reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam sie i przynosze zle wiesci... moja beta spada, w poniedzialek byla 7827, czyli juz nadzieji sobie nie robie... czuje sie ok,bo chyba juz sie do tego przygotowalam... teraz czekam na koncowke... i zaraz potem kolejne staranka :tak:... bedzie dobrze :-)
popisze pozniej...

reklama
Ewo przykro mi, aledobrze, że tak dzielnie się trzymasz, napisz co lekarz zamierza dalej...
Vonko tak męczą Cię w pracy, ale to już zaraz urlopik, prawda?
Kajduś jak tam?

A ja kupiłam te spodnie, bardzo wygodne i podobają mi się!
Dobrej nocy!

Witam wieczorkiem

Ewo jestem myślami z Tobą. Dasz rade to wszystko przejść, a los jeszcze Cię za te przykre wydażenia wynagrodzi.
Najeczko widze że zaczynasz już ubranka ciążowe nosić :-) fajnie:-)
Vonko dobrze mieć w zapasie takie myśli o zbliżających się wczasach. Wtedy nawet jak w pracy jest ciężko to i tak lżej:-D
Kajduś pękł???

A u nas dzisiaj takie upały że nawet piwo dla ochłody mi posmakowało :oo::-D A za piwem to nieprzepadam, wole winko:rofl2:

Miłego wieczorka :-)

jesetm wsciekla jak osa... mialam zamiar zrobic pranie i pralka nie dziala... wychodzi na to,ze jakis timer sie popsul, gwarancja mnie nie obejmuje,bo minela w kwietniu... a naprawa to $209 za czesc, $79 za wycene i nie wiem ile za sama naprawe puls do calej sumy 14% podatku... suma sumarum ok $500... doloze $1000 i bede miala nowa pralke... koszmar!!!! czy to musialo akurat sie popsuc dzis ! czy ja nie mam wystarczajaco problemow w tej chwili! chyba szalu dostane.........

Najko- jeszcze nie wiem co dalej... jutro mam robic kolejna bete ( nie wiem gdzie beda mnie kuli,bo mam na obu rekach jeszcze siniaki),a w srode za tydzien do lekarza na kontrole.... jak na razie to mam czekac az organizm sam sie oczysci -tylko nie wiem ile to bedzie trwac... w kazdym badz razie jesli do srody nic sie nie stanie,to w srode powiem mojej lekarz zeby mi dala tabletke,bo ja dluzej nie chce czekac - psychicznie i fizycznie mam juz dosc czekania.... poza tym trzymam sie ok... wlasnie chcialam posprzatac troche i poprac,zeby sie czyms zajac i moze jak sie nie bede oszczedzac to szybciej sie zacznie... a tu nic z tego....

Monik- wiesz jak mi te glupie puzzle pomagaja... nigdy bym nie przypuszczala... juz prawie ulozony jeden obrazek! tez wierze,ze teraz byl to przypadek ... natura sama wyeliminowala niezdolna istote do zycia i nastepnym razem bedzie wszystko w jak najlepszym porzadku.... a starania zaczynamy jak tylko bede mogla... licze na pazdziernik lub listopad - moze sie uda i bede miec malenstwo na jesien tak jak zawsze chcialam :tak:... boje sie tylko ile nam znowu starania zajma czasu.... teraz udalo sie w 9 cyklu.... ale sie udalo,a to juz duzo! mysle optymistycznie...

witajcie
ale burza u nas:szok: fajnie się błyska:tak:

Ewuś Kochana! trzymaj się dzielnie!! wiem, że Ci bardzo ciężko, ale wytrzymasz to!! zobaczysz! uściski
Kajduś czekamy na wieści..jak pęcherzyk??
Najeczko poprosimy fotkę brzuszka w nowych spodenkach:-)
Monik i ja wypiłam piwko;-) imbirowe:-) mniam..mniam..
Vonko nic się nie denerwuj- urlop za pasem:tak:

Kochane jeszcze raz dzięki za kciuki:-) jutro wyniki posiewu..i znowu dopada mnie stresik..:baffled:

Miłej nocki!

helol dziewuszki,
ja tylko na chwilke, bo wlasnie przyjechalo do mnie na tydzien rodzenstwo - oj bedzie sie dzialo:-p:-D
pecherzyk pekl, jest cialko zolte, endo ladne- gin zadowolony
na przyszly cykl proponuje clo tak jak wczesniej mowil, a w nastepnym hsg - powiedzial, ze nawet w nastepnym moze mnie skierowac, zebym sie uspokoila.
no i mowi, ze po stronie meza moze byc przyczyna... jutro beda wyniki posiewu, a potem do urologa chyba. generalnie, tak jakby sie bardziej przejal sytuacja... (gin) i z ostatnich wizyt jestem u niego zadowolona
i tak mysle, skoro i tak w przyszlym cyklu nie moge miec hsg ze wzgledu na moj wyjazd, to moze wezme to clo a w nastepnym hsg....
zobaczymy.....
dobra, zmykam
pozdrawiam wszystkie, sciskam:)

Witajcie,

Ja tylko na chwilke wpadlam do Was. Wlasnie koncze sie pakowac i zaraz wyjezdzam do Zakopca na skoki. Wroce w nocy z soboty na niedziele. A wczoraj bylam na maksa w******* a to za sprawa mojej "kochanej" ksiegowej i dyra. Jak tylko wrocila z urlopu to zaraz musiala kogos zdolowac!!!! grrrr:wściekła/y: nienawidze takich ludzi i caly czas mam nadzieje ze kiedys za to zaplaci.

Ewa trzymaj sie! A jak pomagaj Ci puzzle to moge podeslac Ci moje 5000 kawalkow ;-):tak:

Ewo trzymaj się kochana.To czekanie jest wykańczające:-(Dla mnie też było najgorsze.
Wagnies powodzenia na zawodach życzę. Nie denerwuj się szkoda zdrowia, los się kiedyś na takich ludziach zemści.
Aluś czekamy na wyniki razem z Tobą :tak:
Najeczko oczywiście fotka w nowych spodniach obowiązkowa:-)
Miłego dnia Wszystkim życzę:-):-):-)

reklama
Do góry