jarzynowa ( z mlodych jarzynek :-) ) i leczo.. mmm.. pycha!! No a we wtorek mezulo do Polski na operacje a ja 2 tyg diety petry( czyl dietki psychologicznej) :-0 mam nadziej ze sie uda...W przyszlym tyg @ a po niej mmm- solarium...:-)

A co tam u was???

Witam Was :)

Anuś jak obiad się udał? No i jak sytuacja na froncie :)

Alek no ładnie na głodniaka poszłaś spać? ;)

Majeczko nie martw się mężuś szybciutko wróci i będzie można zacząć starania. 2 kilo cholibka szybciutko Ci poszło ja na razie 1 kg w tył, ale pracuje nad tym aby było więcej ;)

Lapisku jak wyskoczysz w Tunezji to rzeczywiście mąż będzie musiał dodatkową ochronę wynająć :)

Myśmy dopiero wstali, grill super nie przejadłam się dawkowałam z głową jedzenie i dzisiaj brzuszek nie boli :) Która wybiera się na pochód :p My dzisiaj jedziemy na pyszną czekoladę na gorąco, bo inaczej zwariuje z tą pogodą muszę sobie dopalacza zapodać :)

Witam Kobitki ;D
no u mnie dziś przepięknie!!! ;D cudowne słońce od rana ::) tylko wieje bardzo, więc  dla mnie rower odpada, bo potem uszy mnie bolą :mad: ale na spacer zaraz wyruszamy :laugh: kawkę tylko wypiję i lecimy łapać promyczki :laugh:

Lapisku i ja oglądałam wczoraj różne stroje do pływania i miałam ochotę  na taki jeden ;) no zobaczymy..może zakupię ;) a Ty nam ładne zdjęcie z wakacji w tym stroju musisz potem tu wstawić ;D będziemy mieć większą motywację do ,,wieczornej diety'', prawda dziewczynki? ;) :laugh:

Moniolku a wiesz, że wczoraj wieczorem tak jakoś nie chciało mi się jeść ??? może dlatego że Was nie było?? :p :laugh:

Anusia jak u Ciebie Słoneczko??

witam

wczoraj teścik ujemny
dziś 36,4 i .......@
ale dostałam burę ;) na privie - także nawet nie śmiem :laugh: rozpaczać
trudno co ma być to będzie - a u nas pochmurno i leje................od rana :mad: :( :( :( :(

Mam taką przyjaciółkę, dzięki której trzymam się - moje starania trwaja już ponad rok - i czasem mam dość i wtedy dostaję burę i już jestem postawiona do pionu!!!!!!! ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

a tak poważnie to bardzo Jej dziękuję.

Lapisku to sfotografuj ten strój i czekamy na fotki- a kiedy Wy wyjeżdżacie?

Jejku Anka ja nie wiem co powiedzieć :-[ :-[ :-* :-* toś mi teraz klina wbiła ;)

Cholibka to jednak przylazła @ a taką miałam nadzieję, że Ci już odpuściła na dobre no nic to musisz na mnie poczekać :p. My zaczynamy od następnego miesiąca, nasze sprawy wyjaśnią się wcześniej ;D ;D ;D i to jest wspaniała wiadomość dzisiejszego dnia po prostu łzy mam w oczach, za chwilę zbieramy się i z tego powodu chyba ze dwie czekolady wypiję, Lapisku mogę? ;)

Alek słońce :o :o :o u nas teraz jest tak ciemno a to dopiero popołudnie i pada cały czas.

Lapisku czekamy na zdjęcia :)

Moniś to wspaniała wiadomość!!!!!!!!!! -czyli szybciutko porządeczek z jajniczkiem rób i już nie tylko bedziesz kibicować ale i starać się !!!!!!! jejku jak się cieszę nawet nie wiesz........ :laugh: :laugh: :laugh: Jak to dobrze ,że te sprawy się uregulowały i już nie trzeba będzie czekać- zaraz idę zrobić sobie z tej okazji czekoladę.........
no i te wspólne spacery - na które juz sie nie moge doczekać Park Chorzowski lub Szczytnicki ;) :).

A podobno po laparo to 2-3 cykle i już!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-*

reklama
Anuś przykro mi bardzo :( no i czuję, że i mnie zaraz @ dopadnie.. :(
Moniś cieszę się, że wszystko zaczęło układać się dobrze :)
Lapisku to miłego pływania ;)

a do nas deszcz..słoneczko było tylko do 15 :(

a jutro do pracy.. :mad:

i w ogóle wszystko jest do d..y :mad:
sorki za mój humor..zmykam..

Do góry