reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Jestem i ja:-)
Ewuś a bardzo krwawisz??Mam nadzieję, że nie będzie Cię bardzo bolało.
Ja jestem po pierwszej kroplówce, czuję się całkiem dobrze ( znaczy nic się nie pogorszyło)zobaczymy co będzie dalej. Kroplówki mam mieć przez 28 dni.
Najbardziej przeszkadza mi venflon w zgięciu łokciowym:wściekła/y:
Aluś same dobre wiadomości oby tak dalej:happy:. Oczywiście trzymam kciuki :tak:
Kajda czyli pęcherzyk pękł sobie kiedy miał na to ochotę :-D
Monik nie denerwuj się wizytą przecież wszystko jest w porządku.
W nocy przez Kraków przetoczyła się ogromniasta burza i nawet ja się przestraszyłam ( chociaż bardzo lubię burze)

reklama
Helol:)
no i wreszcie weekend...;-)ale jestem zmeczona ostatnio, niby bylam na urlopie, a wypluta jestem jak nie wiem co:sick:
ale dzisiaj relaksik, pewnie wyskoczymy z rodzenstwem do kina na shreka, jesli jeszcze w ogole grają. a męzuch mial odebrac dzisiaj wyniki posiewu, mam nadzieje, ze jest ok.
Ewus, trzymaj sie, jestes bardzo dzielna, a Twoim optymizmem moglabys wielu obdarzyc:) sciskam:)
Antilo, przez 28 dni az??:szok: no ale jak trzeba to trzeba:) z tym wenflonem to musisz choidzic caly czas? i nie mogli na nadgarstku ci go podpiac?? w kazdym razie na pewno lek jest skuteczny, 28 dni szybko zleci i bedzie ok:)
monik75, na pewno gin da zielone swiatlo do staranek:) i zobacz jak to zlecialo...
Leyna, dzieki:) a przez chwile pomyslalam,ze ty jestes w ciazy, bo mi podsylasz ciazowe fluidki:-p:-D
Aleczku, no i wszytsko ładnie idzie, ciesze sie :tak::-)
Najeczko, jak tam twoj brzuszek? zaokraglil sie?? czekamy na foty:tak::-)
Anuś, co u ciebie??
Nowaczko, clo jest lekiem stymulujacym owulacje i wzrost pecherzykow, hsg to badanie polegajace na wpuszczeniu tzw, kontrastu i sprawdzeniu droznosci jajowodow, ocenie budowy macicy, tak po krotce. mam nadzieje, ze uda sie wam wyskoczyc jesczze gdzies na urlopik:)_
no to udanego popoludnia i wieczoru życze:)

Cześć 30steczki!
Monik na pewno bedzie w porządku na Twojej wizycie, nasze kciuki masz:tak:! U nas też upał od rana, juz troszke mam dość, ale chyba już jutro ma byc lepiej:-)
Ewo mam nadzieję, że już wkrótce będziesz czuła sie lepiej i przestanie boleć:-(. To rzeczywiście bardzo pocieszające co napisał Twój były i dające wiarę!
Leyna następna wizyta u ginka w przyszły czwartek, ale nie wiem, czy będę tez miał usg, zobaczymy. A jak u ciebie w pracy, uspokoiło się troszkę?
Antilko mam nadzieje, że dobrze, będziesz znosiła leczenie. Ja też chce burze i deszcze, a Lublin one omijają i ciągły skwar!
Pozdrawiam!

Najeczko takiej burzy to raczej byś nie chciała:no:Zwaliło mnóstwo drzew, kilka aut na na naszym parkingu zostało uszkodzonych. Ja miałam wrażenie, ze nam wszystkie okna wylecą.Gorąco mimo to jest nadal.
Kajda mogli w nadgarstek, ale ja pracuję i ciągle bym zahaczała o coś.
Udanego wypadu do kina życzę:-)

Czesc dziewczyny, u mnie spokój, końcóweczka zbilza sie wielkimi krokami :)
Pozwolę sobie dać swoj nr telefonu Najce, jak się zacznei dziac do napewno dam znac.

Ewuniu - :happy2: jesteś wielka i mozna sie od Ciebie nauczyc podejscia do zycia.
Kajda - no to trzymamy kciukaski za to jajeczko ;-)
Alek - to kiedy wielki dzień?

Pozdrawiam kochane 30tki wszystkie bez wyjątku!

Witajcie

Ewa - twarda z Ciebie dziewczyna!!!też bym chciała mieć tyle wiary...............
Kajduś- może hsg już potrzebne nie będize -skoro ładnie pękło i już randkę z tym jednym jedynym odbyło:-)
Oluś- buziak
Antilka - widziałam w TV - straszna nawalnica

a ja piekę 1 warstwę ulubionego ciacha mego męża - ze śliwkami, bezą i kruszonką
a w ren wekend rocznica ślubu rodziców wiec od jutra mnie nie ma :-)

pozdrawiam wszystkich !!!!!!!!!:rofl2:

Antilko jasne, ze takiej burzy nie chcę, zobaczyłam niedawno w TV co się działo:no:. Nieciekawie! Ja tylko chciałabym, żeby coś popadało i ulżyło troszkę:)
Anusieńko miłego świętowania rocznicy ślubu rodziców!
Carioca przesłałam PW:)
Dobrej nocki!

witajcie:-)

no! nareszcie weekend! i ..zaczęłam tygodniowy urlopik:-D jutro jedziemy nad morze odpocząć trochę i zrelaksować się przed czekającymi nas wydarzeniami:-)

Najeczko ale masz fajowy brzuszek już, widziałam na zamkniętym:-) i porteczki super:tak:
Antilko no! to kuracja rozpoczęta i zobaczysz, jak szybko minie te 28 dni! i wtedy już na pewno będziesz całkiem zdrowa:tak: ściskam mocno!
Ewuś Najdzielniejsza Kobieto Świata!:-) uściski przesyłam!:-)
Monik rozumiem Twój strach przed wizytą, bo ja ostatnio też trzęsłam portkami:baffled::-D ale wszystko będzie ok, zobaczysz:tak:
Kajduś i Twoje fotki widziałam:-) SUPER!! cały czas mam wrażenie, że już się gdzieś widziałyśmy..hmm..;-)
Carioca to czekamy na radosne wieści!:-) ale to zleciało..:tak: ja całą procedurę zaczynam 6.09, najpierw wyciszacz 14 dni, potem, stymulacja z 7 dni, więc transfer wyjdzie tak na koniec września:-)
Anusia rany! przypomniał mi się ten pyszny placek wiśniowy..mniam..:-D buziaczki:-) i miłego spotkania z Rodzicami:tak:
Leyna:-)

Kochane Moje to ja powoli zmykam, bo muszę nas spakować, a wracam do Was we wtorek:-)

Do napisania:-)

reklama
Aluś miłego wypoczynku:-)Mam nadzieję, że pogoda Wam dopisze i wrócicie z nowymi siłami.
Najeczko zaraz przenoszę się na zamknięty obejrzeć Twoje spodnie i brzuszek:-)
Carioca jakoś nie mogę uwierzyć, że to już niedługo. Wydaje mi się, że dopiero wczoraj informowałaś nas o II:-D
Anusieńko udanego świętowania u rodziców:tak:
Ewuniu cokolwiek się będzie działo pamiętaj, że wszystkie jesteśmy z Tobą. Gdyby nie ta odległość pewnie przyjechałabym osobiście Cię utulić i pocieszyć.
Wagnies chyba nie zwiało cię ze skoczni:confused::-)

Do góry