reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam :)
Aluś trzymaj się, będzie dobrze:-) Teraz to ju z"z górki".
Leyna, Monik, Najka, Ewa-dzieki serdeczne za wskazówki. Przycisnę go na następnej wizycie:cool2:, chociaz trpchę się boję samego badania.... ale skoro Ewa mówi że da sie wytrzymac, to znaczy że się da :tak:
Ewuś - jesli możesz napisz mi na privka jak wygląda i ile trwa to coś.

Antilko - pozdrówka serdeczne:-)

Miłego dnia wszystkim życzę i wracxam do "roboty"

reklama
Witajcie,

Ja dzis w pracy mam zap.... bo przeciez najprosciej zrzucic cala robote na kogos innego!!! brrrrrr....
Monik oj szybko czas leci...
Leyna w Kraq tez piekna pogoda... a ja sie gotuje bo jak ranow ywchodzilam to bylo zimno...

Cala reszte pozdrawiam i wraca do roboty...

Jestem, ale mam nieciekawe wieści :-(Jeszcze co najmniej dwa tygodnie antybiotyków tym razem doustnie. Potem dwa tygodnie przerwy i znowu dwa tygodnie leków:-:)-:)-(Wiem, że taki jest protokół leczenia i szkoda zmarnować te 30 dni kroplówek nie kontynuując, ale spodziewałam się czegoś innego:-(Nie wiem, jak mój żołądek i wątroba wytrzymają kolejne końskie dawki leków.
Eeeee idę spać, bo zła jestem:angry:
PS.Jedna dobra wiadomość, że ta kuracja nie będzie kosztowała już 70 zł tylko góra 100zł

Witam,

Antila to ja trzymam kciuki zeby to byl juz koniec tej kuracji!!!

Betka rocznik 76 tez jest super :tak:;-)

Monik ja chce na grzyby!

reklama
Dzień dobry :-)

Wagnies zapraszam do mnie na grzybki :-) Jak jutro nie będzie padać to po pracy pędzimy do lasu na kolejne grzybobranie :tak:
Betka witaj :happy: Mój rocznik to 75 i też jest bardzo fajny :-D. Uważam że całe pokolenie z lat 70-tych jest superowe:-)
Sensi jakie śiczne słoneczko z Twojego Kubusia:-) Świetne zdjątko na dzień dobry:happy:
Antilko kurcze też bym była troche zła i zawiedziona przez takie wiadomości. Ale trzeba to choróbsko wygonić daleko. A swoją drogą to i ja zaczynam się bać o te moje wyniki na tą boreliozę. T będzie już drugi wynik. 1.5 roku temu miałam już robione badanie na boreliozę i wynik był wtedy niepewny. Lekarz powiedział mi wtedy że prawdopodobnie byłam już zarażona, ale mój organizm sobie z tym sam poradził. Teraz to ma być tylko potwierdzenie tej teorii. Zobaczymy:dry:

Miłego dnia dziewczyny :-)

Do góry