reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Carioca cudne zdjęcia Stasia :-) się nie mogę doczekać kiedy przedstawisz nam Stasia po drugiej stronie brzucha :tak:

Madziujko witaj :-) bardzo się cieszę, że w końcu masz swojego Ludka-Cudka i trzymam kciuki za spokojne kolejne 7 miesięcy :-)

Justyno z Wrześni witaj :-)

Wagnies a co konkretnie robisz na tych rajdach? jesteś może pilotem?

Novaczko udanego wyjazdu i wspaniałej pogody życzę :-)

moje dziecię zrobiło dziś scenę na basenie. każda próba odklejenia go od tatusia kończyła się rykiem :eek: chciał, żeby go tatuś cały czas przytulał w wodzie. szok, bo w czerwcu na basenie czuł się jak przysłowiowa ryba w wodzie :baffled:

miłego wieczoru dziś ijutro poniedziałku :tak:

Carioca ale duzy juz ten Twoj synus!!!

Leyna no nie... tak daleko jeszcze nie zaszlam ale mam obuecane ze jak tylko bedzie okazja to wsadza mnie w auto rajdowe ale na razie nie... obecnie zajmuje sie zabezpieczeniem technicznym trasy... choc juz we wrzesniu czeka mnie egzamin bojowy mam zorganizowac zabezpieczenie OS-u... takze czekaja mnie teraz bardzo intensywne dwa tygodnie pracy :tak:

Bardzo dziękujemy za komplimenta, no szczerze mówiąc mnie się ten Stasiu salenie, szalenie podoba :-)

Wagnies - ale i tak czuć kochana, że ta kupa roboty sprawi Ci wiele przyjemności i satysfakcji, czego Ci zyczę. W Sopocie są takie rajdy i to górskie odcinki, bo tu są ponoć takie róznice w terenie. Tzn - nie ponoć, tylko faktycznie tak jest przez wzgórza morenowe. I sporo serpentynek. Mój znajomy tez uczestniczy w organizacji.

Carioca faktycznie lubie taka robote i dobrze sie w takich sprawach organizacyjnych czuje. Mam nadzieje ze z czasem uda mi sie brac udzial w organizacji rajdow-eliminacji ME lub MŚ....

Dzień dobry kobitki!

Wagnies lubię ludzi z pasją-jakakolwiek by to była:tak::tak::tak:
Carioca szykuj się na Wielki Dzień:happy: gdybyś miała jakieś pytanie do mnie-świeżej porodówki;-) to chętnie odpowiem i podzielę się moimi spostrzeżeniami o tym co maluszkowi i młodej mamie niezbędne,a co w ogóle niekonieczne:happy:

A my ruszamy dziś zamówić szczepionkę do apteki (wybrałam wariant 5w1 więc muszę zapłacić), potem do PZU (dostanę pieniążki za urodzenie Kubusia), po drodze zakupy jedzonkowe, a o 14.30 many z Kubusiem wizytę u okulisty (ze względu na to, że leżakował pod lampami bo miał żółtaczkę) Tylko czy pogoda na to wszystko pozwoli

Witam:-)
Sensi mam pytanie do Ciebie, jako eksperta w tych sprawach:-)Jak wiesz biorę antybiotyk dożylnie i oprócz mnóstwa leków osłonowych mam pić jogurty naturalne. Który Twoim zdaniem jest godny polecenia (tzn zawiera najwięcej żywych kultur bakterii)?

Witam trzydzesteczki :-)

Nie było mnie przez weekend bo byłam cierpiąca:baffled:. Miejsce w dziąśle po wyrwanym zębie zaczeło okropnie ropieć, przez co strasznie bolało. Na dodatek ropa zaczęła się rozprzestrzeniać na sąsiednie zęby i tak bolała mnie cała połowa szczęki :szok:. Jak pojawiła się gorączka to się przeraziłam i myślałam że trzeba będzie jechać na jakieś pogotowie dentystyczne:baffled:. Na szczęście po aspirynie stan zapalny zaczął się cofać. Dzisiaj ide znowu do tego dentysty i obawiam się że i tak jeszcze dostane antybiotyk. Teraz to coś sie porobiło z moim podniebieniem :angry: jakieś takie ranki się pojawiły. Nie mam pojęcia co to jest??

Carioca jakie świetne zdjątka :-) Staś ma już niezły albumik ze zdjęciami :-D. A jak się czujesz tuż przed wielkim finałem?

Wagnies Ty to już pełną parą z tymi zawodami widzę :-D:cool2:. Super jak można swoją pasję realizować. Powodzonka w dalszych zawodach :tak:

Madziujko spokojnej ciąży i i samych przyjemności dla Ciebie :-)

Ewo a co u Ciebie? Jak w pracy? Masz teraz czas na swoje robótki?? Jestem bardzo ciekawa jak Ci wyjdzie ten komplecik co ostatnio na pokazywałaś:happy:

Pozdrowionka dla wszystkich 30-tek :-)

reklama
Witam:-)
Sensi mam pytanie do Ciebie, jako eksperta w tych sprawach:-)Jak wiesz biorę antybiotyk dożylnie i oprócz mnóstwa leków osłonowych mam pić jogurty naturalne. Który Twoim zdaniem jest godny polecenia (tzn zawiera najwięcej żywych kultur bakterii)?

Każdy, na opakowaniu którego wyraźnie musi być napisane słowo "jogurt" a nie np. "deser jogurtowy" i który nie jest poddany obróbce termicznej (na opakowaniu powinno być zaznaczone jeżeli jest):happy:

Do góry