reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ja tez sie witam z Wami!

Wczoraj bylam na rajdzie, zmoklam, zmarzlam ale bylo calkiem fajnie. Pracowalam z super grupa ludzi i duzo sie nauczylam... mam nadzieje ze juz niedlugo dane mi bedzie wykorzystac to co nauczylam sie...

Kajda oby nowy tydzien byl lepszy! Dziekuje za zyczenia i za pamiec. A z moim chlopem to niestety roznie bywa :-(

Novaczka gratuluje pomyslowosci i cierpliwosci! Super robotki...

Sensi ja bylam wczoraj w plenerze...:tak:

reklama
i ja sie witam:)
faktycznie, pusteczki tutaj:tak:
wagnies, to mialas bardzo udany dzien:) fajowo:_)
my wczoraj na grillu u znajomych bylismy, co prawda pogoda nie do konca dopisala, ale i tak bylo milo:)
udanej niedzieli!

I ja sie witam...
Dziś cały dzionek sama, bo Tomi ma robótkę... aja muszę nas spakować i jeszcze jakies zakupy zrobić, bo wczoraj nie było czasu... A jutro urywamy sie dzo cioci do łasku i nie będzie nas do piątku... Trzymajcie kciuki za pogodę, bo jak będzie lało, to nas uziemi w domu, a tego bym nie chciała...
Pozdrawiam i zycze miłej niedzieli.. ;-)

Novaczko pięknej pogody życzę:tak::-)
Wagnies dzisiaj w domku, czy też jakąś imprezę obstawiasz?
Kajda prezentacja już gotowa?
Carioca jak sytuacja na froncie?
Ewuś pisz codziennie, jak się czujesz, bo się martwię o Ciebie.
Aluś tak sobie pomyślałam, że byłaby heca jakby jednak fasolka sama się pojawiła:-)
Najeczko , Monik, Vonko, Leyna, Sensi, Anusieńko i cała reszta 30:-)

Kajda calkiem udany dzien.... chociaz gdyby pogoda byla lepsza to juz byloby super!!!

Novaczka to udanego wyjazdu zycze Wam!

Antila no nie dzis nic nie obstawiam :-) Na razie siedze w domku ale moze do wieczora cos sie wykroi... niby mamy zaproszenie na urodzinki - nie chce mi sie co prawda nie chce mi sie tam isc... no ale zobaczymy...

Madziujka podczytywalam caly czas na glownym o Twoich przejsciach i mocno zaciskam kciuki za Ciebie i Twojego Ludka-Cudka!!!! Mam nadzieje ze teraz juz jest w porzadku!

Carioca a jak na froncie porodowym?

reklama
Do góry