reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Wagnies znam to przesiadywanie przed komputerem. Ja jednak się nie denerwuję, jeżeli M czegoś nie zrobi, to po prostu nie jest zrobione. Np jeżeli miał obrać ziemniaki a tego nie zrobił to obiadek jest bez ziemniaków, jeżeli nie wyrzucił śmieci to zanoszę kubeł do jego pracowni, jeżeli nie wsadził rzeczy do kosza na brudną bieliznę to po prostu nie ma w czym chodzić. To działa jak na razie;-):-)
Ewuś u mnie dobrze, ale jak pomyślę, że jeszcze 20 dni to brrr. Szkoda, że nie mogę sobie kupić nowych żył, dwie już się do niczego nie nadają:-(Cieszę się, że w pracy ok. A ludzie są różni jak wszędzie.Myślę, że na początku nie wypada zwracać uwagi starszym pracownikom, ale potem to już wszystko można wygarnąć.
Carioca 07.09.07 fajna data urodzin:tak::-)
Aluś jak samopoczucie?

reklama
Kajda odpowiedź do pytania zadanego na Głównym. Wygląda na to, że chorowałaś, bo wyniki dodatnie masz w klasie IgG
Z reguły przy dodatnim IgG warto powtórzyć badanie po jakichś 3 tygodniach, aby sprawdzić, czy przypadkowo nie podnosi się IgM.

Dobry wieczór!
Kochane, dziękuję Wam za wszystkie dobre słowa. Staram sie nie martwić, będzie dobrze przecież. W przyszły wtorek wybiore się do tej Poradni Patologii Ciąży, którą polecił mi lekarz, tam będe miała za darmo wizytę u kardiologa i moze te inne badanka:)
Carioca tak ze 2 kg to mozesz mi podrzucić!:)
Sensi Kubuś dalej aniołek:)
Ewo cieszę się,z ę w pracce całkiem dobrze. Ale jak czytam o takich kobietach jak ta główna opiekunka to przykro jest, nie dość , że dzieciaczki tak małe pod opieką jednak obcych osób, to muszą cierpieć dodatkowo. :(
Antilko bardzo podobają mi sie twoje "metody wychowawcze" wobec męża:)
Kajduś jak tam Twój wykresik? nie mam dostępu do 28dni:( Ile już dni wyższej tempki?
Aluś :-)dla Ciebie!
Leyna Wagnies Monik Anusieńko 30steczki miłego weekendu. My jutro jedziemy na 2 dni do Warszawy odwiedzić jednych i drugich znajomych. Dobrej nocy!:)

Witam wieczorową porą...

2 dni mnie tu nie było, ale przedwczoraj bylam z rodzinką na Akademii Pampers, wczoraj wstawialiśmy szafe do pokoju Tyśki i upychaliśmy całe wory ciuchow, które mam w spadku po dzieciach siostry, a dzis kończyłam koralikowe prace, a po południu u siostry.. teraz dopchałam się wreszcie do kompika, ale jestem zmęczona i mam jeszcze pomysł na robótkę, więc chyba zaraz pójdę podziergać...

Poczytałam pobieżnie,ale nie mam siły odpisywać...
Pozdrawiam i życzę obrej nocki...

witam sie poznym wieczorkiem po ciezkim dniu...
mialam ostre spiecie w pracy, ale coz tak to juz jest, ile ludzi tyle opinii i stad roznica zdan. ael przykro mi sie i tak zrobilo bo wyszlo ze ja jestem ta gorsza i winna.... ale nie ma co tego rozdrabniac
wlasnie wrocilismy z kina, w ramach odstresowania sie bylismy na filmiku "U Pana Boga w ogrodku" hihi, milusio obejrzec cos takiego, polecam - mozna sie bylo posmiac:-)

Antilko, dziekuje za interpretacje. zdziwilam sie, bo 2 lata temu badalam tez toxo i cmv i wtedy toxo igg wyszlo negatywne... co oznacza ze jednak teraz jakis czas temu musialam zachorowac.... ojoj....ciekawe co na to lekarz.
z kolei CMV Igg jak wtedy badalam bylo zdecydowanie nizsze 44 au/ml, wiec musialam znowu to przechodzic... ech
Najeczko, udanego weekendu w stolicy!
Novaczko, a co ty za robotki z koalikow robisz? wiecie, mi sie marzy szydelkowanie albo robotki na drutach... kiedys bardzo to lubilam - jak bylam dorastajaca dziewczynka, moja mama duzo swterekow robila i sie nauczylam.... ach, moze znalazlabym czas na to... tylko kiedy?;-)
wagnies, spoznione zyczenia rocznicowe! i mam nadzieje ze juz pogodzeni z mezykiem jestescie:) tak to jest z tymi naszymi facetami... ;-)
aleczku, anus, Leyna usciski!!

buziaki dla wszystkich i dobranoc!

Novaczko, jestem pelan podziwu, zdolniacha z ciebie:) a ten niebieski naszyjnik, zreszta caly komplecik sliczniusi:tak::-) te koraliczki i zylki to w pasmanterii kupujesz??

Kajduś, żyłki w wędkarskim, bo sa dużo tańsze i można kupić całą szpulkę (150 m), a w pasmanterii na metry i dużo drożej. A koraliki w pasmanterii też drogie, ale mamy w Łodzi sklep Jablonexu i tam przy zakupie kilograma (lub więcej) jest rabat 50%
Dzięki za komplement...:-D

witajcie:) ja dzisiaj cos dospac nie moglam, o dziwo....
do tego jescze meczy mnie katar sienny, wczoraj odstawilam leki i znowu mnie wszystko swedzi:no::wściekła/y:
dzisiaj idziemy na grilla do znajomych, a wczesniej sprzatanko i cwiczenie preznetacji....brrr
Najeczko, u mnie 11 dzien od owu, ale juz mnie piersi bola na @ zreszta i tak nic z tego. niestety. jestem bardzo ciekawa wizyty u gina 10.09. moze w swietle nowych faktow, zaproponuje nam inseminacje i nie bede miala robionego hsg.
Novaczko, dziekuje za informacje. moze kiedys pobawie sie tez w robienie koralikow. na razie chodzi za mna to szydelkowanie:-pale znajac mnie to slomiany zapal:-D

udenej soboty, pomimo tej jesiennej chlodnej pogody:)

reklama
Witam!
My z Kubusiem dziś w domu, bo chmurzyska ciemne wiszą na niebie i wiatr dość silny więc na razie nie wychodzimy (ja chętnie bym pospacerowała, no ale synuś jeszcze się przeziębi)

Do góry