reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witajcie!
Dziś znowu jakieś gorsze samopoczucie, a było już dobrze. Ale jutro idę do doktorka i opowiem co i jak. Chciałabym też usg, żeby zobaczyć , że wszystko dobrze z maluszkiem, moze mi zrobi.
Mąż przeziębiony, ja się trzymam:)
Carioca witaj!:-)Super, że jesteście! Czekamy na relację, kiedy już sie zadomowicie:)
Monik a czemu tak długo musisz na wyniki czekać? Świetnie, że masz za sobą przejścia z dentystą.
Leyna życze wygranej z choróbskiem!
Antilko szkoda, że jeszcze Cie leczenie czeka, ale wierzę, że to będzie już Twoje ostateczne pożegnanie z boreliozą!:tak:A Twój M. na długo wyjechał:no:.
Sensi Kubuś ma faktycznie czarujące te oczy!:-)
Dobrej nocy Wszystkie 30steczki!

Car-witajcie w domku, ja tez duzo zdrówka zyczę, ściskam Was mocno:-)
Najeczko mam nadzieję że dzisiaj juz lepiej a po wizycie bedziesz mogła się uspokoić.:tak:Daj znac co u Ciebie, pozdrawiam cieplutko.
Antilko dasz radę.,zołądek tez wytrzyma, najważniejsze że coraz bliżej do konca kuracji:tak:
Sensi ja też "wpadłam" w oczy Kubusia:-D

Pozdrawiam wątek, życzę miłego dnia.

Cześć Dziewczynki:-)
Aluś pewnie już po zabiegu ciekawe kiedy się do nas odezwie:confused:
Najeczko mam nadzieję, że nastrój ciut lepszy a po wizycie u doktora będzie znakomity:-)
Sensi co Ty chcesz od swojej fryzury:confused::-)
Vonko mam nadzieję, że wytrzymam to leczenie, tylko tak bardzo chciałam ponowić staranka:-(
Monik dlaczego w ogóle robiłaś badania na boreliozę:confused:
Ewuś co u Ciebie?

Witam rankiem
Brrrrr ale zimno :szok:

Carioca witaj z powrotem :-) Czekamy na opowieści. Dobrze że już jesteście zdrowi i w domku :happy:
Antilko robie te badania na borelioze ze względu na ten wcześniejszy (niepewny) wynik z poprzednich lat. Chcę być pewna że jestem zdrowa. W sumie to miałam już trzy kleszcze w tym jeden to zdążył się nawet najeść bo był już całkiem duży. Pozostałe dwa były maluteńkie i prawdopodobnie nie zdążyły się porządnie wgryźć. Jak do tej pory żadnych objawów niepokojących nie miałam, więc myślę że choroby raczej nie ma.
Antilko musisz się jeszcze uzbroić w cierpliwość. Wiem że bardzo byś już chciała uaktywnić staranka. Chyba wiem jak się czujesz. Ja jak się ostatnio dowiedziałam że jeszcze miesiąc dłużej mam czekać , to nieomal białej gorączki dostałam :baffled:. Ale myśle że te nasze katusze związane ze zdrowiem zostaną w końcu wynagrodzone i doczekamy się cudu :tak:. Już niedługo, zobaczysz ;-)
Najeczko mam nadzieje że lekarz Cię dzisiaj uspokoi :tak:. Szkoda tylko że tak Cię co chwile coś męczy :dry:.
Wagnies dobre dni na grzybki teraz są ;-)
Sensi czyste szczęście z tego zdjęcia płynie :-D

No a ja wczoraj całkowicie zakończyłam leczenie ząbków. Hurrraaa :-D
Z mojej listy (sprawy do załatwienia przed ciążą) to już chyba wszystko zrobione:happy:. Folik zażywam od początku roku, zęby wyleczone, badania zrobione (wyniki wkrótce), pozwolenie na staranka od gina jest, mąż gotowy do działania jest:-p, chęci też są :-D. Czy coś jeszcze... ?
Jak bym o czymś zapomniała to mi przypomnijcie. Nie chcę czegoś zaniedbać.

Pozdrowionka i miłego dnia dziewczyny :-)

Moniś czyli jesteś super gotowa:-D
Wiem, że muszę poczekać.Zresztą dla własnego spokoju muszę to zrobić inaczej przez całą ciążę denerwowałabym się, że coś zaniedbałam:baffled:

reklama
Monik-dokladnie to samo chcialam napisac.... tez nie chce mi sie zawsze zamknac i tylko lata mi po ekranie dkoncentrujac....

witajcie... jakos ostatnio was tylko podczytuje... jakos nie mam sily do odpisania... u mnie wszystko ok... w pracy rozne rzeczy sie dzieja,w ktore bym nigdy nie uwierzyla,ale sie przyzwyczajam i lamie czasami regulamin w sprawie mycia dzieciom rak i buzi przy umywalce... poza tym martwi mnie moja tempka,bo rosnie i jest juz dosc wysoko... pewnie tylko lekko panikuje,zle czulabym sie lepiej jakby zaczela spadac i pojawila sie @....
postaram sie odpisac wieczorem,bo musze poczytac jeszcze raz ....

Do góry