reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witam jeszcze wieczorkiem.

Wpadłam tylko na chwilkę i zaraz zmykam spać. Właśnie wróciliśmy z kina. Byliśmy na Katyniu. Dziewczyny mówię wam warto iść na ten film. Powiem tylko tyle, że jak się skończył film to nikt się nawet słówkiem nie odezwał. Wszyscy wyszli z sali w milczeniu...

Jutro popiszę więcej.

Dobrej nocki

Dzień dobry :-)

Ale pusteczki. Gdzie się podziewacie trzydziesteczki???

Aluś i po wszystkim już:-). Teraz wypoczywaj i nabieraj siły na leczenie. Zobaczysz że szybciutko wszystko wyleczysz i będziemy jeszcze tutaj Twoją dzidzie podziwiać:tak:
Najeczko ja ostatnio przeszłam na ciemny chlebek i jestem bardzo zadowolona. Ale ja zrobisz sama chlebek to chyba przyjadę i wproszę się na małą kromeczkę :-p. A będziesz piekła chlebek w piekarniku, czy może masz jakieś specjalne urządzenie do wypieku chleba?
Wagnies imponujące zbiory:shocked2::-). My też mieliśmy się wybrać w niedziele na grzyby, ale zeszło nam na giełdzie samochodowej więcej niż zakładaliśmy. Będziemy zmieniać autko. Mieliśmy dwa, a teraz będzie jeden troszkę lepszy i większy.
Leyna trzy godzinkowy poród i to jak na pierwszy raz to całkiem dobry wynik:-)
Ewuś jak tam?? Udało Ci się zrobić te badańka?? Jak w pracy? Udało Ci się coś jeszcze wskórać?;-)
Sensi świetne zdjęcia Kubusia. Aż się serce cieszy widząc taki skarbek:-) Takie zdjęcia to dobra motywacja dla nas, staraczek:-D

Miłego dnia dziewczynki :-)

Witam się i ja:-)
U nas nadal pięknie i słonko świeci.Mam nadzieję, że taka pogoda utrzyma się jeszcze parę dni.
Aluś na jak długo dostałaś L4?
Wagnies zazdroszczę tych grzybów:-)
Monik ja niedwano wstałam, odsypiałam pracowity weekend:-D
Buziaki dla Wszystkich

witajcie:-)
no nie powiem..miło jest posiedzieć sobie na zwolnieniu;-):-D szczególnie, jak jest taka piękna pogoda! byłam na spacerku po osiedlu, a potem wygrzewałam się na słonku na balkonie:-)

Monik ja też wybieram się na ten film, chociaż słyszałam różne opinie uważam, że trzeba go zobaczyć.
A sił na dalsze leczenie nabieram:tak: póki co brzuch mi już prawie wrócił do naturalnych rozmiarów;-)

Antilko zwolnienie mam aż do 12 października:szok: nie chciałam tyle, ale lekarz powiedział, że albo biorę takie, albo wypisze mi na dłużej:-D więc idę do pracy dopiero 15 października:-) ale sobie odpocznę!!!:-D

Sensi Kubuś jest przesłodki, a Ty wyglądasz rewelacyjnie!:-)

Najeczko no widzę, że haft Cię wciągnął:-) i dobrze, zawsze masz zajęcie:tak: a jak samopoczucie? poprawiło się?

Wagnies ja to w ogóle się nie znam na grzybach:baffled: ale uwielbiam je jeść:-D jak dzisiaj forma? ;-)

Kajduś a co u Ciebie:confused:

to ja na razie zmykam posprzątać mojemu kłapouchemu:-)

witajcie,
wywolana do odpowiedzi - tylko krociutko napisze co u mnie. 10.10 prawdopodobnie bede miala hsg, musze jeszcze tylko zrobic morfologie, OB i bad. ogolne moczu i z wynikami ide 1.10. na wizyte ide do gina (tego nowego) - wtedy dopowiemy szczegoly badania.
do tego piatku mam straszny zamet w pracy, nie wiem jak sie nazywam, stres niesamowity, az mi sie ryczec chce. finalizujemy projekt, na ktorym wszyscy psy wieszaja i krytykuja, a ja sie sama wrobilam w jego koordynowanie. to ponad moje siły. stad ten bol brzucha i ogolne zle samopoczucie. jak cos zawalimy, wszystko bedzie na mnie...
Alek, ciesze sie ze juz po operacji jestes:) pol roku szybko zleci, zobaczysz::) a potem uda sie w naturalnych staraniach, nie bedziesz musiala do in vitro podchodzic, bo pewnie te zrosty byly przyczyna niepowodzen! trzymaj sie i wypoczywaj jak najwiecej:)
Najko, sensi, vonko, monik, Carioco, Leyna, Antilko, Ewus, Anuś - sciskam was, przepraszam ze nie odpisuje kazdej z osobna, ale mam nadzieje - odrobie niebawem:) buziaki:)

Kajduś nie stresuj się, zobaczysz! wszystko będzie dobrze:tak: a po wizycie koniecznie napisz, co i jak?
ściskam mocno i trzymam kciuki za powodzenie projektu:-)

Czesc Kobietki:-)

Wpadlam tylko na moment bo mam jeszcze troche pracy. Poczytam troszke i postaram sie jutro popisac.
U mnie niestety kolejny atak @:(

Ściskam Was.:happy:

reklama
Aluś odpoczywaj ile wlezie:tak:
Najeczko jak tam zakupy mulinkowe:confused:
Wagnies ja uwielbiam kanie w postaci kotletów:-p
Kajda współczuję takiej nerwówy w pracy:-(A co słychać u kolegi;-)
Ewuś pewnie zapracowana jesteś:confused:Wykonałaś już to hcg?
Leyna na grzybki doktor polecił mi Candida Clear taki preparat ziołowy.Po 5 tyg antyboli w końskich dawkach nie zaobserwowałam u siebie symptomów grzybicy, ale biorę również nystatynę i hurtowo probiotyki.
Sensi tak się zastanawiałam jaki macie wózek na te kilkugodzinne spacerki. Pewnie jakąś terenówę:confused:

Do góry