reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Monik jak będziesz robić badania to najlepiej test Western Blot a nie Elisa ten drugi często bywa niemiarodajny.

reklama
Antilko przyznam się że nie mam pojęcia jakim testem to będą robić:confused:. Krew do badania została już oddana w poniedziałek, a wyniki za dwa tygodnie dopiero. Badania robiłam prywatnie i prawie 100zł wydałam:baffled:, mam nadzieje że zrobią tym lepszym. Jak będę odbierać wyniki to zapytam się którym testem robili.

Monik chetnie bym sie z Toba wybrala na te grzybki... zreszta musze gdzies isc na grzyby bo musze odreagowac caly ten stres ktory ostatnio mialam a pochodzenie po lesie z pewnoscia mi pomoze...

Sensi pozdrowionka dla Kubusia od forumowych ciotek... ale super zdjecie... a jakie oczy....

hehe, co do roczników, to najlepszy jest 1975 :-p:cool2:

Antila
przykro mi, że jeszcze przynajmniej 1,5 miesiąca leczenia przed Tobą :-( z drugiej strony, lepiej raz na zawsze wytępić do paskudztwo i mieć spokój, niż gdyby miało później się przypomnieć. no, ale znów staranka przesunięte :-(

Monik trzymam kciuki za dobre wyniki :tak:

dziewczyny, ale piękne grzyby :tak: ja uwielbiam zbierać, jeść już nie za bardzo ;-) ale ten zapach.... mmmmm....

Sensi buziaki dla Kubusia :-D

a co u Carioci i Stasia dobrego?

ależ mnie podbrzusze boli :-( @ się zbliża wieeeelkimi krokami... niech już przylezie, bo nie mogę zacząć leczenia przeciwgrzybiczego zanim sobie nie pójdzie.

miłego dnia 30-tki :tak:

Wróciłam z apteki z wielką siatą leków zapłaciłam około 100zł łącznie z probiotykami i osłoną wątroby.Całkiem nieźle:-)
Wiem, że jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B, dlatego zgodziłam się na dalsze leczenie. Zobaczymy tylko, czy mój żołądek się zgodzi.
Monik robiłaś w obydwu klasach IgG i IgM?
Sensi ale Twój synuś ma czarujące spojrzenie:-)
Najeczko sama będę jeszcze ok 2 tygodnie:dry:
Wagnies, Sensi popieram rocznik 76 the best of the best:-D
Carioca co u Was??

Te oczy to po mamusi:-D:-D:-D:-D bo Tata ma niebieskie;-)

My dzisiaj w domku, bo wiatr niesamowity:shocked2:. Kubuś ululany więc w międzyczasie przygotowuję obiad.A oprócz tego mam robótkę extra:-D-wiem , że nie ma ludzi niezastąpionych, ale fajnie jest być docenionym, że coś się potrafi-otóż mój szef poprosił mnie nieśmiało (tzn.domyśliłam się, że chciałby mnie o to prosić:happy:;-)), żebym zrobiła harmonogramy prac dostosowawczych dla zakładów na następny rok (nie lubię co prawda tego robić, bo to kuuuuuuuuupa dokumentacji i mnóstwo nieporozumień na linii nakazujący-wykonawca-chodzi o koszty wykonywanych prac oczywiście). No ale moja zastępczyni nie wie z której strony się za to zabrać:shocked2:. A ja bez pracy żyć nie mogę :-D:-D-odwiedzam swoją załogę w każdym tygodniu a telefonujemy codziennie:happy::happy: Dobrze pracować z normalnymi ludźmi:tak::tak::tak::tak::tak:

Antilko coś mi się wydaje że te pierwsze badania były robione właśnie w obydwu klasach. Jak wrócę dzisiaj do domu to sprawdzę czy mam jeszcze ksero tamtych badań.
Wagnies to zapraszam do Rzeszowa a właściwie do Łańcuta:-) w okolicach są świetne lasy na grzybki :tak:. A po grzybobraniu zapraszam do Łańcuckiego zamku, potem do parku i unikatowej powozowni :cool2: Gwarantuje, że po całym dniu atrakcji pozbędziesz się stresa :-)
Zresztą wszystkie 30-tki zapraszam do Łańcuckiego parku. Jest całkiem spory i ma wspaniałą atmosferę bez względu na pogode:tak:. Zawsze można się tam rozluźnić i trochę zapomnieć o problemach dnia codziennego :cool2:
Leyna to my z tego samego rocznika jesteśmy ;-)
Sensi Ty pracusiu :-p Aż Ci zazdroszczę takiej fajnej atmosfery w pracy. Ja niestety tak fajnie nie mam:dry::no:.

Sensi az zazdroszcze Ci normalnych kolegow i kolezanek w pracy! No i szefa! Ja az nie chce sobie psuc nastroju... kazda moja nieobecnosc w pracy to kopanie dolkow pode mna przez moja wspaniala kolezanke z pokoju!!! Ja dobrze ze sa jeszcze normalni ludzie w tym kraju!
A oczka Kubusia - cud miod... nie jedna laske pewnie nimi zaczaruje!:tak::tak:

Monik juz tyle razy mialam sie wybrac do Lancuta i jakos nigdy tam nie dotarlam... ale jak nabierze mocy urzedowej to dam Ci znac. A ja na grzybki jezdze w okolice Mielca i Kolbuszowej.

reklama
Czesc, u nas same dobre rzeczy slychac, jestesmy cali, zdrowi i razem. W DOOOOMKUUU!!! Ja i Staś trochę chorowalismy i dzis wyszlismy ze szpitala. Jak bede miala chwilke czasu to wszystko opisze, dzis musze sie jakos pozbierac i odsapnac. Buziaki dla wszystkich!

Do góry