Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Wagnies znam to przesiadywanie przed komputerem. Ja jednak się nie denerwuję, jeżeli M czegoś nie zrobi, to po prostu nie jest zrobione. Np jeżeli miał obrać ziemniaki a tego nie zrobił to obiadek jest bez ziemniaków, jeżeli nie wyrzucił śmieci to zanoszę kubeł do jego pracowni, jeżeli nie wsadził rzeczy do kosza na brudną bieliznę to po prostu nie ma w czym chodzić. To działa jak na razie;-):-)
Ewuś u mnie dobrze, ale jak pomyślę, że jeszcze 20 dni to brrr. Szkoda, że nie mogę sobie kupić nowych żył, dwie już się do niczego nie nadają:-(Cieszę się, że w pracy ok. A ludzie są różni jak wszędzie.Myślę, że na początku nie wypada zwracać uwagi starszym pracownikom, ale potem to już wszystko można wygarnąć.
Carioca 07.09.07 fajna data urodzin
:-)
Aluś jak samopoczucie?
Ewuś u mnie dobrze, ale jak pomyślę, że jeszcze 20 dni to brrr. Szkoda, że nie mogę sobie kupić nowych żył, dwie już się do niczego nie nadają:-(Cieszę się, że w pracy ok. A ludzie są różni jak wszędzie.Myślę, że na początku nie wypada zwracać uwagi starszym pracownikom, ale potem to już wszystko można wygarnąć.
Carioca 07.09.07 fajna data urodzin
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Aluś jak samopoczucie?