reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

30 wybaczcie mi niepisanie...:zawstydzona/y:
ostatnio strasznie brakuje mi czasu. i dziś tez tylko na krótko
Alek ja też w novum, i punkcję i transfer u dr W.... byłam zadowolona z prowadzenia całej procedury, oczywiście w pewnym momencie trzeba spotkać sie z szefami kliniki, i tez wizytę miło wspominam. pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!
buziaki dla wątku, wpadnę niedługo na dłużej ! :)

reklama
Ewuś jestem z Tobą myślami i trzymam kciuki, będę czekała na wiadomość...

Ewa - jesteś bardzo dzielna -przytulam.

mama słodyczka - malutki Mateuszek tak sie daje mamusi we znaki? zazdroszczę braku czasu :-) ale tak pozytywnie.pozdrawiam - idzie burza !!

Oluś- czyli dr W. ma szczęśliwą rękę - pisz do nas teraz bo już niedługo nie będziesz miała czasu:-)

Witam wieczorkiem...
No cóż... mężuś w dom, ale umnkął był... poszedł do wujka pomóc mu w mocowaniu listew przypodłogowych i ustawianiu mebli, bo właśnie kończą remont w pokojach, przed sobą jeszcze mają przedpokój, kuchnie i potem łazienkę, ale ona za jakiś czas, bo mają im zdejmować bojlery, a montować ciepłą wodę z sieci, więc sie wstrzymują. Sama go namawiałam, zeby poszedł... wujek nam też dużo pomaga... Umawialiśmy się, ze potem wejdę z Tysią, ale w miedzyczasie okazało sie, ze tam jakaś grubsza robota się zrobila, a kobieta wujkowa wzieła sie za gipsowanie przedpokoju i jest mokro i brudno, więc stwierdziłam, ze nie będę im się dziś pakować z dzieckiem. Jeszcze się spotkamy... ale w ten sposób znów spędzam wieczór sama... Mała śpi, a ja klikam... zupełnie jakby nic sie nie zmieniło...

Pozdrawiam Was serdecznie.... i dobrej nocki życzę...

Carioca- jakos sie trzymam i czekam jutra... postanowilam,ze nie bede sie juz umartwiac nad tym nad czym tak na prawde nie mam mocy... bedzie co bedzie... jestem juz przygotowane psychicznie na wszystko... wolalabym tylko zeby sie wyklarowalo albo w jedna albo w druga strone,bo w takiej niewiedzy psychicznie jest niedowytrzymania... moja siostra urodzila sie 12 wrzesnia,a siostra mojej mamy wlasnie 14...

reklama
witajcie:)
znow prawie zaspalam do pracy:zawstydzona/y:;-)
maraniko, sliczny synus:tak::-)
Alek, o ktorej ta wizyta?? czekamy na wiesci jak najszybciej!!
Ewus, trzymasz sie naprawde bardzo dzielnie:)
Car, jak samopoczucie na koncoweczce??

sciskam wszystkie i biore sie do pracy:)

Do góry