reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
dzien dobry:)
akurat wczoraj nie mialam netu w domu i nie wiedzialam co u aleczka slychac:)
ale teraz juz wiem, ze jest ok:) ciesze sie bardzo, wyniki posiewu na pewno beda dobre:tak:
ja dzisiaj ide tez porobic badanka, a wczesniej na usg zobaczyc czy pecherzyk pekl;-)
milego dzionka:)
Leyna - priv

Witam z samego ranka :-)

Wczoraj nie zdążyłam do Was zaglądnąć, bo za dużo miałam na głowie:rofl2:. Oglądałam z M działeczkę pod nasz domek, ale znowu to nie było to:angry::no:. Kurcze no !!! kiedy w końcu trafi się nam ta działeczka:wściekła/y:.

Vonko spóźnione ale szczere :-) Wszystkiego co najlepsze w życiu i spełnienia marzeń. Moc szczęścia i uśmiechu na co dzień :-) I jeszcze wszelkiego naj, naj, naj, naj.... :-D

Ewuniu nie przepraszaj że pytasz;-):-) Już odpowiadam. Nowy gin zezwolił mi już na staranka. Miałam tylko odczekać jeden cykl po antykach. Ten cykl już miną, ale ja jeszcze chce iść do starego gina (ten co mnie operował). Wizyta będzie w następnym tygodniu - 31 sierpnia. Mam nadzieje że opinie się pokryją, a jak nie to będę mieć wielkiego zgryza:crazy:. Jeśli jednak będzie ok, to początek staranek wyznaczam na październik :cool2:
Trzymam mocno kciuki, żeby Twoja sytuacja szybko się wyjaśniła i żebyś ciągle miała tyle siły i wiary, które bardzo podziwiam:tak:
Aluś taka pozytywna wizyta na pewno dodaje skrzydeł :-). Będę bardzo mocno zaciskać kciuki za powodzenie.
Najeczko dużo zdrówka dal Ciebie i fasolki. Uważajcie na siebie:tak:
Maraniko dzidzia przecudna . Buziaczki dla Was :-)

Milusiego dnia trzydziesteczki :-D

Witajcie z ranka!
Ewo szkoda, że tyle musisz czekać, bo to rzeczywiście musi być bardzo trudne, więc nadal trzymam kciuki za Ciebie!
Aleczko cieszę się, że taka udana wizyta!:-) Oczywiście kciuki zaciśniete nadal, ale teraz to już na pewno będzie dobrze!:tak: A ja czuję się nieźle. Tylko jeszcze trochę katarek. Dziś wybieram się po jakieś spodnie, bo mi ciasno w starych, mam nadzieję, że coś dostanę w miarę niedrogie.
Leyna to niech tam Ci się w pracy sytuacja unormuje!
Mamo Słodyczka a co u Ciebie?
Kajduś to juz dziś kontrola pecherzyka, czekamy na relację!
Monik w końcu traficie na tę Swoją działeczkę i będziecie wiedzieć, ze to Ta!:tak:A pewnie warto poczekać na nią!
Miłego dnia Wszystkim!

reklama
Dziewczyny Kochane:-)
bardzo Wam dziękuję za wszystkie życzenia:-D

Wczoraj w pracy miałam taki "zakręt", że nie było szans na napisanie czegokolwiek, dzisiaj jest powtórka...ale nic to - przyjdą jeszcze dobre czasy:tak::tak:

Pozdrawiam cały wątek bardzo serdecznie i zmykam dalej do papierów.

Do góry