reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

CARIOCA... I jak???? Nadal męczą oxytocyną??? U mnie czekali tylko niecałą godzine, a potem ciecie, bo też skurczy brak... a jak u ciebie??? Trzymam kciuki!!!

reklama
Nic nie wiem kochane, Carioca nie odzywa się, a ja też nie chcę jej męczyć. Jak tylko się odezwie dam znać!
Sensi to wymęczyli Cię!:no:

30steczki Staś już jest po drugiej stronie z mamą!:-) Wiadomość od Carioci: Oto Stanisław Jan, ur.10.09.2007, 3520g,56cm Jest prześliczny, bo Carioca przysłała też zdjęcie. Ale nie wiem, czy będę mogła je na forum przenieść jakoś, nie robiłam jeszcze tego. Spróbujemy z mężem.

Aluś jak samopoczucie?
Dobrej nocki!

Stasiu witaj na świecie:-):-):-) Carioca gratulacje i uściski:-):-):-)

Najeczko u mnie póki co wszystko ok:-) cieszę się, że laparo już za tydzień i że nie muszę już brać antyków:-) a jak u Ciebie? robiłaś badania? jak wyniki? buziak:-)

Aluś to ciesze sie, że dobrze u Ciebie.:-) Faktycznie, Twoja laparo za tydzień i kolejny krok do przodu! Ja idę w końcu na morfologię i hormonki jutro, więc pojutrze pewnie wyniki. Ale czuję się nieźle. Tylko pragnę słońca, jak wszyscy pewnie:-).

Carioca ogromne gratulecje!!!! Stasiu witaj na świecie!
Dużo zdrówka dla całej waszej trójki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Cześć Antilko ! Tak, tarczycowe hormonki:) A Ty w domku mam nadzieję i nie masz maratonu w pracy?

Do góry