reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam sie i przynosze zle wiesci... moja beta spada, w poniedzialek byla 7827, czyli juz nadzieji sobie nie robie... czuje sie ok,bo chyba juz sie do tego przygotowalam... teraz czekam na koncowke... i zaraz potem kolejne staranka :tak:... bedzie dobrze :-)
popisze pozniej...

reklama
Ewo przykro mi, aledobrze, że tak dzielnie się trzymasz, napisz co lekarz zamierza dalej...
Vonko tak męczą Cię w pracy, ale to już zaraz urlopik, prawda?
Kajduś jak tam?

A ja kupiłam te spodnie, bardzo wygodne i podobają mi się!
Dobrej nocy!

Witam wieczorkiem

Ewo jestem myślami z Tobą. Dasz rade to wszystko przejść, a los jeszcze Cię za te przykre wydażenia wynagrodzi.
Najeczko widze że zaczynasz już ubranka ciążowe nosić :-) fajnie:-)
Vonko dobrze mieć w zapasie takie myśli o zbliżających się wczasach. Wtedy nawet jak w pracy jest ciężko to i tak lżej:-D
Kajduś pękł???

A u nas dzisiaj takie upały że nawet piwo dla ochłody mi posmakowało :oo::-D A za piwem to nieprzepadam, wole winko:rofl2:

Miłego wieczorka :-)

jesetm wsciekla jak osa... mialam zamiar zrobic pranie i pralka nie dziala... wychodzi na to,ze jakis timer sie popsul, gwarancja mnie nie obejmuje,bo minela w kwietniu... a naprawa to $209 za czesc, $79 za wycene i nie wiem ile za sama naprawe puls do calej sumy 14% podatku... suma sumarum ok $500... doloze $1000 i bede miala nowa pralke... koszmar!!!! czy to musialo akurat sie popsuc dzis ! czy ja nie mam wystarczajaco problemow w tej chwili! chyba szalu dostane.........

Najko- jeszcze nie wiem co dalej... jutro mam robic kolejna bete ( nie wiem gdzie beda mnie kuli,bo mam na obu rekach jeszcze siniaki),a w srode za tydzien do lekarza na kontrole.... jak na razie to mam czekac az organizm sam sie oczysci -tylko nie wiem ile to bedzie trwac... w kazdym badz razie jesli do srody nic sie nie stanie,to w srode powiem mojej lekarz zeby mi dala tabletke,bo ja dluzej nie chce czekac - psychicznie i fizycznie mam juz dosc czekania.... poza tym trzymam sie ok... wlasnie chcialam posprzatac troche i poprac,zeby sie czyms zajac i moze jak sie nie bede oszczedzac to szybciej sie zacznie... a tu nic z tego....

Monik- wiesz jak mi te glupie puzzle pomagaja... nigdy bym nie przypuszczala... juz prawie ulozony jeden obrazek! tez wierze,ze teraz byl to przypadek ... natura sama wyeliminowala niezdolna istote do zycia i nastepnym razem bedzie wszystko w jak najlepszym porzadku.... a starania zaczynamy jak tylko bede mogla... licze na pazdziernik lub listopad - moze sie uda i bede miec malenstwo na jesien tak jak zawsze chcialam :tak:... boje sie tylko ile nam znowu starania zajma czasu.... teraz udalo sie w 9 cyklu.... ale sie udalo,a to juz duzo! mysle optymistycznie...

witajcie
ale burza u nas:szok: fajnie się błyska:tak:

Ewuś Kochana! trzymaj się dzielnie!! wiem, że Ci bardzo ciężko, ale wytrzymasz to!! zobaczysz! uściski
Kajduś czekamy na wieści..jak pęcherzyk??
Najeczko poprosimy fotkę brzuszka w nowych spodenkach:-)
Monik i ja wypiłam piwko;-) imbirowe:-) mniam..mniam..
Vonko nic się nie denerwuj- urlop za pasem:tak:

Kochane jeszcze raz dzięki za kciuki:-) jutro wyniki posiewu..i znowu dopada mnie stresik..:baffled:

Miłej nocki!

helol dziewuszki,
ja tylko na chwilke, bo wlasnie przyjechalo do mnie na tydzien rodzenstwo - oj bedzie sie dzialo:-p:-D
pecherzyk pekl, jest cialko zolte, endo ladne- gin zadowolony
na przyszly cykl proponuje clo tak jak wczesniej mowil, a w nastepnym hsg - powiedzial, ze nawet w nastepnym moze mnie skierowac, zebym sie uspokoila.
no i mowi, ze po stronie meza moze byc przyczyna... jutro beda wyniki posiewu, a potem do urologa chyba. generalnie, tak jakby sie bardziej przejal sytuacja... (gin) i z ostatnich wizyt jestem u niego zadowolona
i tak mysle, skoro i tak w przyszlym cyklu nie moge miec hsg ze wzgledu na moj wyjazd, to moze wezme to clo a w nastepnym hsg....
zobaczymy.....
dobra, zmykam
pozdrawiam wszystkie, sciskam:)

Witajcie,

Ja tylko na chwilke wpadlam do Was. Wlasnie koncze sie pakowac i zaraz wyjezdzam do Zakopca na skoki. Wroce w nocy z soboty na niedziele. A wczoraj bylam na maksa w******* a to za sprawa mojej "kochanej" ksiegowej i dyra. Jak tylko wrocila z urlopu to zaraz musiala kogos zdolowac!!!! grrrr:wściekła/y: nienawidze takich ludzi i caly czas mam nadzieje ze kiedys za to zaplaci.

Ewa trzymaj sie! A jak pomagaj Ci puzzle to moge podeslac Ci moje 5000 kawalkow ;-):tak:

Ewo trzymaj się kochana.To czekanie jest wykańczające:-(Dla mnie też było najgorsze.
Wagnies powodzenia na zawodach życzę. Nie denerwuj się szkoda zdrowia, los się kiedyś na takich ludziach zemści.
Aluś czekamy na wyniki razem z Tobą :tak:
Najeczko oczywiście fotka w nowych spodniach obowiązkowa:-)
Miłego dnia Wszystkim życzę:-):-):-)

reklama
Do góry