reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dzisiaj 13:41 Ewa-Krystyna Odp: 1 DZIECKO PO 30-STCE
Monik- to moze nam sie uda miec piekny swqiateczny prezent w postaci dwoch kresek ;-):-)
Ewuś
życzę Ci tego z całego serca, i sobie też :-):-):-)

Kajuniu gratulacje!!!!!Chłopcy witajcie na świecie:-):-)
Aluś
ja biorę Metro 2x 500mg a do tego Duomox 2x2g mam nadzieję, że to wytrzymam:-(Dzisiaj niestety też mnie pobolewa głowa:no:
Monik, Ewuś
strasznie bym chciała zobaczyć w grudniu dwie kreski na teście:tak::tak::tak:Nie wiem jednak, czy będę mogła zacząć w listopadzie staranka:confused:

Kajunia WIELKIE GRATULACJE!!!! i usciski dla WAS!!!

Sorry ze ja tylko tyle ale jeszcze bardziej sprawy mi sie skomplikowaly... i chwilowo brak mi czasu... a o nastroju juz wogole nie wspomne :-:)szok: Ale caly czas mysle o WAS

Witajcie!

Alez paskudny dzien... dolujacy bardzo....
Na zamknietym naskrobalam kilka slow o sobie.... jak macie ochote to zerknijcie a ja zmykam bo musze do pracy sie zbierac...

reklama
Do góry